Kensington Palace

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

5 feiten over Kensington Palace

Kensington Palace ligt aan de westzijde van Hyde Park en is al meer dan 300 jaar een koninklijke residentie. Tevens is het paleis, rijk aan historie en omringd door vredige tuinen, een populaire attractie in Londen. Hier een paar feiten om je tour mee te beginnen!

Plan je bezoek

 • Wat zijn de openingstijden?

  Kensington Palace is het hele jaar geopend vanaf 10:00, behalve van 24 t/m 26 december. Tussen 1 maart en 31 oktober sluit het om 18:00; de rest van het jaar om 17:00. De laatste toegang is een uur voor sluitingstijd.

 • Hoe lang duurt het?

  Trek zeker twee tot drie uur uit voor Kensington Palace en de tuinen, maar vergeet niet om tijd vrij te maken voor thee en gebak (of champagne!) in de Orangery.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  s Zomers open van 10:00 tot 18:00, 's winters van 10:00 tot 17:00. Gesloten op 24, 25 en 26 december.
 • Toegangsprijzen
  Van 1 maart tot 31 oktober kosten tickets £17.50. De rest van het jaar kosten ze £16.50.
 • Heb ik een gids nodig?
  In het paleis heb je geen gids nodig, maar check onze tours in de buurt voor inspiratie!
 • Hoe kom ik er?
  Neem de District of Circle line naar High Street Kensington, of een van de vele bussen die naar het paleis rijden.
 • Extra tips

  • Boek je tickets van tevoren online om korting te krijgen!

  • Je schouders moeten bedekt zijn.

Sitemap Kensington Palace

Wil je alle activiteiten in Kensington Palace ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kensington Palace

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.524 beoordelingen

Geboekt via Get your Guide. Gedrukte tickets uit maar ook gedownloade app. Een dagpas gekocht, dus bedacht wat we op een dag konden doen met de pas. Gebruikte Big Bus Tours. Het duurt eeuwen om de hele cirkel van de stad te doorkruisen. We kregen 2 uur te horen, maar het is meer 2 en 1/2. Miste het zien van enkele van de bezienswaardigheden vanwege wegafsluitingen. We gingen naar Westminster Abbey. Geboekt van 15.00 tot 15.30 uur op straat Paul's. Stapte om 1.45 uur in de bus en kwam pas om 15.30 uur in de bus. De bus ging 3 of 4 keer langs de abdij, wat vreemd was. Van St Paul's maakten we onze boeking om 18.00 uur bij de Shard. Zou aanraden om de pas en de attracties die we bezochten te kopen.

We waren erg blij met de London Explorer Pass ... het werkt supergemakkelijk. U kunt de pas met de QR-code uitprinten of direct op uw mobiele telefoon hebben, die vervolgens aan de attracties wordt gehangen. Het voordeel is dat je met de Explorer Pass niet gebonden bent aan een bepaald aantal dagen zoals bij de London Pass, maar geldig is voor het gehele verblijf (ik denk maximaal 30 dagen).

Zeer praktisch, stelt u in staat om vooraf te betalen voor de activiteiten op de lijst die u ter plaatse zult doen, terwijl u van gedachten kunt veranderen tot het laatste moment

Zeer eenvoudig in gebruik en ik kreeg zelfs korting bij de toeristenwinkels,

prachtig om te bekijken de kings appartement ging ik sneller doorheen.