Kennedy Space Center Visitor Complex

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Merritt Island

Sitemap Kennedy Space Center Visitor Complex

Wil je alle activiteiten in Kennedy Space Center Visitor Complex ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kennedy Space Center Visitor Complex

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.360 beoordelingen

Echt genoten van ons bezoek aan het ruimtecentrum. Het enige probleem dat we hadden was ons e-ticket. Bij aankomst gingen we naar de tourniquet met ons ticket maar konden er niet in. We hadden onze datum van vrijdag naar donderdag veranderd tijdens het reizen. Ik had een papieren exemplaar van mijn oorspronkelijke ticket en een mobiel ticket met de wisselgeld op mijn telefoon. Er was geen streepjescode op het mobiele ticket. Zelfs de begeleider kon het niet vinden. Alleen een voucher die bevestigt dat we hebben betaald. Na ongeveer 15 minuten gebruikten ze mijn originele papieren ticket nadat ze het met de hand hadden bewerkt en hun toegangssysteem hadden vervangen. Vanwege dit probleem hadden we om de een of andere reden geen kaart van het complex of de activiteiten. Ik weet niet of we dit hebben gemist of dat ze je er een geven bij de tourniquets. Dus we wisten aanvankelijk niet waar we moesten beginnen. We vonden later een kaart in een van de exposities.

Deze Space Pass zou EXCELLENT zijn geweest als we deze ter plaatse of rechtstreeks bij Kennedy Space Center hadden gekocht. We konden de voucher niet gebruiken om toegang te krijgen, dus werden we naar Guest Services gestuurd waar we bijna 30 minuten in de rij stonden te wachten. Zodra we aan de voorkant van de rij kwamen, hadden ze onze reservering niet geregistreerd omdat niemand van de lokale GET YOUR GUIDE-bron ons had aangemeld. Het personeel ter plaatse was uitstekend en kreeg ons uiteindelijk de lunch geboekt evenals de uitgebreide bustour, maar we waren niet in staat om veel van de attracties ter plaatse te bekijken vanwege de verspilde tijd om binnen te komen. We boekten de GET YOUR GUIDE-service omdat het moest ons naar de voorkant van de rij brengen ..... dat was niet waar.

We hebben genoten van onze reis naar Kennedy Space Center. De enige storing was 10 minuten wachten om in het centrum te komen omdat ze niet het juiste tegoedbonnummer hadden. De ticketagent moest het reisbureau bellen. Daarna was het geweldig, leerzaam, historisch, leuk en opwindend! We zouden het ten zeerste aanraden getyourguide

Het was heel indrukwekkend! Ideaal om de kaarten al vooraf te bestellen.

Je hebt 2 volle dagen nodig om het meeste uit je bezoek te halen