Kies data

Keflavíkurflugvöllur

Begin of eindig je reis met het gemak en comfort van een vooraf geboekte luchthaventransfer.

Keflavíkurflugvöllur: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Keflavik Luchthaven (KEF): bustransfer van/naar Reykjavik

1. Keflavik Luchthaven (KEF): bustransfer van/naar Reykjavik

Profiteer van een veilige en betrouwbare luchthaventransfer tussen Reykjavik Keflavik Airport (KEF) en je accommodatie in Reykjavik of de BSI-busterminal. Reis zonder zorgen, wetende dat je zitplaats in de bus gegarandeerd is en dat je niet lang op de service hoeft te wachten. Profiteer van voertuigen met airconditioning die regelmatig worden onderhouden met hoge hygiënische normen. Kies een enkele reis van of naar de luchthaven, waarbij je zeker weet dat je service betrouwbaar en veilig is. Bespaar jezelf de moeite van het uitpuzzelen van het openbaar vervoer voor of na een lange reis. Uit milieuoverwegingen staat de stad Reykjavik in veel van haar straten geen grotere touringcars toe. Daarom kan het zijn dat je tijdens je transfer bij de BSI-busterminal moet overstappen van een grotere naar een kleinere bus. Het personeel zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en geeft je ter plaatse alle informatie. Maak je geen zorgen over te lang wachten, want de bussen vertrekken 30-45 minuten na elke vlucht. Jij hoeft alleen nog maar te ontspannen en vanuit je comfortabele zitplaats te genieten van het uitzicht.

Keflavik luchthaven & Reykjavik hotels: economy bustransfer

2. Keflavik luchthaven & Reykjavik hotels: economy bustransfer

Ontspan tijdens je vakantie met behulp van een kosteneffectieve en efficiënte transfer, met professionele en vriendelijke chauffeurs. Met een vaste pendeldienst van en naar de internationale luchthaven van Keflavík en de Reykjavík busterminal, is dit de gemakkelijkste manier om je te verplaatsen. Deze overstap tussen Reykjavík terminal en Keflavík luchthaven duurt ongeveer 45 minuten en alles wat je hoeft te doen is achterover leunen en ontspannen. Bij aankomst op de internationale luchthaven van Keflavík, zoek je naar de servicedesk buiten de aankomsthal en stap je voor de deur in de bus. Bussen zijn op tijd en vertrekken volgens het schema in verband met elke aankomende passagiersvlucht. Wanneer je vanuit Reykjavík vertrekt, ga je naar het gemakkelijk te vinden Reykjavík busstation of gunstig gelegen bushaltes in Kópavogur.  Voeg voor een extra vergoeding een hotelverbinding toe aan je reservering om te worden afgezet of opgehaald bij je accommodatie of de dichtstbijzijnde bushalte. 

Luchthaven Keflavik (KEF): Busvervoer van/naar Reykjavik

3. Luchthaven Keflavik (KEF): Busvervoer van/naar Reykjavik

Aankomsttransfers: van Reykjavik Keflavik luchthaven naar Reykjavik stad Als je je bagage hebt opgehaald ga je naar de bushalte waar de bussen regelmatig vertrekken, gelinkt aan de inkomende vluchten. Het wordt aangeraden om je transfer te boeken voor ongeveer 60 minuten na de aankomst van je vlucht op Keflavik Airport. Leun achterover tijdens deze 45-minuten durende rit naar de hoofdstad en geniet van de eerste indrukken van het vulkaanlandschap van IJsland. Je kunt kiezen om in het stadscentrum, bij de busterminal van de touroperator of direct bij je hotel afgezet te worden. Vertrektransfers: van Reykjavik stad naar Reykjavik Keflavik luchthaven Geniet van een zekere, comfortabele transfer van je hotel naar luchthaven Keflavik. Boek een transfer met pick-up in het stadscentrum, bij de busterminal of van een van de grotere hotels en pensioenen in Reykjavik. Vermijd op deze manier de stress van reizen met het openbaar vervoer of met taxi's. Zoek voor jezelf uit of je naar het busstation komt of dat je vanuit je hotel opgehaald wilt worden.

Reykjavik: gedeelde minibustransfer van/naar KEF Airport

4. Reykjavik: gedeelde minibustransfer van/naar KEF Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare luchthaventransfer tussen KEF Airport en uw accommodatie in Reykjavik. Kies uit een retour of een enkele reis. Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of uw accommodatie. Uw chauffeur zal u helpen om uw bestemming op tijd te bereiken. Ontvang een deur-tot-deur-service met maximaal 3 drop-offs/pick-ups van en naar alle hotels of privéwoningen in de hoofdstad van Reykjavik. Laat uw chauffeur u soepel door het verkeer navigeren. Ervaar een comfortabele reis in voertuigen met airconditioning die worden onderhouden volgens hoge hygiënische normen.

Vanuit Reykjavik: retourvervoer naar de Blue Lagoon

5. Vanuit Reykjavik: retourvervoer naar de Blue Lagoon

Je reis begint vanaf Reykjaviks centraal gelegen busstation BSI. De rit van Reykjavik naar de Blue Lagoon duurt ongeveer 50 minuten en is indrukwekkend: onderweg zie je de prachtige lavavelden van het schiereiland Reykjanes. Eenmaal bij de Blue Lagoon kun je ontspannen in het lichtblauwe water van ongeveer 38 graden. Als je genoten hebt van alles wat de Blue Lagoon te bieden heeft, ga je weer op de bus terug naar Reykjavik (50 minuten rijden) of naar de internationale luchthaven Keflavík (20 minuten rijden)* om je middagvlucht te halen. *Volgens de dienstregeling van de aanbieder, die bij het instappen wordt uitgedeeld.

Luchthaven Keflavik (KEF): Vervoer van/naar Reykjavik

6. Luchthaven Keflavik (KEF): Vervoer van/naar Reykjavik

Boek een deur-tot-deur transfer van 45 minuten tussen Keflavik Airport en het centrum van Reykjavik. Dit is een geplande transfer die op tijd vertrekt vanaf de luchthaven Keflavik en de stad Reykjavik. Vanaf de luchthaven van Keflavik vertrekken bussen elk uur tussen 05:00 en 17:00 uur 15 minuten over het uur. Vanuit  de stad Reykjavik vertrekken ze elk uur tussen 04:00 en 15:00 uur. Er worden alleen personenbusjes met een capaciteit van maximaal 8 passagiers gebruikt voor deze dienst. Kleinere groepen betekent minder mensen om op te halen en sneller op de luchthaven. Daarnaast bespaart deze transfer je tot wel 45 minuten vergeleken met andere transfers, omdat je niet hoeft over te stappen op het busstation. De shuttle brengt je rechtstreeks naar de luchthaven wanneer alle passagiers zijn opgehaald. Alle bussen zijn uitgerust met WiFi, wat betekent dat je onderweg onbeperkt kunt internetten. Als je de transfer vooraf reserveert, heb je gegarandeerd plek!

Keflavik Airport: privétransfer van/naar Reykjavik

7. Keflavik Airport: privétransfer van/naar Reykjavik

Maak je geen zorgen over het vinden van je accommodatie in Reykjavik met een privétransfer vanaf Keflavik International Airport. Ervaar een warm welkom van uw chauffeur, bagage-assistentie en rechtstreeks vervoer naar uw hotel. Maak je geen zorgen over het missen van je vlucht naar huis en boek een hotel pick-up voor een tijdige aankomst. Wacht 3 uur voor vertrek buiten en klaar en maak je reis op de juiste manier af, zonder stress. Geniet van gratis wifi, muziek en airconditioning aan boord voor ultiem comfort.

Reykjavik: privéluchthaventransfer

8. Reykjavik: privéluchthaventransfer

Profiteer van een privétransfer tussen de internationale luchthaven Keflavik en de stad Reykjavik. Maak uw aankomst eenvoudig en gemakkelijk met deze privéluchthaventransfer van en naar Keflavik International Airport. Aankomst op de luchthaven en ontmoet uw chauffeur die uw vlucht zal volgen. Uw duiker wacht op u in de aankomsthal en gaat bij aankomst direct naar uw accommodatie. Bij vertrek uit Reykjavik haalt de chauffeur u op bij uw accommodatie en brengt u rechtstreeks naar de luchthaven. Dit is een flexibele transfer waarbij u uw eigen ophaaltijd kiest.

Reykjavik: privéluchthaventransfer Keflavik

9. Reykjavik: privéluchthaventransfer Keflavik

Neem de zorgen uit uw aankomst of vertrek vanaf de luchthaven Keflavik en boek een privétransfer van of naar uw hotel in het centrum van Reykjavik. Begin of eindig uw reis naar IJsland zonder stress en vermijd de noodzaak om met het openbaar vervoer te reizen met zware tassen. Ontvang een meet & greet op de luchthaven van een chauffeur die je rechtstreeks naar je accommodatie brengt zonder onderweg extra stops te maken, tenzij je hierom vraagt. Ontspan comfortabel op de soepele reis per privéauto met airconditioning, of u nu reist naar of van de luchthaven. Gebruik van een efficiënte service, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor uw gemak.

Vanuit Reykjavik of Keflavik: vervoer naar de Blue Lagoon

10. Vanuit Reykjavik of Keflavik: vervoer naar de Blue Lagoon

Ontspan en leun achterover. Je wordt in alle comfort naar de beroemde Blue Lagoon gebracht, vanuit Reykjavik of vanaf de internationale luchthaven van Keflavik. Het vervoer vanuit Reykjavik naar de Blue Lagoon is inclusief een gratis busverbinding naar je hotel, gastenverblijf of dichtstbijzijnde bushalte. Als je verder naar de internationale luchthaven van Keflavik reist, wees je er dan van bewust dat de tocht van de Blue Lagoon naar de Keflavik ongeveer 20 minuten duurt.

  • Transfers
  • Andere belevingen
  • Dagtochten
  • Privétours
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Keflavíkurflugvöllur

Wil je alle activiteiten in Keflavíkurflugvöllur ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keflavíkurflugvöllur

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.922 beoordelingen

De bus was snel gevonden. Fooien zijn zowel in de aankomsthal als op straat verkrijgbaar. De vriendelijke chauffeur laadde onze bagage. Het meisje - de vertegenwoordiger van het bedrijf merkte vouchers op. Op het BSI-busstation werd de voucher ingewisseld voor 2 blauwe tickets (ons hotel ligt in het centrum, in het voetgangersgebied). De shuttlechauffeur laadde onze tassen en we waren er al snel. Een probleem. De shuttlechauffeur sprak geen Engels en als mijn man onze route niet aan de telefoon had gevolgd, zouden we naar niemand weten waarheen zijn gebracht. Maar ik schreeuwde op tijd en we werden afgezet.

Deze bus hadden we bij aankomst al gebruikt. En deze keer haalde de Smartbus-bus ons op de afgesproken tijd op bij het hotel en liet ons op het centraal station achter met voldoende tijd om de AirportDirect te nemen. Dit is een comfortabele en moderne bus, die ons zonder incidenten naar het vliegveld bracht. Ik raad het gebruik van dit systeem aan als je geen hotel in de buurt van het centraal station hebt, of je nu 's nachts aankomt of vanwege het wisselende weer waardoor je moeilijk alleen kunt gaan.

We huren een bus naar het centraal station van Reykjavík en transfer naar het hotel. Vertrek vanaf de luchthaven om 23.00 uur. En hoewel we te laat waren en de bus misten, namen ze ons mee op de volgende (de laatste van de dag). De bus was modern en goed uitgerust (usb, enz.) en de route was comfortabel en direct, zonder stops. Een SmartBus minibus stond ons op te wachten bij het station en bracht ons snel naar onze accommodatie. Correcte, snelle en comfortabele service.

We reisden in een heel propere bus. De chauffeur nam meteen onze koffers. Heel vlotte service! Zeker een aanrader!

Heel leuk en informatief! Het geld meer dan waard.