Kazimierz


Wat anderen zeggen over Kazimierz

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.965 beoordelingen

In eerste instantie niemand op de ontmoetingsplaats en op zondag bedrijf lastig te bereiken. Na 3 kwartier contact en boeking was niet duidelijk. Na 20 minuten teruggebeld: boeking stond niet in de agenda en de Nederlandse gids was die dag niet beschikbaar. Uiteindelijk een heel enthousiaste gids maar helaas een kortere toer vanwege onze volgende geboekte activiteit.

Was erg goed met het openbaar vervoer. Alleen hadden we de pech dat sommige musea gesloten waren i.v.m renovatie. En op het vliegveld zouden we de kaart kunnen activeren maar ze hadden daar bij het info punt geen idee waar dat kon. Dus gewoon in het centrum de kaart verzilverd. Een taxi rit(Uber) naar het centrum koste maar vijf euro.

Great bike tour wit Alex out guide. He did a brilliant job moving us thru the city and showing us the right places. Good stories with humor and facts, excellent English spoken. This is how it's suppose to be !!

Krakau een wondermooie stad!!! Het historisch centrum kan je heel goed te voet verkennen, het is zo aangenaam omdat het autovrij is met een prachtige groene gordel eromheen waar het leuk wandelen is.

Onze gids wist wel heel veel te vertellen maar was niet altijd even verstaanbaar. We hebben wel heel veel gezien en uitleg gekregen over de gebouwen en de joden. Al bij al een echte aanrader.