Kazimierz

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Kazimierz

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.965 beoordelingen

Was erg goed met het openbaar vervoer. Alleen hadden we de pech dat sommige musea gesloten waren i.v.m renovatie. En op het vliegveld zouden we de kaart kunnen activeren maar ze hadden daar bij het info punt geen idee waar dat kon. Dus gewoon in het centrum de kaart verzilverd. Een taxi rit(Uber) naar het centrum koste maar vijf euro.

Krakau een wondermooie stad!!! Het historisch centrum kan je heel goed te voet verkennen, het is zo aangenaam omdat het autovrij is met een prachtige groene gordel eromheen waar het leuk wandelen is.

Handige kaart waarmee je gratis toegang krijgt tot diverse musea en openbaar vervoer. Handig boekje met daarin uitleg per museum. Ik miste enkel een plannetje met daarop de musea erop aangeduid...

Onze gids wist wel heel veel te vertellen maar was niet altijd even verstaanbaar. We hebben wel heel veel gezien en uitleg gekregen over de gebouwen en de joden. Al bij al een echte aanrader.

Een onwijs leuke tour die je naar plekken brengt die je anders echt niet had gevonden. Dat in combinatie met een onwijs leuke gids met heel veel kennis!