Kies data

Keizerlijk paleis, Kioto

Keizerlijk paleis, Kioto: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kyoto: privétour met lokale gelicentieerde gids

1. Kyoto: privétour met lokale gelicentieerde gids

Ontdek de historische locaties, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kyoto tijdens een privéwandeling met een gids met een nationale vergunning. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan het reisschema kan worden aangepast aan uw interesses. Bekijk zowel de moderne als traditionele kanten van deze dynamische en oude stad, evenals enkele van de beste bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Bezoek plaatsen zoals de Fushimi Inari-schrijn, beroemd om de Torii Gate Corridor. Verken de filmlocatie voor de film "Memoirs of a Geisha", met een kleurrijk karmozijnrood landschap met een mysterieuze sfeer. Loop door de gangen van het heiligdom die werden opgericht als een symbolische doorlopende poort van de huidige wereld naar de wereld van de doden die door de goden wordt bewoond. Ga naar de Kinkaku-ji-tempel (tempel van het gouden paviljoen), die zijn naam dankt aan de gouden kleur van zijn reliekschrijn. Bewonder de eenvoudige maar gedurfde structuur met een prachtig uitzicht op de bergen op de achtergrond. Betreed de oude Kiyomizu-dera-tempel voor een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de grote veranda. Loop vanaf het pad van de tempel naar Gion, om veel Kyoto-achtige winkels te vinden vol met unieke souvenirs. Pak een hapje of geniet van een heerlijk diner in een van de vele goede restaurants in de wijk Gion. Je gids geeft je eetaanbevelingen die je smaakpapillen zeker zullen verrassen.

Kyoto: keizerlijk paleis en Nijo Castle begeleide wandeltocht

2. Kyoto: keizerlijk paleis en Nijo Castle begeleide wandeltocht

Ervaar een meeslepende ervaring van 3 uur vol onvergetelijke bezienswaardigheden en verhalen tijdens deze wandeltocht in Kyoto. De eerste stop is het keizerlijk paleis. Geniet van een korte wandeling door de tuinen voordat u de grote gebouwen van het paleis betreedt. Terwijl je door het complex loopt, vertelt je gids je verhalen over de geschiedenis en het ontwerp van het paleis. Nadat je het keizerlijk paleis hebt verlaten, voel je je als een local terwijl je het Takeyamachi-gebied doorkruist, waar een interessante mix van traditionele Japanse huizen, moderne gebouwen en lokale winkels en cafés samenkomen. Na een informele wandeling van 15 minuten bereikt u het kasteel van Nijo. Nijo Castle dateert uit het begin van de 17e eeuw en bestaat uit twee paleizen. De eerste is Ninomaru Palace, waar je de dagen zult herbeleven toen de Shogun hof hield en zaken leidde vanuit dit imposante complex. Nadat u het interieur van het Ninomaru-paleis hebt verlaten, gaat u verder naar het tweede paleis van de ontwikkeling, het kleinere Honmaru-paleis. Hier blijven een versterkte muur en andere verdedigingselementen, evenals een vredige tuin. Door het keizerlijk paleis te combineren met het Nijo-kasteel, kunt u enkele van de meest waardevolle schatten van Kyoto van dichterbij bekijken, terwijl u ook veel tijd heeft om de rest van de dag naar believen door te brengen.

Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

3. Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

Verken de historische stad Kyoto en zijn tempels en heiligdommen. Met deze privétour kun je je eigen reisroute kiezen, zoals dit voorbeeld. Volg je gids naar de Kinkakuji-tempel, het Gouden Paviljoen of het Arashiyama-bamboebos. Ga daarna naar de Fushimi Inari-schrijn, een beroemde plek vanwege de duizenden Torii-poorten. Maak een foto van de god van de landbouw in Fushimi Inari Shine. Stop voor de lunch voordat je de Kiyomizu-tempel bezoekt en ervaar de sfeer van de beroemdste wijk van Kyoto terwijl je door Ninenzaka en Sannenzaka dwaalt. Bezoek daarna, als je tijd hebt, de wijk Gion, het beroemde geisha-gebied. De tour eindigt bij je hotel of een locatie naar keuze.

Kyoto: 3,5 uur historische hoogtepunten fietstocht

4. Kyoto: 3,5 uur historische hoogtepunten fietstocht

Maak deze fietstocht en verken de rustige kant van Kyoto. Begin deze activiteit door meer te leren over het kasteel van Nijo. Bij Seimei Shrine kun je ontdekken hoe je kunt bidden bij een Japans heiligdom. Bekijk het Golden Pavilion en maak je klaar om geweldige foto's te maken in Kamishichiken, het oudste geishadistrict in Japan. Nadat je het magische Gouden Paviljoen hebt gezien, blijf je fietsen voor een mooie afdaling naar het keizerlijk paleis. Je gids geeft je wat inzicht in de geschiedenis van deze plek. In een traditioneel Japans restaurant kunt u de lokale keuken ontdekken met een verscheidenheid aan Soba-gerechten, evenals desserts met matcha en mochi. Bezoek gerust een prachtige Japanse tuin en een souvenirwinkel ernaast. Na deze pauze gaat de tour verder met een ontspannen rit langs een prachtige route door de stad. Rond uw tour af aan de Kamogawa-rivier en dompel uzelf onder in deze unieke sfeer terwijl u de lokale bevolking geniet van hun tijd.

Kyoto: privéwandeltocht met een local

5. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Verander je manier van reizen en laat je trip niet alleen om de bestemmingen draaien maar ook om de mensen die je ontmoet. Laat je welkom heten in Kyoto door een lokale gids die graag deelt wat voor een leuke en bijzondere dingen je kan zien en doen. Zo heb je een onvergetelijke reis! Je ontmoet je gids bij je hotel of accommodatie, zodat je tijdens de wandeling de buurt leert kennen. Ontdek de beste eettentjes en supermarkten en de makkelijkste manier om je door de stad te verplaatsen. Als je wilt, kun je uiteraard ook op een centrale plek in de stad afspreken om een bepaalde wijk te zien die je aanspreekt. Ervaar wat voor geweldige dingen je in Kyoto kunt doen tijdens deze rondleiding die op jouw interesses is aangepast. Na de stadswandeling kun jij zelfverzekerd door de stad navigeren en heb je alle informatie die nodig is om een geweldige tijd te hebben.

Overzicht activiteiten in Keizerlijk paleis, Kioto

Wil je alle activiteiten in Keizerlijk paleis, Kioto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.