Kennedy Space Center: Toegang zonder wachtrij

Kennedy Space Center: Toegang zonder wachtrij

Vanaf US$ 60,99 per persoon

Haal je innerlijke astronaut naar boven en geniet van een hele dag vol unieke ervaringen bij 's werelds meest authentieke ruimte-attractie: NASA's Kennedy Space Center Visitor Complex.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 10 uur
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de echte Space Shuttle Atlantis℠ tentoongesteld
 • Ontmoet een echte voormalige astronaut
 • Ervaar interactieve simulatoren, live shows en educatieve tentoonstellingen
 • Voel de trillingen van een lancering bij de Shuttle Launch Experience®
 • Reis door de ruimte in de IMAX® theaters
Volledige beschrijving
Jouw toegangskaartje biedt toegang tot meerdere tentoonstellingen, shows en attracties in het Kennedy Space Center Visitor Complex, inclusief de Space Shuttle Atlantis, Shuttle Launch Experience, Rocket Garden en IMAX ® Spacefilms. IMAX films inclusief Hubble 3D en Journey to Space. Ook kun je hier de tentoonstelling Exploration Space® bekijken: Explorers Wanted, inclusief een live interactieve theaterpresentatie. Je kunt ook voor een unieke kans kiezen om achter de schermen van het Kennedy Space Center te kijken met een KSC bustour. Ga naar het Apollo/Saturn V Center, waar je een volledig gerestaureerde, kolossale Saturnus V raket vindt waarvan er nog maar 3 ter wereld van zijn. Ga terug in de tijd en beleef Neil Armstrong's eerste stappen op de maan en het luide lawaai bij de lancering van een Saturn V raket. De tourbus vertrekt iedere 15 minuten vanaf het Visitor Complex. Het merendeel van het verhaal achter het Kennedy Space Center betreft de toekomstige technologie, maar er is ook de U.S. Astronaut Hall of Fame® met de dapperste mannen en vrouwen die de ruimte in zijn gegaan. Hier heb je de kans om de grootste collectie aan astronautenspullen ter wereld te zien, plus simulatoren. Bekijk ook de eerbewijzen voor de helden van de Mercuris, Gemini, Apollo en Space Shuttle programma's.
Inbegrepen
 • Sla de wachtrij over.
 • Toegang tot het Kennedy Space Center Visitor Complex
 • Kennedy Space Center bustour met uitleg
 • IMAX® Theater 3D-films
 • Alle shows en tentoonstellingen
 • Apollo/Saturnus 5 Rocket Center
 • Vervoer
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Kennedy Space Center Visitor Complex, Space Commerce Way, Merritt Island, FL 32953.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Het Kennedy Space Center en Cape Canaveral zijn actieve lanceringsfaciliteiten. Om deze reden kunnen tours worden aangepast of geannuleerd.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 / 5

gebaseerd op 1869 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3 / 5
 • dienstverlening
  4.5 / 5
 • organisatie
  4,5 / 5
Sorteren op

Echt genoten van ons bezoek aan het ruimtecentrum. Het enige probleem dat we hadden was ons e-ticket. Bij aankomst gingen we naar de tourniquet met ons ticket maar konden er niet in. We hadden onze datum van vrijdag naar donderdag veranderd tijdens het reizen. Ik had een papieren exemplaar van mijn oorspronkelijke ticket en een mobiel ticket met de wisselgeld op mijn telefoon. Er was geen streepjescode op het mobiele ticket. Zelfs de begeleider kon het niet vinden. Alleen een voucher die bevestigt dat we hebben betaald. Na ongeveer 15 minuten gebruikten ze mijn originele papieren ticket nadat ze het met de hand hadden bewerkt en hun toegangssysteem hadden vervangen. Vanwege dit probleem hadden we om de een of andere reden geen kaart van het complex of de activiteiten. Ik weet niet of we dit hebben gemist of dat ze je er een geven bij de tourniquets. Dus we wisten aanvankelijk niet waar we moesten beginnen. We vonden later een kaart in een van de exposities.

Verder lezen

28 januari 2020

Dit is een uitstekend centrum om te bezoeken, maar je moet een beter systeem hebben om bezoekers te organiseren, met name tijdens het vakantieseizoen, zodat ze geen wachturen hebben (in ons geval meer dan 3 uur) om de coach te krijgen. Misschien beperk je het maximale aantal bezoeken en organiseer je ze in verschillende groepen zodat het aantal wordt verdeeld over verschillende activiteiten ...

Verder lezen

7 januari 2020

This place is absolutely, dare I say it... Out of this world!! Seriously though, my husband, myself and our kids, 20, 17 and 8 all loved it. We spent the entire day here, did not even see everything and had a BLAST! I would definitely recommend visiting the Kennedy Space Center. It is not only educational, it’s simply....fun, for the whole family.

Verder lezen

9 februari 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 172620