Kies data
Dingen om te doen

Kelowna

Kelowna: De beste dingen die je niet wil missen

Kelowna: 3 uur durende foodtour

1. Kelowna: 3 uur durende foodtour

Leer meer over het eten en de cultuur van Kelowna tijdens een bomvolle lokale ervaring van 3 uur, waar je de verhalen hoort die je in geen enkele brochure zult vinden, de mensen ontmoet die de stad zo geweldig maken en het eten proeft dat Kelowna op het internationale culinaire toneel. De tour begint bij het Laurel Packinghouse, waar je je gids zult ontmoeten. Daarna, na een korte introductie tot Kelowna en de tour, vertrek je door het prachtige culturele district en de oever van het meer van Kelowna. Er zijn veel mogelijkheden voor foto's/video's van de prachtige gebouwen, kunst, standbeelden, tuinen, watervallen, het Okanagan-meer en vele andere historische/culturele waarnemingen. Geniet onderweg van onder meer 7-8 verrukkelijke smaak-/drankstops bij lokale bedrijven met alcoholische/niet-alcoholische opties.

West Kelowna: middag sightseeing en wijntour

2. West Kelowna: middag sightseeing en wijntour

Verken Kelowna of West Kelowna tijdens deze sightseeingtour vanmiddag - perfect voor wijnliefhebbers. Ontdek deze residentiële en landelijke gebieden bezaaid met wijngaarden en wijnmakerijen en met een spectaculair uitzicht over het Okanagan-meer. Bezoek met beide opties 4 verschillende soorten wijnhuizen tijdens een ervaring van 4 uur. West Kelowna-tour: U kunt ook de optie West Kelowna kiezen en de wijnmakerijen rond Mount Boucherie bezoeken. Lees meer over hoe dit gebied een rijke vulkanische bodem heeft vanwege de nabijheid van een uitgedoofde vulkaan. Kom meer te weten over de bijzondere aard van de geologie en geografie van de Westside bij 4 van de bekendste wijnmakerijen van British Columbia. Veel van de wijngaarden in het gebied produceren de allerbeste druiven voor het produceren van premium wijnen.

Tussen Kamloops en Revelstoke: autorit met smartphone-audio

3. Tussen Kamloops en Revelstoke: autorit met smartphone-audio

Laat je rit tot leven komen met een audiotour tussen Kamloops en Revelstoke. Volg de tour vanuit beide richtingen. Krijg inzicht in de natuurlijke wonderen, attracties en geschiedenis van het gebied. Laat je audiogids je rit transformeren in een gezinsvriendelijk avontuur waarin je bezienswaardigheden kunt zien, feiten kunt ontdekken en trivia kunt beantwoorden. Heb de vrijheid om overal te stoppen en de tijd te nemen om te verkennen. Leer meer over de Thompson-rivier en zijn Sockeye-zalm. Luister naar informatie en aanbevelingen terwijl je langs Mount Ida, Eagle River, het Eagle River Park, Mount Macpherson en Mount Begbie komt. Luister terwijl de audiogids je het verhaal vertelt van de Fly Hills Fire en de Last Spike. Ontdek de missie van het provinciale park Anstey-Hunakwa en het ecologische reservaat Mount Griffin. Verken het BC Wildlife Park. Duik in culturele informatie over het dorp Chase en de Squillax-gemeenschap van Shuswap Lake. Kom meer te weten over Tsutswecw en het Yard Creek-park. Krijg inzicht in de steden Salmon Arm, Canoe en Sicamous. Bekijk recreatieve en sportieve locaties in Larch Hills, de Three Valley Gap en Heritage Ghost Town. Gebruik de gids veilig met de handsfree-functie die automatisch wordt afgespeeld als u in de buurt komt van interessante punten. Sla uw gegevens op met een app die offline kan worden gebruikt.

Veelgestelde vragen over Kelowna

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Kelowna?

Sitemap Kelowna

Wil je alle activiteiten in Kelowna ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.