Datums kiezen

Kerameikos

Kerameikos: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Athene: Combo ticket voor Akropolis en 6 archeologische plaatsen

1. Athene: Combo ticket voor Akropolis en 6 archeologische plaatsen

Bespaar tijd en geld tijdens je verblijf in Athene met een vooraf geboekt combiticket dat je toegang geeft tot 7 van de beste archeologische vindplaatsen van Athene. Profiteer van besparingen tot 50% en vermijd de lange rijen toeristen bij de Akropolis, de oude Agora, de Romeinse Agora, de tempel van Zeus, de school van Aristoteles, de bibliotheek van Hadrianus en de oude begraafplaats van Kerameikos. Verbeter uw ervaring met een zelfgeleide audiotour terwijl u in uw eigen tempo ronddwaalt. Bewonder het Parthenon, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, dat op de Akropolis-heuvel staat, en dompel jezelf onder in de 2500 jaar rijke geschiedenis van dit indrukwekkende bouwwerk. Bezoek terwijl je daar bent de oude agora die op de noordwestelijke hellingen van de Akropolis ligt. Lees meer over dit voormalige artistieke, spirituele en commerciële centrum. Verken net ten noorden van de Akropolis de plek van de Romeinse Agora, die ooit het middelpunt was van het openbare leven in Athene. Je hebt ook toegang tot de beroemde bibliotheek van Hadrianus en de tempel van de Olympische Zeus op de locatie van de Olympische Spelen, evenals Kerameikos, de oude begraafplaats die zich uitstrekt tot aan de oevers van de rivier de Eridanos en het nabijgelegen Lyceum.

Athene: Akropolis Ticket met optionele audiotour & bezienswaardigheden

2. Athene: Akropolis Ticket met optionele audiotour & bezienswaardigheden

Stressvrij wandelen in Athene! Koop uw e-tickets voor de Akropolisheuvel en het oogverblindende Akropolismuseum. Upgrade uw ervaring met optionele combitickets, die toegang bieden tot de beste archeologische bezienswaardigheden en musea zoals de Oude Agora, het Forum Romanum, Kerameikos, de Tempel van Zeus of het Nationaal Archeologisch Museum. Kies uw tijdslot (alleen) voor de Akropolisheuvel en ontvang e-tickets per e-mail. Download tickets en rondleidingen via de meegeleverde link en duik in oude verhalen bij elke attractie. Geniet van Athene en zijn schoonheid, met professionele verhalen en historische inzichten. Houd er rekening mee dat alle tickets niet-restitueerbaar zijn, en hoewel tijdsloten hier kunnen verschijnen, is het essentieel om uw bindende selectie voor de Akropolisheuvel op de "Mijn Boekingspagina" van Clio Muse Tours te maken voor een vlotte, stressvrije ervaring.

Historisch Athene: elektrische fietstocht in kleine groep

3. Historisch Athene: elektrische fietstocht in kleine groep

Begeef je op een elektrische fietstocht door Athene die de oude en moderne bezienswaardigheden van de stad combineert, en geniet onderweg van panoramische uitzichten, pittoreske straatjes en bekende archeologische bezienswaardigheden. Na een korte briefing en proefrit op het centraal gelegen ontmoetingspunt, rijd je door een park om vertrouwd te raken met de fiets voordat je aan je eigenlijke tour begint. Glijd moeiteloos de heuvel op naar Pnyka en Filoppappou, waar tijd is om de uitzichten te bewonderen en panoramische foto's te maken. Ga naar het Odeon van Herodes Atticus en de Areios Pagos (Hooggerechtshof) op de hellingen van de Akropolis, voordat je naar de Tempel van Zeus en de Boog van Hadrianus gaat. Ontdek onderweg enkele van de modernere monumenten van de stad en bekijk de Evzones (bewakers) die in hun kleurrijke tunieken voor het parlementsgebouw staan. Reis door de Nationale Tuinen om bij het Panatheense Stadion te komen, de locatie van de allereerste Olympische Spelen. Fiets vervolgens terug door de smalle straatjes van Plaka en ontdek een pittoreske wijk op slechts een steenworp afstand van de Akropolis. Stop even om naar de Tower of Winds te kijken en ontdek de Romeinse en oude markten voordat je terugkeert.

Athene: Hoogtepunten van de oude stad Elektrische fietstour

4. Athene: Hoogtepunten van de oude stad Elektrische fietstour

Fiets door het historische centrum van Athene tijdens een fietstocht van 9 kilometer en bekijk archeologische en architectonische hoogtepunten van de stad, zoals het Panatheense Stadion, het presidentieel herenhuis, het overdekte expositiecentrum van de Zappeion Hall en de Romeinse Agora. Ontdek de groene ruimtes van de stad, zoals de Nationale Tuinen. Verken historische buurten, zoals Plaka, in de voetsporen van de Akropolis. Ga naar de oude begraafplaats van Kerameikos Cemetery. Bewonder de koepel van het Nationaal Observatorium van Athene en betreed de traditionele wijk Thission. Hoewel je geen van de archeologische bezienswaardigheden betreedt, stop je bij elke bezienswaardigheid ongeveer 5-8 minuten terwijl je reisleider waardevolle informatie geeft en interessante verhalen vertelt. Stap van je fiets voor een korte wandeling door gebieden waar fietsen niet kunnen komen, maar die je leidt naar een geweldig uitzicht ver van het toeristische pad. Ontworpen voor de gemiddelde fietser, vermijdt de route het drukke stadsverkeer door overwegend vlakke paden en fietspaden te volgen. Geniet van een meer intieme ervaring in groepen van maximaal 12 personen.

Athene: begeleide e-scootertour in het Akropolis-gebied

5. Athene: begeleide e-scootertour in het Akropolis-gebied

Ontdek de wonderen van Athene met Parthenons-scooters op onze opwindende e-bike-, e-scootertours in het Akropolisgebied. Ga op een spannend avontuur door de oude straten en glijd moeiteloos langs iconische bezienswaardigheden zoals het uitzicht op het Parthenon. Onze ervaren gidsen geven boeiend commentaar en dompelen je onder in de fascinerende geschiedenis van de stad. Kies onze comfortabele e-bikes, e-scooters voor een gemakkelijke en milieuvriendelijke manier om te verkennen. Ontdek verborgen juweeltjes en geniet van het rijke culturele erfgoed van Athene met Parthenons Scooters. Boek nu je onvergetelijke tour op Get Your Guide! ONTMOETINGSPUNT: 16 KAVALLOTI str. ATHENE (onze winkel) STATION 1: Odeon van Herodes Atticus STATION 2: Oude site van Kerameikos STATION 3: Nationaal observatorium van Athene STATION 4: Philopappou-heuvel - Gevangenis van Socrates PASS BY: De historische Dionysiou Areopagitou-straat STATION 5: Boog van Hadrianus STATION 6: Tempel van de Olympische Zeus Tijdens onze tour heb je veel foto's, video's en nog veel meer...

Athene: combiticket voor musea en hop-on, hop-off-bus

6. Athene: combiticket voor musea en hop-on, hop-off-bus

Sla het gedoe over en gebruik één handige combinatiepas om toegang te krijgen tot enkele van de bekendste bezienswaardigheden van Athene en 48 uur lang toegang tot een Hop-on Hop-off-bus. Download de Smartvisit App, plan uw bezoeken en ontvang al uw toegangskaarten. Het is niet nodig om kaartjes op te halen. Neem twee dagen de tijd om te zien wat je wilt: van het Parthenon tot dans en theater, er is voor ieder wat wils. Belangrijke notitie: Vanaf 5 september 2023 veranderen de toelatingseisen voor de Akropolis. Vanaf 5 september moet je een ticket hebben voor een specifieke datum en tijdslot om de Akropolis te bezoeken. De capaciteit voor elk tijdslot is beperkt. • Als u van plan bent de Akropolis vóór 5 september te bezoeken, blijf dan het bestaande proces volgen door Boek nu te selecteren in de Smartvisit-app terwijl u bij de zuidelijke ingang van de Akropolis bent om uw kaartje voor toegang te downloaden. • De Akropolis kan op 5 september niet met de pas worden bezocht terwijl het systeem wordt gewijzigd. • Voor toegang tot de Akropolis vanaf 6 september moeten boekingen minimaal 48 uur van tevoren worden gemaakt in de Smartvisit-app door de knop Nu boeken te selecteren. Voor reserveringen binnen 48 uur. Voor reserveringen op 6 september of binnen 48 uur kunt u contact opnemen met Key Tours op reserveringen@keytours.gr voor beschikbaarheid en om uw boeking te maken. Houd er rekening mee dat de optie om tickets aan te vragen voor 6 september pas beschikbaar is tot 5 september. • Zodra tickets zijn uitgegeven voor het door u gekozen tijdslot en datum, kunnen deze tickets niet meer worden geannuleerd of gewijzigd. • Houd er rekening mee dat als er geen beschikbaarheid is op het door u gewenste tijdstip, wij voor u het exacte eerstvolgende beschikbare uur uit het door u gewenste tijdstip zullen kiezen De attractielijst omvat: • Combinatieticket Akropolis en 6 archeologische vindplaatsen (deze tickets moeten worden gedownload via de Smartvisit-app) • Akropolismuseum • Panathenaïsch Stadion • Oorlogsmuseum van Athene • Museum voor Cycladische kunst • Helleens Motormuseum • Ilias Lalaounis Sieradenmuseum • Museum voor Griekse cultuur (Benaki) • Museum voor Islamitische Kunst (Benaki) • De Ghika-galerij (Benaki) • Speelgoedmuseum (Benaki) • Museum voor oude Griekse technologie • Herakleidon Museum • Museum van Illusies • Akropolis-audiogids • Hop on, hop off-tour door Athene (48 uur toegang tot alle lijnen)

Athene: ticketpas Akropolis en 6 locaties met audiotours

7. Athene: ticketpas Akropolis en 6 locaties met audiotours

Ontgrendel moeiteloos de eeuwenoude schatten van Athene! Ontvang uw e-tickets voor de Akropolis, de oude Agora, de Romeinse Agora, de Tempel van de Olympische Zeus en Kerameikos in nul tijd. Duik in de geschiedenis met drie boeiende, zelfgeleide audiotours door lokale professionals. Kies uw tijdslot voor de Akropolis, ontvang e-tickets per e-mail en download Acropolis Classic, The Great Debt: the Olympieion en Ancient Agora: The Birth of Democracy. Verken iconische bezienswaardigheden en geniet van een prachtig uitzicht op de stad. Reis probleemloos en in je eigen tempo terug naar het oude Athene door middel van onze verhalen. Houd er rekening mee dat alle tickets niet-restitueerbaar zijn, en hoewel tijdsloten hier kunnen verschijnen, is het essentieel om uw bindende selectie voor de Akropolisheuvel op de "Mijn Boekingspagina" van Clio Muse Tours te maken voor een vlotte, stressvrije ervaring.

Athene: fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

8. Athene: fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

De fietstocht duurt ongeveer 3 uur en het is een leuke manier om jezelf te oriënteren in de stad Athene. De rit vindt plaats in het verbazingwekkende historische stadscentrum, in voetgangersgebieden, straten met weinig verkeer en parken weg van de drukte van het verkeer. Je lokale reisleider leidt de tour, rijdt met je heel dicht bij de belangrijkste archeologische vindplaatsen en leidt je door een aantal verborgen gebieden, terwijl hij je een verbluffende ervaring biedt! De groep rijdt dichtbij het nieuwe Akropolismuseum en de oude begraafplaats van Kerameikos, door de wijk Thission, terwijl je geniet van een geweldig uitzicht op de Akropolis en het Parthenon. Fiets vervolgens door de oude Griekse Agora en passeer de Romeinse Agora Blijf fietsen in de historische wijk Plaka en ga dan naar de Nationale Tuinen, een van de beste gebieden om te rijden in het centrum van Athene. Stop ook voor het presidentiële herenhuis om de presidentiële wacht te zien en passeer het Panathenaic Stadion en de Zappeion Exhibition Hall.

Het beste van Athene Segwaytour met kleine groepen

9. Het beste van Athene Segwaytour met kleine groepen

Je reisleider begint met een trainingssessie van 30 minuten om je te helpen je comfortabel te voelen op je Segway. Binnen enkele minuten zul je je realiseren hoe gemakkelijk en intuïtief het is! De tour begint met een bezoek aan het gebied waar in de oudheid alles eindigde! Het Keramikos-gebied was de oude begraafplaats, maar ook een van de ingangen van Athene. Volg daarna bijna hetzelfde pad als de oude Grieken om de oude agora, het hart van het oude Athene en de Romeinse agora te bezoeken. Rijd zonder te zweten naar de volgende halte, de belangrijkste, de heuvel van Mars en de ingang van de Akropolis. Geniet van de aanblik van dit majestueuze wereldpictogram vanuit je unieke gezichtspunt op een Segway terwijl je van buitenaf bezoekt. Dit is een perfecte fotomoment! Maar wacht... er is meer! Rijd vanaf hier gemakkelijk de Pnyka-heuvel op - geen vermoeide voeten! - en ontdek het buiten de gebaande paden gelegen terrassengebied waar de democratie werd geboren en volg het pad dat leidt naar het beste panoramische uitzicht van Athene (Akropolis). Rol door de voetgangersstraat rond de heuvel van de Akropolis om het "Romeinse" deel van de stad te ontmoeten, waar de tempel van Zeus en de poort van Andrian staan. Bezoek dan het eerste moderne Olympische "dorp", het Zappion herenhuis en het Panathinaikon Stadion, om te ontdekken waar de eerste moderne Olympische Spelen plaatsvonden en glijd verder naar de nationale tuinen, om je geest te kalmeren zoals koningen en koninginnen dat deden! Een zeker hoogtepunt van de dag zijn de presidentiële bewakers, met hun unieke en betekenisvolle uniform. Vlak voordat je terugkeert, heb je de kans om een foto te maken naast de bewakers, een must hier in Athene! Als je op zoek bent naar een leuke, milieuvriendelijke manier om het beste dat Modern Athene te bieden heeft in slechts een paar uur te ontdekken, dan zul je deze Modern Athene Segway Tour geweldig vinden! Je zult meer terrein bestrijken en meer zien zonder de moeite die het zou doen om dezelfde route te voet af te leggen.

Athene: Agora, Zeus-tempel, Kerameikos Skip-the-Line & Audio

10. Athene: Agora, Zeus-tempel, Kerameikos Skip-the-Line & Audio

Ervaar het oude Athene in je eigen tempo met een gecombineerd skip-the-line e-ticket voor 3 van de belangrijkste archeologische attracties, de oude Agora, de Olympieion en de oude necropolis van Kerameikos, en drie boeiende, zelfgeleide audiotours op je smartphone. Dit is ook je kans om de geschiedenis en een aantal fascinerende locaties te ontdekken die het hedendaagse Athene hebben gevormd met 3 zelfgeleide audiotours op je telefoon. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotours op je telefoon, voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de grootsheid van de Atheense Gouden Eeuw te ervaren. Mis de kans niet om het hedendaagse Athene te ontdekken met 3 zelfgeleide audiotours op je telefoon. Zet je koptelefoon op en ontdek de oude agora, het Olympieion en de oude necropolis van Kerameikos door de kracht van verhalen vertellen en leer historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes uit de oudheid. Het is ook jouw kans om Athene te verkennen met 3 zelfgeleide wandeltochten op je telefoon en jezelf te verliezen in de schoonheid van hun verhalen. De inhoud van de Tour is het resultaat van diepgaand onderzoek, geperst in korte originele verhalen die uw bezoek zowel boeiend als informatief zullen maken. De audiotours kunnen herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na uw bezoek. Dit is een niet te missen kans om waardevolle inzichten op te doen in het oude en hedendaagse Athene, de bakermat van de democratie, en op een geheel originele manier met je omgeving om te gaan.

Beschikbare activiteiten

32 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Kerameikos

Wil je alle activiteiten in Kerameikos bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kerameikos

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.938 beoordelingen

Het was superhandig om alvast een ticket te hebben. Zeker toen we de lange wachtrij voor de Acropolis konden overslaan. Dat scheelde minimaal een half uur. Ideaal!

Leuke interessante fietstocht om Athene te ontdekken. leuke en goede gids Dimtri

Lovely biketour! The ideal way to discover the city with teenagers! ;)

Athene de moeite waard, geweldige stad mer mooie bezienswaardigheden.

Alle toplocatie’s met 1 ticket. Super handig en hierdoor veel gezien.