Datums kiezen

Kerk San Michele in Foro

Kerk San Michele in Foro: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lucca: Hoogtepunten wandeltour met gids voor een kleine groep

1. Lucca: Hoogtepunten wandeltour met gids voor een kleine groep

Bezoek de iconische stad Lucca, beroemd om zijn prachtige muren die het centrum van de stad omringen. Onze rondleiding begint net buiten de muren, vlakbij een van de vier monumentale stadspoorten: Porta San Pietro. Verken de geheime ondergrondse tunnels die leiden naar een prachtige tuin waar vele manen geleden 1631 bomen werden geplant. In de oudheid was Lucca een vestingstad. Je lokale gids legt uit hoe het was gestructureerd en de verschillende hindernissen en obstakels die vijanden moesten overwinnen als ze de stad wilden veroveren. Volgende: De monumentale kathedraal. Oorspronkelijk gebouwd als een toewijding aan Saint Martino, zal je gids de mysteries rond de constructie en architectuur uitleggen. Geniet van een rondleiding door de Duomo met je gids. Bezoek twee huizen die bewaard lijken te zijn gebleven, bevroren in de tijd uit de 14e eeuw. Je kunt ervoor kiezen om hem te beklimmen, de binnenkant te verkennen en bovenop te gaan staan om van het spectaculaire uitzicht te genieten. Je bezoekt San Michele (het oude politieke plein) met belangrijke gebouwen in Lucca. Als u van snoep houdt, wilt u misschien de traditionele "Buccellato"-cake proeven in de beroemde bakkerij. De kerk gewijd aan Sint-Michiel de Aartsengel is gevuld met ingewikkelde kunstwerken, met oude taferelen zoals Sint-Michiel die een draak doodt. Luister terwijl je gids deze scènes aangeeft en mythische verhalen uitlegt. Geniet van een ontspannen wandeling langs de charmante, bruisende Fillungo-straat. Geen wonder dat dit de meest populaire straat in Lucca is, vol met winkels, boetiekjes, cafés, restaurants en nog veel meer. En last but not least, het Romeinse amfitheater. Dit historische gebouw huisvestte gladiatorenshows en spelen en werd gebouwd in de tweede helft van de 1e eeuw na Christus. Aan het einde van de tour kunt u zelf verder gaan met verkennen of om advies vragen over waar u heen moet.

Middeleeuws Lucca voor kinderen: privétour van 2 uur

2. Middeleeuws Lucca voor kinderen: privétour van 2 uur

Begin je begeleide privétour van 2 uur in de St. Martin-kathedraal in het centrum van Lucca. De ingewikkeldheid van het ontwerp van de buitenkant van de kathedraal zal je begroeten, dan de kathedraal binnengaan en ervoor zorgen dat mythische dieren en oude legendes worden onthuld terwijl je verkent. Je gids legt de geziene symbolen uit en de intrigerende legendes en wonderen die ermee verbonden zijn. Schets tijdens de tour de leeuwen, draken, zeemeerminnen en griffioenen zoals te zien op de gevels van de kerken en leer de gevels lezen van de torenhuizen die ooit toebehoorden aan de rijke kooplieden van Lucca. Vervolg je tour met een bezoek aan de kerk van San Michele, waar je graffiti kunt vinden die binnen en buiten de kerk is achtergelaten door zijdehandelaren. Wandel vanaf de kerk door de middeleeuwse straten van Lucca en ontdek het ondergrondse deel van de stad, de muren van de stad. Daarna bezoek je de historische Zecca, de oudste munt in Europa, gesticht in 650 na Christus, en leer je hoe je een replica van de oudste Europese munt kunt slaan. Sluit vervolgens uw tour af met een welverdiende gelato.

Lucca: begeleide stadswandeling bij nacht

3. Lucca: begeleide stadswandeling bij nacht

Ontdek de charme van Lucca terwijl het oplicht voor de nacht tijdens deze begeleide groepswandeling. Ontdek romaanse kerken en grote palazzo's. Volg je gids om geheime edelstenen te vinden die alleen de lokale bevolking kent. Ontmoet je gids te midden van de middeleeuwse architectuur op Piazza San Michele. Loop naar de kerk van de rooms-katholieke basiliek van San Michele die bovenop een Romeins forum is gebouwd. Bewonder de massieve sculpturen en inlays van de gevel van de kerk wanneer ze 's avonds verlicht zijn. Bekijk de bomen op de Torre Guinigi-toren en sta in het midden van het unieke amfitheaterplein. Kijk naar het glanzende gouden mozaïek op de façade van de basiliek van San Frediano. Beklim de renaissancewallen voor een prachtig uitzicht op de kathedraal van San Martino.

Zoet en Zout Lucca per E-bike

4. Zoet en Zout Lucca per E-bike

Verken Lucca op de fiets in kleine groepen en proef typische lokale producten. Lucca wordt omringd door Renaissance fietsmuren en staat bekend als "de stad van 100 kerken", maar ook vanwege het zoete en zoute eten. Tijdens deze ontspannende tour ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de kathedraal van San Martino, Kerk van San Michele, Piazza Napoleone, Piazza Anfiteatro en een deel van de muren altijd vergezeld van onze vriendelijke gids. Je stopt bij een traditionele delicatessenzaak waar je Toscaanse hapjes proeft vergezeld van een glas wijn en na een korte rit weer plaatsnemen in een van de historische patisserieën waar je ook snoep uit Lucca proeft.

Lucca: privéwandeling met gids

5. Lucca: privéwandeling met gids

Lucca is een klein juweel net ten noordwesten van Florence, dat oprijst uit het groen van de naburige vallei als een bijna intacte getuigenis van de opeenvolging van eeuwen en overheersing. Zijn geschiedenis wordt vooral verteld door zijn vorm, door monumenten, door straten en structuren van alle leeftijden die in harmonie naast elkaar bestaan. Deze klassieke route is ontworpen voor degenen die de stad Lucca voor het eerst komen bezoeken, of voor degenen die niet alleen bij een historische periode willen stilstaan, maar eerder een globale visie willen hebben op de geschiedenis van de stad. Je tour omvat een bezoek aan de belangrijkste monumenten waardoor je gids alle historische en artistieke fasen zal nalopen. Naast vele andere sites bezoekt u de kerk van St. Michael, een rooms-katholieke basiliek met sublieme details, gebouwd in 795.

Andere activiteiten in Kerk San Michele in Foro

Wil je alle activiteiten in Kerk San Michele in Foro bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.