Belevingen in
Kayseri

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Topbezienswaardigheden in Kayseri

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Kayseri: De beste dingen die je niet wil missen

Cappadocia: Shared Airport Transfer Service

1. Cappadocia: Shared Airport Transfer Service

Bespaar geld op privétaxi's en vermijd het gedoe van het openbaar vervoer en zware bagage met een gedeelde shuttleservice tussen Kayseri Erkilet Airport (ASR) of Nevsehir Kapadokya Airport (NAV) en elk hotel in de steden Goreme, Urgup, Uchisar, Cavusin en Avanos. Na de landing wacht uw vriendelijke chauffeur op u na uw aankomsttijd. Ze houden een bord met de naam van de hoofdreiziger bij de uitgangspoort van de luchthaven achter het bagageclaimgebied. Na ontvangst van een groet van uw vriendelijke chauffeur, wordt u geholpen met uw bagage en vertrekt de shuttle vanaf het vliegveld wanneer iedereen klaar is. U reist dan comfortabel, voordat uw chauffeur u afzet bij de voordeur van uw gewenste bestemming.

...
Cappadocia privéluchthaventransfers

2. Cappadocia privéluchthaventransfers

Begin of eindig uw bezoek aan Cappadocië met een privé en zorgeloze luchthaventransfer tussen Kayseri Erkilet Airport (ASR) of Nevsehir Kapadokya Airport (NAV) en uw hotel in Cappadocia. De service biedt executive-auto's met chauffeur, taxi's en limousines voor probleemloos vervoer. U hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken naar taxi's en het onderhandelen over prijzen. Als u uw transfer van tevoren reserveert, kunt u zich gerust voelen. Regel uw Cappadocia luchthavenvervoer op elk moment van de dag, op elke dag van de week. Bij aankomst wordt u door uw privéchauffeur buiten het douanegebied opgewacht en bent u snel onderweg naar uw bestemming in Cappadocië.

...
Cappadocië: 2-daagse rondleiding vanaf de luchthaven van Kayseri

3. Cappadocië: 2-daagse rondleiding vanaf de luchthaven van Kayseri

Dag 1 Na een ontmoeting op het vliegveld van Kayseri, rijdt u in de ochtend ongeveer een uur naar Cappadocië. Je tour begint met een panoramisch uitzicht op Göreme, waar je je kunt vergapen aan de hoodoos, ook wel bekend als sprookjesachtige schoorstenen. De tweede bestemming is Derinkuyu, een 3.500 jaar oude ondergrondse stad waar je 8 verdiepingen kunt afdalen. Daarna ga je naar de Ihlara-vallei, waar je ongeveer 3,5 km kunt wandelen en van een lunch in een nabijgelegen dorp kunt genieten. Na de lunch is de volgende stop Yaprakhisar, hier kun je kegelvormen zien die lijken op die in de Star Wars-film. Vervolgens wordt je naar het Selime klooster gebracht, waar je de gelegenheid hebt om te leren hoe het leven in het klooster was, voordat je naar Pigeon Valley ging. Aan het einde van de tour bezoekt u de Onyx Factory, een vulkanische steenworkshop. Je tour eindigt om 17.30 uur en je wordt gedropt in je hotel. Dag 2 Op uw tweede dag in Cappadocië heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een ballonvaart met 6:00 AM. Nadat je om 9.15 uur opgehaald bent bij je hotel, is de eerste stop Uçhisar Castle, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van Cappadocië. De volgende en belangrijkste halte is het Göreme Openluchtmuseum waar je meer te weten komt over de invloed van het christelijke geloof. Na deze stop, ontdek het oude dorp Çavuşin en Paşabağı en geniet vervolgens van een open lunchbuffet in restaurant Han in Avanos. Na de lunch ervaart u een aardewerkdemonstratie voordat u Devrent Valley bezoekt, ook bekend als Imagination Valley. Ontdek de hoodoos in Devrent Valley, waarvan sommige lijken op dieren en op de hoed van Napoleon Bonaparte. Geniet van de mooiste en meest adembenemende hoodoos in Cappadocië, Three Beauties of Ürgüp. Bezoek aan het einde van de tour Carpet Factory waar je handgemaakte Anatolische tapijten kunt vinden. Je tour eindigt om 17.30 uur en je kunt worden afgezet op de luchthaven van Kayseri of Nevşehir.

...
Vanuit Istanboel: 2 dagen hoogtepunten van Cappadocië

4. Vanuit Istanboel: 2 dagen hoogtepunten van Cappadocië

Ontdek Cappadocië op een 2-daagse trip vanuit Istanboel met retourvluchten en een overnachting in een boutique-hotel. Gedetailleerde reisbeschrijving Dag 1: 03:45 uur Ophalen bij je hotel in Istanboel en vervoer naar het vliegveld 07:10 uur Vertrek vanaf Istanbul Airport naar Cappadocië 08:40 uur Aankomst op luchthaven Kayseri of Nevşehir en vervoer naar hotel in Cappadocië 09:30 Tour van Cappadocië, inclusief uitkijkpunt bij Uçhisar Castle, Göreme Openluchtmuseum, oude dorp Cavusin, lunch in Avonos, pottenbakkerijdemonstratie in Avanos, Pasabagi schoorstenen, Devrent Valley, Urgup schoorstenen en een Urgup tapijtfabriek Overnachting in je hotel in Cappadocië. Dag 2: 03:45 uur Ophalen bij je hotel in Cappadocië voor tocht in luchtballon 08:00 uur Je wordt teruggebracht naar je hotel 09:15 uur Ophalen bij je hotel 9:30 Tour begint met een panoramisch uitzicht op Göreme en een bezoek aan Derinkuyu, gebouwd als tijdelijk onderdak tegen invasies en invallen. Maak een korte wandeling in de Ihlara Valley, gevolgd door een lunchpauze in het dorp Belisirma. Zie het klooster van Selime vanaf uitkijkpunt Yaprakhisar en eindig met een bezoek aan de Pigeon Valley en een onyxdemonstratie 20:25 uur Vertrek vanaf luchthaven Kayseri naar Istanboel 21:55 uur Aankomst in Istanboel en vervoer naar je hotel

...
Cappadocia: Royal Balloon Flight en Private Cappadocia Tour

5. Cappadocia: Royal Balloon Flight en Private Cappadocia Tour

Je gids en chauffeur zullen je ontmoeten in de lobby van je hotel voordat je dagavonturen in Cappadocië beginnen. Je ervaring begint met een schilderachtige ballonvaart over het unieke landschap, wat de perfecte start van je dag zal zijn. Vanaf daar rijd je in 1 uur naar Soganli Village, waar je een van de grootste voorbeelden van het monastieke leven kunt zien dat in de loop van de tijd verborgen en beschermd is geweest. Rijd daarna naar de Sobesos-opgravingssite van een Romeinse stad, die unieke bloemenmozaïeken bezit die pas onlangs zijn ontdekt. Bij aankomst in het Keslik-klooster, krijg je de kans om te begrijpen hoe mensen het overleefden en hun religie beoefenden op deze kleine site. Zo krijg je ook een idee van hun niet zo bekende sociale leven. Je rijdt dan naar Sinassos, waar je een oud Grieks dorp zult zien, dat na 1927 opnieuw werd bewoond. Daarna ga je lunchen in een lokaal restaurant, voordat je aan een wandeling door de Rode Vallei begint. Na deze wandeling voltooi je je Cappadocië-tour, waarna je naar je hotel wordt gebracht.

...
Cappadocia: privétour van een hele dag met gids voor kunsthistoricus

6. Cappadocia: privétour van een hele dag met gids voor kunsthistoricus

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar je eerste stop, de beroemde 'Three Beauties of Ürgüp'. Bewonder hier paddestoelvormige rotsformaties en leer meer over hun geologie in je deskundige gids. Uw volgende stop is het oude dorp Mustafapaşa, waar u mooie voorbeelden van oude Griekse architectuur kunt bewonderen. Rij later door Taşkınpaşa met enkele van de beste voorbeelden van Seljuk-architectuur in de wijk, voordat je aankomt in Sobessos, een recent ontdekte Romeinse archeologische vindplaats. Hier bewonder je prachtige mozaïeken en Romeinse baden. Rij vervolgens door Şahin Efendi, waar je typische lokale bewoners kunt zien die hun dagelijkse klusjes doen, gekleed in traditionele kostuums. Je kunt ook de enorme opslaggrotten in de omliggende heuvels zien waar groenten en fruit worden opgeslagen. Geniet daarna van een korte wandeling in de Soğanlı-vallei om de vele verschillende rotskerken van het gebied te bewonderen. Je kunt hier ook de beroemdste lokale souvenir kopen, de Soğanli-pop. Eindig je wandeling met lunch in een lokaal restaurant om weer op krachten te komen voordat je naar de grootste ondergrondse stad in de regio Cappadocië gaat. Breng wat tijd door rond te dwalen in dit uitgestrekte complex met zijn stallen, eetzalen en kapellen. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

...
Rose Valley & Kaymakli Underground City Tour

7. Rose Valley & Kaymakli Underground City Tour

Begin de tour om 9.00 uur met ophaalservice bij je hotel. Na een rit van 5 minuten maakt u een wandeling door de prachtige Rozenvallei, die iets meer dan een uur duurt. Passeer sprookjesachtige schoorstenen, lokale boerderijen, duiventillen en in de rotsen uitgehouwen grotkapellen. Bewonder het prachtige scala aan roze tinten in de vallei die in intensiteit veranderen afhankelijk van het seizoen, het tijdstip van de dag en de weersomstandigheden. Leer meer over de geschiedenis en de unieke formaties van Cappadocië tijdens de wandeling vanuit je gids. Ah aan het einde van de wandeling, maak een korte stop bij het pittoreske oude grotdorp Cavusin. Ga dan naar Monks Valley (Pasabag), waar je de paddestoelvormige sprookjesachtige schoorstenen en de monnikscel van St. Simeon zult zien. Rijd vervolgens naar Goreme voor de lunch. Geniet 's middags van een rondleiding door de ondergrondse stad Kaymaklı, de eerste en meest populaire ondergrondse stad in Cappadocië. Ontdek hoe dit onder de grond uitgehouwen complex honderden jaren door de lokale bevolking werd gebruikt om zich te verbergen voor Romeinen, Perzen en Maurs. De eindbestemming van de tour is een fotostop aan de voet van het uit de rotsen gehouwen kasteel van Uchisar. Geniet rond 16.00 uur van een retourtransfer naar uw hotel.

...
Cappadocië: 3-daagse begeleide reis

8. Cappadocië: 3-daagse begeleide reis

Ontdek Cappadocië tijdens een driedaagse reis van twee nachten onder begeleiding van een deskundige gids. Bezoek de etherische Devrent Imagination Valley, de Byzantijnse graven, de ondergrondse stad Derinkuyu en geniet van de lokale keuken en comfortabele accommodatie. Dag 1, blauwe tour met lunch: Boek een vroege vlucht naar Cappadocië (Kayseri Airport) en arriveer uiterlijk om 8:00 uur. De lokale partner organiseert de pendeldienst naar uw hotel in Cappadocië dienovereenkomstig. Je gids en chauffeur halen je tussen 09:30 en 10:00 uur op bij het hotel. De eerste stop is Devrent Imagination Valley, waar je door het etherische maanlandschap loopt en de dramatische rotsformaties bewondert. Je bezoekt ook de Pasabaglari, sprookjesachtige schoorstenen, en je ziet een aardewerkdemonstratie met behulp van de Hettitische techniek in Avanos. Geniet van een traditionele lunch in een lokaal restaurant en ga vervolgens naar Uchisar Rock Castle, het hoogste punt in de regio en de beste plek om de zonsondergang te bekijken. Vang een fantastisch panoramisch uitzicht op de Goreme-vallei vanuit Esentepe en bezoek het openluchtmuseum van Goreme. Dag 2, groene tour met ontbijt en lunch: Voordat je om 9.15 uur wordt opgehaald bij het hotel, heb je de mogelijkheid om een ballonvaart in de vroege ochtend te boeken. Anders is je eerste stop Kaymakli Underground City en dan ga je verder naar Soganli Valley, waar je een ontspannende wandeling maakt langs Byzantijnse rotsgraven. Ga verder naar Sobesos, een Romeins bad uit de 5e eeuw, dan Taskinpasa Medresesi, een Ottomaanse theologische school, en Mustafapasa waar je Ottomaanse en Griekse architectuur zult zien. Dag 3, rode tocht met ontbijt en lunch: Je wordt om 9.15 uur opgehaald bij het hotel en gaat vervolgens naar de ondergrondse stad Derinkuyu, de grootste in de regio, Narli Gol, een vulkanisch meer, en de Ihlara-kloof. Geniet van een lunch in het dorp Belisirma, Selime, een surrealistische oude kloostersite met een prachtig panoramisch uitzicht op de Ihlara-vallei. Aan het einde van de reis stap je over naar Kayseri Airport en vlieg je terug naar Istanbul of een ander deel van Turkije om je reis voort te zetten.

...
Cappadocië naar Konya, Pamukkale en Ephesus Tour

9. Cappadocië naar Konya, Pamukkale en Ephesus Tour

Dag 1: U wordt op het vliegveld afgehaald, ofwel Nevsehir of Kayseri voordat u naar uw hotel in Cappadocië wordt gebracht. Dit hotel wordt een 4-sterren- of boetiekhotel, inclusief ontbijt en lunch. Dag 2: Eerste dag in Cappadocië, een hotel transfer haalt u op om 09:15 uur, u ziet Uchisar, Goreme Open Air Museum, Cavusin, Avanos, Pasabagi Fairy Chimneys, Devrent Valley en Urgup. 17:30 uur je komt terug naar je hotel. Optionele ballonvaart 120 Euro, per persoon, extra. Dag 3: Tweede dag in Cappadocië, verlaat uw hotel om 9.15 uur om de bezienswaardigheden van Goreme Panorama te bezoeken. Daarna ziet u de ondergrondse stad, Ihlara Valley en Selime Monostry. Als je de tour om 17:30 uur sluit voor de dag, word je naar de volgende accommodatie in Konya gebracht, die rond 20:00 uur aankomt. De accommodatie wordt een 4-sterrenhotel met ontbijt en lunch. Dag 4: Beginnend om 9:00 uur, eerste bezoek aan de Tombe van Rumi in het Museum van Mevlana, dat een belangrijk bedevaartsoord voor moslims is. Daarna gaat u naar de Sultan Selim-moskee uit het Ottomaanse tijdperk voordat u gaat lunchen in een traditioneel Turks restaurant. Als de lunch is afgelopen, wordt u naar Aladdin Hill gereden en rijdt u vervolgens naar Pamukkale. Hotel drop-off zal rond 21:00 zijn in een 4-sterren hotel in Pamukkale met ontbijt en lunch. Dag 5: Uw dag begint om 9:30, een bezoek aan de rode bronnen in het nabijgelegen dorp Karahayit. Vervolgens komt u Danapolis binnen vanaf de Noordpoort, vervolgens naar Necropolis, Bath en Basiliek, Frontiniuspoort, Frontiniusstraat, Latrina, Noordelijke Byzantijnse poort, Fontein van de Tritons en de Tempel van Apollo. Er zal vrije tijd zijn om te zwemmen in het Cleopatra Antique Thermal Pool (toegangsprijs extra). De tour eindigt met het gedeelte Hierapolis van je avontuur met een bezoek aan het grote en goed bewaarde theater. Je wordt 's nachts naar Kusadasi gereden en arriveert rond 8:00 PM in Ephesus bij je 4-sterren hotel, inclusief ontbijt en lunch. Dag 6: Vanaf 9:30 uur ziet u het Huis van de Maagd Maria. Dan zul je de oude Efeze en de tempel van Artemis (Diana) zien. Je tour eindigt om 17.30 uur in je hotel. Dag 7: Je wordt om 9.30 uur opgehaald bij je hotel om de Acropolis van Pergamon en Asclepion te zien, een oud ziekenhuis, een gezondheidscentrum en propylaeum van de Tempel van Athena. Het einde van de tour wordt een transfer naar de luchthaven van Izmir of het busstation van Kusadasi.

...
Cappadocia: privétour van een hele dag met Japanse gids

10. Cappadocia: privétour van een hele dag met Japanse gids

De dag begint met ophalen vanaf uw hotel of vanaf de luchthaven Kayseri / Nevsehir en rijdt vervolgens door het Turkse landschap naar Cappadocië. Kom aan op de site, een van de meest bezochte locaties in Turkije, en bewonder 's werelds meest unieke rotsformaties, gevormd door vulkanische as en lava die is aangetast door wind en regen. Verken het on-site openluchtmuseum van Goreme, oorspronkelijk gebouwd in de 2e eeuw na Christus en gebruikt als een christelijk grotklooster tot de 11e eeuw. Lees meer over hoe de druk van de Arabieren tegen de christenen zo intens werd dat kerken en kloosters in de grotten werden gecreëerd om eraan te ontsnappen. Deze fascinerende en zorgvuldig bewaarde site staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezoek vervolgens de Kaymaklı-ondergrondse stad en het kasteel van Uchisar, het hoogste punt van de regio. Bewonder het vreemde uiterlijk, het strakke interieur en het verbluffende panoramische uitzicht op het landschap. Ga dan naar Avanos, een stad die beroemd is om zijn aardewerk dat rode aarde gebruikt van de nabijgelegen rode rivier, je kunt ervoor kiezen om een lokale pottenbakkerij te bezoeken en te leren hoe je met deze verbazingwekkende natuurlijke hulpbron kunt trainen. Bezoek ten slotte Urgup, een productiegebied voor traditionele handgeweven tapijten, om deze verbazingwekkende Turkse kunst te zien en te ervaren.

...

Sitemap Kayseri

Wil je alle activiteiten in Kayseri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kayseri

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 109 beoordelingen

Alles was geweldig! Sterk aanbevolen! Het bedrijf Stoneland Travel heeft aan alles en meer voldaan. Transfers, vluchten, excursies. De gidsen waren zeer attent en hadden veel kennis van de onderwerpen. Het hotel dat we hadden gereserveerd, Kremer Cavern House, lag midden in de grotten van Capadokya (een paar meter van het centrum) en de eigenaar was erg vriendelijk. Ze waren in elk detail. Het was leuk om te reizen met mensen die net zo verantwoordelijk en vriendelijk zijn als zij. We hebben hele leuke dagen gehad!

Alles was perfect gepland. De timing was ook perfect: geen haast noch tijdverspilling. De groepsgrootte = +/- 15 personen was geweldig. Het toezicht door de managers was zeer professioneel en persoonlijk. De bezoeken (productpresentatie) waren niet te lang en niet te vasthoudend. Weinig spijt: ons hotel was niet in het Troglodype-gebied maar eerder in het centrum van Göereme