Belevingen in
Kemer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Kemer: De beste dingen die je niet wil missen

Antalya: toegangsticket voor Antalya Aquarium met vervoer

1. Antalya: toegangsticket voor Antalya Aquarium met vervoer

Bezoek één van de grootste aquariums ter wereld met een dagticket voor het Antalya Aquarium en reis door de onderwaterwereld van een aantal van de bekendste zeeën en rivieren ter wereld. Het Antalya Aquarium is zowel inspirerend en leuk als interessant. De verschillende thematische aquariums maken je reis onvergetelijk. Verken de gevarieerde fauna van de Indische Oceaan, de Rode Zee, de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan in vier thematische aquariums. Bekijk voorbeelden van het onderwaterleven in en rondom de provincie Antalya in een groot, cilindervormig aquarium dat is omgeven door kleinere aquariums. Reis door de rivieren van zowel Azië als de Amazone en de Nijl. Bezoek de tropische riffen en bekijk de levende koralen, anemoonvissen, zeepaardjes, koraalduivels, octopussen en reuzenmurenen. De laatste halte van de thematische aquariums is de haaientank. Je kunt zelfs naar het voederen van de haaien kijken, wat iedere dag plaatsvindt. Na de 40 thematische aquariums te hebben gezien, kom je uit bij de grootste onderwatertunnel ter wereld. Vanuit het eerste deel van de tunnel kun je de grootste tropische rifdecoraties ter wereld zien en het tweede deel toont de verzonken stad Atlantis en leidt naar een uitzichtpunt op een piratenscheepswrak. Verander je bezoek in een onvergetelijke belevenis met souvenirfoto's voor een chromakey, zoals in Hollywood. Maak sneeuwballen van echte sneeuw in Snow World of stap voorzichtig tussen de giftigste en interessantste dieren ter wereld in het tropische reptielenverblijf of Wild Park. Maak gebruik van de multidimensionale filmtechnieken in de Oceanride XD Cinema om over de zeeën te varen en meer.

...
Vanuit Kemer: dagvullend duikavontuur

2. Vanuit Kemer: dagvullend duikavontuur

Het water langs de zuidelijke Middellandse kust van Turkije biedt de perfecte omgeving voor een onderwateravontuur. Duik twee keer op verschillende locaties en geniet van een lunch tijdens deze excursie van 7 uur vanuit Kemer. Zowel beginners als ervaren duikers kunnen in het heldere water de onderwaterwereld verkennen. Voordat je aan je eerste duik begint geeft de instructeur je informatie over de technische details van het duiken. Leer hoe je de duikuitrusting kunt gebruiken en bezoek na even geoefend te hebben de kleurrijke onderwaterwereld. Zwem met exotische vissen en verken fascinerende grotten. De instructeurs zorgen ervoor dat alle duikers in veiligheid blijven. Het is ook mogelijk om de boottocht en de lunch te boeken zonder te duiken.

...
Koprulu-kloof: dagtour met raften en kanotocht

3. Koprulu-kloof: dagtour met raften en kanotocht

Geniet van een avontuur ver weg van de stranden van Antalya tijdens een dagtour kanoën en raften in Koprulu Kloof Nationaal Park. Ga vanuit je hotel in Antalya, Alanya, Belek, Kemer, Manavgat of Side naar een ontmoetingsplek ongeveer 2 kilometer van het startpunt van je avontuur. Bij aankomst krijg je veiligheidsinformatie en instructies voor de tour. Gedurende de tour beleef je 2 verschillende kloven: een smalle warmwaterkloof die omringd wordt door rotsen waar je kunt kanoën, en een wilde koudwaterkloof met begroeide rotsen en natuurlijke watervallen. Neem een pauze om te zwemmen in het kristalheldere water en geniet van de natuurlijke glijbanen en jacuzzi's en nog veel meer wateractiviteiten. Neem midden op de dag een pauze om te genieten van de schoonheid van de Köprülü-kloof en de Kopru-rivier. Het eerste deel (de route van de kloof) van het programma duurt ongeveer 1,5 uur. Vervolgens wandel je door de kloof naar een rivier waar jouw wildwater-avontuur plaatsvindt. Dit gebied bestaat uit rotsen, snelstromend water en ook rustig water. Omdat de moeilijkheidsgraad hier hoger ligt, worden kinderen jonger dan 10 jaar niet toegelaten.

...
Antalya: 2-daagse begeleide excursie naar Cappadocië

4. Antalya: 2-daagse begeleide excursie naar Cappadocië

Begin je meeslepende Antalya-ervaring met een bezoek aan de ondergrondse stad Saratli en bekijk de met rotsen uitgehouwen woningen uit het Byzantijnse tijdperk. Na de lunch verken je Devrent Valley en het Cavusin Old Village verlaten rotshuizen uitgehouwen in de klif. Bekijk de kerk van St. Johannes de Doper en de Pasabag-vallei voordat je van het uitzicht geniet. Breng uw avond door in het hotel met grotthema of doe mee aan een optionele Turkse nacht met traditionele muziek en een Anatolische volksdansshow. Als je kiest voor de heteluchtballon-optie of als je de ballonvluchten wilt zien, begin dan de volgende met een ballonvaart van een uur. Na het ontbijt kunt u genieten van het panoramische uitzicht op de Duivenvallei en een bezoek brengen aan het kasteel van Uchisar, het hoogste punt van Cappadocië.

...
3-daagse belevenis Cappadocië

5. 3-daagse belevenis Cappadocië

Het Nationaal park Göreme en de rotslocaties van Cappadocië zijn in 1985 toegevoegd aan de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ontdek deze natuurlijke wonderen tijdens een professionele rondleiding van 3 dagen, waarbij je kunt kiezen uit vertrekken vanuit Alanya, Side en Belek. Cappadocië, gelegen in het oosten van Anatolië is een uniek historisch en cultureel erfgoed. Bovendien wordt het landschap van de Devrent-, Paşabağ- en Duifvalleien in de regio gekenmerkt door de ongewone sprookjesachtige schoorsteenformaties. Miljoenen jaren geleden waren 3 van de bergen van Cappadocië actieve vulkanen. Vulkaanuitbarstingen en erosie van de tufsteenlagen van vulkanische as creëerden de formaties die je vandaag in het gebied ziet. Tijdens deze excursie kom je een grote verscheidenheid aan sprookjesachtige schoorsteenvormen tegen, variërend van kegelvormig, puntig en zuilvormig tot hoedvormig en paddestoelvormig. Je bezoekt een ondergrondse stad en het openluchtmuseum Göreme, met meer dan 30 met rotsen uitgehouwen kerken en kapellen uit de 9e tot de 11e eeuw en meerdere met binnenplaatsen. De gids neemt je mee naar het Mevlâna Museum in Konya, het mausoleum van Jalal ad-Din Muhammad Rumi. Het gebied was ook de herberg van de Mevlevi-orde van wervelende derwisjen. Als je het leuk vindt, kun je ervoor kiezen om een ​​wervelende derwisjenshow te zien (niet inbegrepen in de prijs).

...
Tour Demre & Myra met Boottocht Verzonken Stad Kekova

6. Tour Demre & Myra met Boottocht Verzonken Stad Kekova

Geniet van een dagtour door de prachtige provincie Demre in Turkije en bezoek enkele van de mooiste locaties. Nadat je bent opgehaald bij je hotel of verblijfplaats in Antalya, Alanya, Side, Belek of Kemer, word je naar de oude stad Myra aan de oevers van de rivier Myros gebracht. Bezoek het oude Griekse amfitheater en zie de stenen tombes van de Lycische begraafplaats. Geniet van de inbegrepen lunch voordat je over de turquoise wateren naar het pittoreske eiland Kekova zeilt. Ontdek de buitengewone onderwaterruïnes van de gezonken stad Simena, en bezoek de opmerkelijke Lycische begraafplaats bij Teimiussa. Zwem en snorkel in het kristalheldere water rond het eiland. Eindig deze dag in de kleine stad Kale (Demre) en bezoek de prachtige kerk van St. Nicolaas voordat je terugkeert naar je hotel.

...
Gloria Aspendos Arena: dansvoorstelling 'Fire of Anatolia'

7. Gloria Aspendos Arena: dansvoorstelling 'Fire of Anatolia'

Beleef het 'Vuur van Anatolië', 'Fire of Anatolia' of in het Turks 'Anadolu Ateşi', een Turkse dansgroep met maar liefst 120 dansers. Maak deel uit van de 20 miljoen mensen die deze groep live hebben zien optreden in meer dan 85 landen, van de VS tot China. Elk jaar van april tot november worden de 2 legendarische dansshows 'Evolution' en 'Troy' uitgevoerd in de prachtige Gloria Aspendos Arena. Het amfitheater in de buitenlucht is het grootste podium ter wereld en biedt plaats aan 4.700 mensen. Bekijk een van de snelste dansen ter wereld met 241 passen per minuut in deze prachtige omgeving, en leer meer over de geschiedenis van Turkije en de Anatolische regio via deze dansen.

...
Vanuit Side: wildwaterraften in de Köprülü-kloof

8. Vanuit Side: wildwaterraften in de Köprülü-kloof

Vanaf je hotel reis je in een bus met airconditioning naar het startpunt van je excursie. Bij aankomst in de Köprülü-kloof, krijg je je uitrusting (zwemvest, helm en peddel). Als je extra artikelen nodig hebt, zoals geschikte schoenen, dan kun je die hier aanschaffen. Nadat je de nodige informatie hebt ontvangen, bevind je je op het koude water van de rivier de Köprüçay. Peddel ongeveer 14 kilometer de rivier af en neem halverwege een lunch. Aan het eind van het programma bekijk je een film en zie je de foto's van je avontuur (aanschaffen is optioneel). Nadat je bent omgekleed, keer je terug naar je hotel.

...
Kemer: boottocht van een hele dag met lunch en DJ

9. Kemer: boottocht van een hele dag met lunch en DJ

Verken de kust voor Kemer tijdens een boottocht van een hele dag met muziek, schuimfeesten en een volledige bar en foodservice aan boord. Begin uw dag met het ophalen van een hotel voordat u naar de haven van Kemer rijdt wanneer uw dag vol plezier begint. Spring aan boord en bewonder de turquoise wateren onder je terwijl de boot de haven uitvaart. Begin de dag goed met een schuimfeest en dans op de deuntjes van de DJ's aan boord voordat je stopt bij Phaselis Bay voor een zwempauze en verkoeling. Hier kunt u aan boord genieten van een heerlijke maaltijd voordat u naar een andere lokale plek vaart die alleen per boot bereikbaar is. Spring terug in het water en peddel een uur rond voordat je weer aan boord gaat voor nog een leuk schuimfeest en een dansshow. Vervolgens vaart uw boot naar een andere zwemstop in de buurt van de oude stad Olympos. Leun achterover en ontspan tijdens uw terugreis naar de haven van Kemer, waar uw retourtransfer u terugbrengt naar uw hotel.

...
Köprülü-kloof: rivier-raften en buggy-cross-safari

10. Köprülü-kloof: rivier-raften en buggy-cross-safari

Je dag begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotel met een van airco voorziene bus. Spring aan boord van dit comfortabele voertuig en maak een schilderachtige rit van 70km naar de Köprülü-kloof. Bij aankomst in het park ontvang je een volledige uitrusting voor de dag; je krijgt een reddingsvest, helm, en peddel. Teamleiders zijn op locatie om je alle info te geven die je nodig hebt, in veel verschillende talen.  Begin je avontuur goed door met je buggy door het Nationaal Park Köprülü-Kloof te rijden. Maak unieke foto's van dit landschap voor onvergetelijke vakantie-herinneringen. Na je buggy-rit van 45 minuten stap je in je raft en begin je te peddelen. Je maakt een tocht van 7km, met halverwege een pauze bij een restaurant voor de lunch. Na de lunch peddel je verder door ongerepte natuur, en komt dan aan bij het eindpunt. Tijdens het peddelen maakt het team fantastische foto's van jou en je groep, en zelfs een film van de ervaring. Eenmaal bij het eindpunt kun je deze bekijken met je vrienden. Eindig je spannende dag met terugbrengservice naar je hotel, klaar voor een avondje rust na een leuke dag in de Köprülü-kloof.

...

Sitemap Kemer

Wil je alle activiteiten in Kemer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kemer

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 760 beoordelingen

waar voor je geld. het is een leuke excursie om te doen. je wordt op tijd opgehaald bij het hotel, bij aankomst krijg je uitleg en wordt een zwemvest, helm en eventueel schoenen aangemeten. de schoenen kan je kopen. daarna wordt je bij een soort kloof afgezet waar je een hele weg aflegt over rotsen en door het water. aan het einde mag je kiezen of je naar de raftboten loopt of zwemt. vervolgens wordt de route vervolgd op de boten waarbij je soms ook nog even het water in kan en wedstrijdje voert met Andere. een korte break tussendoor en als laatste nog een heerlijk goed verzorgde lunch. de foto's kunnen gekocht worden aan het einde. ook wordt je weer veilig bij het hotel terug gebracht. 10+ voor deze trip

Zeker de ervaring waard! Eerst begin je met canyoning, wat eindigt met een 500 meter lange duik (maak je geen zorgen, het water drijft je langs het is snel gedaan, zelfs ik, als een nogal onsportief persoon en iemand zonder het zeepaardje kon het aan) Daarna gaat het op de rafting-tour. Ook een belevenis op zich! Het transport was ook erg stipt en veilig, ook al was de route soms vreemd: D De dag was vooral speciaal dankzij het team! Allemaal hele aardige, hoffelijke mensen die weten wat je doet.

Super leuke dag, een echte aanrader. De tour begint met canyoning, soms in 12 graden koud water (tip: vraag om een wetsuit). Badschoenen worden verkocht voor 8 euro. Sneakers werken net zo goed, maar ze worden natuurlijk nat. De raftingroute is voor alle aanbieders min of meer identiek met ca. 14 km, alleen de gecombineerde tocht heeft alleen een pauze, daarom is de route in 1,5 uur afgelegd.

We hebben een prachtige excursie gehad, die zeer goed georganiseerd was. We vonden het erg leuk en kunnen het zeker aanbevelen.

Over het algemeen erg leuke activiteit. Sinan is een geweldige gids, vol energie en grappig, ik kan hem elke dag aanbevelen?