Kies data

Dingen om te doen Kemi

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Kemi

Wil je alle activiteiten in Kemi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kemi

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 78 beoordelingen

We hadden een fantastische tijd op onze tour. De gids was zeer goed geïnformeerd, de buschauffeur was erg goed. Zelfs op de besneeuwde, met ijs bedekte wegen die dag voelde ik me altijd veilig met zijn rijstijl. De boot was geweldig, soepel, de tour en het ontmoeten van de kapitein was leuk. Drijven in de reddingspakken was geweldig, wat een ervaring! Lunchbuffet was erg goed, mooie keuze aan gerechten. De hele tour was erg georganiseerd, leuk en een unieke ervaring.

De cruise was een fantastische ervaring! Heel goed georganiseerd, we zijn onder de indruk. Leuk dat je een lijn kunt kopen met foto's van het zwemmen, een hele positieve verrassing. Het enige minpuntje waar de organisatoren aan moeten denken, is dat ze de certificaten van de cruise met de naam en achternaam erop moeten uitdelen. We zouden deze prachtige attractie graag herhalen. WIJ ADVISEREN !!!

Een onvergetelijke ervaring! Vrijwel alles is te zien op de ijsbreker! Het geluid van krakend ijs zal u bevallen! Zwemmen in de Botnische Golf is een aparte bonus. Het is jammer dat het ijs niet zo sterk was en er niet op te komen was, maar dat mocht de ervaring niet bederven. Aanbevelen!

Het was een buitengewone en onvergetelijke ervaring Zeer goed georganiseerd Echt professioneel

Het is een aanrader om te doen als je naar Filandia reist