Kies data
Katowice

Natuur & avontuur

Katowice Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Katowice Czech Rock City privérondleiding met ophaalservice

1. Katowice Czech Rock City privérondleiding met ophaalservice

Ontdek de verborgen juweeltjes van de regio Rock Mountains in Tsjechië tijdens een privétour. Begin je tour in Katowice en ga op pad terwijl je onderweg de landschappen van Neder-Silezië bewondert. Wanneer je aankomt in Rock City, kun je genieten van de unieke landschappen en rotsformaties die door de eeuwen heen zijn gevormd door natuurkrachten. Bekijk de natuurlijke watervallen, bossen, grotten en kleine meren met smaragdgroen water. Aan het einde van je tour kun je genieten van lokaal straatvoedsel en wat lunchen, voordat je weer in de auto stapt en terugrijdt naar Katowice.

Katowice 1-daagse trip naar Praag Privérondleiding

2. Katowice 1-daagse trip naar Praag Privérondleiding

Je wordt opgehaald bij je hotel in Katowice en begint aan de rit naar Praag. De rit van Katowice naar Praag duurt ongeveer 4,5 uur. Onderweg passeert u prachtige landschappen door Neder-Silezië en de Sudetenberg. Bij aankomst in Praag ontmoet je je lokale gids en begin je aan je stadstour door Praag. In de oude binnenstad onder de Kruittoren ziet u enkele architectonische meesterwerken, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekerk voor Týn en het stadhuis van Praag met zijn astronomische klok. Loop door de Joodse wijk van Praag en bekijk het Joodse stadhuis en de synagogen, waaronder de Spaanse synagoge en de Maisel-synagoge. Steek de beroemde Karelsbrug over en bekijk de bezienswaardigheden in Mala Strana, bekend als Lesser Town. Bezoek de Sint-Nicolaaskerk en ervaar het uitzonderlijke interieur in barokstijl. Je laatste stop tijdens deze Praagse hoogtepuntentour is de Praagse Burcht. Hier kunt u de rijkelijk versierde poorten en binnenplaats bewonderen en de Sint-Vituskathedraal zien. Na de rondleiding heb je wat vrije tijd om te lunchen voordat je je chauffeur ontmoet. Laat u terugrijden naar uw accommodatie in Katowice, waar uw dagtocht eindigt.

Industrieel centrum Katowice en zilvermijn in Tarnowskie Gory

3. Industrieel centrum Katowice en zilvermijn in Tarnowskie Gory

Katowice is een industriële stad die bekend staat om de ontdekking van rijke steenkoolreserves en tegelijkertijd een echte mix van culturen is: Pools, Duits en Joods. Het is een centrum van wetenschap, cultuur, industrie, zaken en handel en werd uitgeroepen tot UNESCO-muziekstad. Bekijk de bezienswaardigheden van het Nikiszowiec-gebied, een deel van de stad Katowice. Geniet van een ontspannen en gemakkelijke transfer naar Tarnowskie Gory, de stad die bekend staat om de historische loodertswinning. De zilvermijn staat sinds 2017 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het bezoek aan de historische zilvermijnen begint in een interactief museum waar toeristen kennis maken met methoden van zilver. Het gaat verder met ondergronds gaan. Het pad is 1.749 meter lang; 270 meter worden afgelegd door boten. Transfer terug naar Krakau.

  • Dagtochten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Natuur & avontuur in Katowice

Welke andere activiteiten dan Natuur & avontuur zijn de moeite waard in Katowice?

Sitemap Katowice

Wil je alle activiteiten in Katowice ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.