Keizerlijke fora


Wat anderen zeggen over Keizerlijke fora

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 6.010 beoordelingen

Een must om veel bijzonderheden van Rome snel te zien.

super er ervaring en twee keer een goede gids. De eerste keer hadden we een Engelse Tour geboekt omdat die dag geen Nederlands Tour te boeken was. Helaas viel de eerste tour letterlijk in het water. De regen kwam met bakken naar beneden. Men deed in het geheel niet moeilijk en mochten een andere da terug komen. Geweldige fietstour gehad met een spontane kundige gids. Zeker een aanrader om te doen.

De tour was goed georganiseerd, zeer educatief en interactief. De gids was zeer vriendelijk en enthousiast en kon het verhaal over het ontstaan van het oude Romeinse rijk en het coloseum zeer goed brengen, ook aan de kinderen. ik zou deze tour zeker aanbevelen.

De fietstocht is door ons (4 zussen) goed bevallen. Zeker onder leiding van onze gids Jos die interessante verhalen en achtergronden over Rome vertelde. Alleen de groepsfoto hebben we nog niet ontvangen.

Prachtige rondtocht gemaakt door Rome, gids gaf leuke en interessante uitleg over de prachtige bezienswaardigheden in Rome. De gehele tour bleef interssant ondanks de 4 uur durende tour.

Wad echt heel leuk om alles zo op de fiets te bekijken. Alle kleine straatjes van Rome waren niet vergeten. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen. Ook onze gids Carmen was top!