Kennedy Space Center

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kennedy Space Center

Wil je alle activiteiten in Kennedy Space Center ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kennedy Space Center

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.747 beoordelingen

Echt genoten van ons bezoek aan het ruimtecentrum. Het enige probleem dat we hadden was ons e-ticket. Bij aankomst gingen we naar de tourniquet met ons ticket maar konden er niet in. We hadden onze datum van vrijdag naar donderdag veranderd tijdens het reizen. Ik had een papieren exemplaar van mijn oorspronkelijke ticket en een mobiel ticket met de wisselgeld op mijn telefoon. Er was geen streepjescode op het mobiele ticket. Zelfs de begeleider kon het niet vinden. Alleen een voucher die bevestigt dat we hebben betaald. Na ongeveer 15 minuten gebruikten ze mijn originele papieren ticket nadat ze het met de hand hadden bewerkt en hun toegangssysteem hadden vervangen. Vanwege dit probleem hadden we om de een of andere reden geen kaart van het complex of de activiteiten. Ik weet niet of we dit hebben gemist of dat ze je er een geven bij de tourniquets. Dus we wisten aanvankelijk niet waar we moesten beginnen. We vonden later een kaart in een van de exposities.

Eerst dacht ik dat ik door iemand zou worden opgewacht omdat op mijn ticket stond dat het op een bepaalde bestemming begon. Ik moest bellen om erachter te komen dat ik alleen was voor het bekijken van de exposities. Er waren hier niet veel mensen. Het was een prachtige dag en iedereen droeg een masker. Het orbit-restaurant was ok. Niet goed. Al met al was het een geweldige dag.

Gewoon geweldig hebben genoten❣️ Ik zou graag mijn kleinkinderen hierheen brengen om het ruimteprogramma te zien, te leren en verliefd te worden❣️

Het was heel indrukwekkend! Ideaal om de kaarten al vooraf te bestellen.

Kennedy Space Center is geweldig. Elke Amerikaan zou dit moeten zien