Keukenhof

Doe je ogen tegoed aan de zee van bloemen in het grootste bloemenpark ter wereld.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Keukenhof: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Amsterdam: voorrangsticket Keukenhof met vervoer

1. Vanuit Amsterdam: voorrangsticket Keukenhof met vervoer

Vanuit het centrum van Amsterdam reis je op een tijdstip dat jou uitkomt in een comfortabele bus naar de Keukenhof. Binnen 55 minuten ben je bij 's werelds grootste bloemenpark, waar je ook nog snelle toegang krijgt. Bussen naar de Keukenhof-tuinen vertrekken dagelijks vanuit de 'This is Holland'-ervaring, tegenover het Centraal Station. Pak het gratis pontje aan de achterkant van het Centraal Station en vaar naar de overkant van het IJ. Na 2 minuten wandelen ben je bij 'This is Holland'.   Je stapt hier aan boord van een bus die je door het mooie Hollandse landschap naar de Keukenhof rijdt. Kijk een filmpje over de Nederlandse geschiedenis, de kleurrijke velden en de reden dat Nederland beroemd is geworden om zijn bloemen. Bij aankomst in de Keukenhof loop je langs de rijen en kun je direct op je eigen tempo op verkenning gaan tussen de bloemen. Bekijk tot wel 7 miljoen bloeiende bollen op fraaie velden en bewonder de geurende bloemenkunstwerken. Verken op je gemak Keukenhof en profiteer van frequent vertrek met gegarandeerde zitplaatsen in een luxe bus terug naar Amsterdam tussen 13:00 en 18:30 uur. Als extraatje krijg je een stadskaart van Amsterdam.

Amsterdam: dagtocht naar de Keukenhof met lente-rondvaart

2. Amsterdam: dagtocht naar de Keukenhof met lente-rondvaart

Laat je inspireren door de geuren en kleuren van meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei bij de Keukenhof! Profiteer van flexibel en direct busvervoer naar de Keukenhof vanuit Amsterdam. Onderweg wordt je vermaakt door een videopresentatie met interessante details over Nederland en de Keukenhof. Bij aankomst vermijd je de lange wachtrijen en profiteer je van fast-track toegang tot deze prachtige bloementuin. Doe mee aan de viering van 70 jaar Keukenhof. Het thema voor 2020 thema biedt een heldere kleurrijke vertoning van bloemen en zal je onmiddellijk inspireren. Voorafgaand aan jouw ontspannen bezoek aan de Keukenhof geniet je van een leuke en comfortabele boottocht met een spectaculair uitzicht op het voorbijtrekkende landschap, met inbegrip van kleurrijke bollenvelden, windmolens en authentieke dorpjes. De tour vertrekt vanaf de Ringvaart en brengt je naar de Kagerplassen, waar je 10 unieke eilandjes vindt. Het live commentaar van je gids verschaft je veel interessante informatie over de geschiedenis van dit teruggewonnen land en zijn inwoners, van wie sommigen hun huis alleen per boot kunnen bereiken! Tijdens een reis door de smallere sloten tussen de eilanden vergaap je je aan de indrukwekkende, historische herenhuizen. Deze tour van 60 minuten biedt een unieke ervaring in het hart van de bollenvelden. Na de boottocht heb je de mogelijkheid een werkende windmolen van binnen te bekijken. Leer meer over de traditionele, Nederlandse cultuur. Na je bezoek aan de molen brengt een pendelbus je binnen 10 minuten naar de Keukenhof. Daar kun je de tuinen op je eigen gemak verkennen.

Vanuit Amsterdam: dagtocht Keukenhof met Tulpenkwekerij

3. Vanuit Amsterdam: dagtocht Keukenhof met Tulpenkwekerij

Ontdek de prachtige kleuren van de Keukenhof, de beroemde Nederlandse bloementuin. Profiteer van het vervoer vanuit Amsterdam, en stop voor foto's in de kleurrijke tulpenvelden. Ontmoet je gids tegenover het iconische Centraal Station van Amsterdam en maak je klaar voor jouw bloemenervaring van een hele dag. Ga naar de Keukenhof en verken de kleurrijke sfeer in jouw eigen tempo. Geniet vervolgens van een lentetocht door authentieke en pittoreske Nederlandse dorpjes. Stop bij een originele windmolen en ontmoet de molenaar. Bezoek daarna een tulpenkwekerij en maak kennis met de familie. Leer alles over hoe deze bloemen worden gekweekt en maak foto's in de kleurrijke velden. Maak je dag compleet met vervoer terug naar Amsterdam.

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

4. Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.

Lisse: rij zelf door de bollenvelden met een GPS-audiotour

5. Lisse: rij zelf door de bollenvelden met een GPS-audiotour

Ervaar de betoverende en iconische tulpenvelden op hun zuiverst. Geniet van een zelfgeleide tour door de beroemde bollenstreek, waarbij je de kleuren en geuren in je opneemt en zo vaak als je wilt kunt stoppen voor een selfie tussen de tulpen- en bloembollenvelden. Je legt in een stevige Twizy met open cabine een route van 20 kilometer door de kleurrijke tulpen- en bollenvelden af. De route leidt je door de beroemde bollenstreek en langs een authentieke bloembollenkwekerij. Tijdens de tour vertelt de audiogids je alle ins en outs over het gebied, terwijl je ook leuke weetjes over tulpen te weten komt. Rij over landweggetjes door de bloeiende tulpenvelden en parkeer je Twizy aan de kant van de weg om de zeeën van bloemen van dichtbij te bewonderen. Het besturen van een Renault Twizy is super eenvoudig en leuk, en onderweg zul je zeker veel aandacht trekken.

Amsterdam: Keukenhof en Giethoorn

6. Amsterdam: Keukenhof en Giethoorn

Onderzoek de buitengewone Keukenhof van dichtbij. De Keukenhof is een plek om miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen in het voorjaar te zien. Deze prachtige lentetuin biedt een unieke geuren- en kleurenervaring, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, inspirerende tuinen en spannende gebeurtenissen. Om de Keukenhof heen liggen de beroemde bollenvelden. Vanaf de molen heb je spectaculair uitzicht op een aantal van de bollenvelden - een bezoek aan de Keukenhof garandeert je mooie foto's. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden die de zintuigen prikkelen. Ruik, proef, luister en geniet. De Keukenhof is een leuke activiteit voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, de dieren aaien in de kinderboerderij en op een speurtocht gaan. De trip gaat verder naar het betoverende dorpje Giethoorn in het noorden van Nederland voor een unieke ervaring. Het dorpje staat bekend als het 'Venetië van het Noorden' vanwege de vele grachtjes die er te vinden zijn en het volledige ontbreken van wegen. Je verkent dit sprookjesachtige dorp, waar minder dan 3000 mensen wonen, tijdens een boottocht van 1 uur. Ervaar de omgeving tijdens een ontspannen tochtje door de grachten. Verken het goed bewaard gebleven dorp te voet en zie hoe elke boerderij op een klein, door mensen gemaakt eilandje ligt. Wandel over de smalle voetpaadjes om honderden bruggen te ontdekken en geniet van de vredige sfeer in het dorp.

Keukenhof: culturele bloemenveldenfietstour met kleine groep

7. Keukenhof: culturele bloemenveldenfietstour met kleine groep

Ga naar de fietsverhuurwinkel naast de Keukenhof. Ontmoet je gids daar en sla de rijen voor de fietsverhuur over, want je gids staat al voor je klaar. Maak vervolgens samen met een kleine groep van maximaal 12 personen een geweldige fietstocht rond de bloemenvelden in de buurt van de Keukenhof. Tijdens de tocht breng je een bezoek aan Tulip Experience Amsterdam. Leer hier alles over het kweken van tulpen en maak prachtige foto's in de velden met 1 miljoen tulpen in 500 verschillende soorten. Je kunt er een kopje koffie drinken en jouw eigen tulpen plukken om mee te nemen. Leer meer over dit prachtige gedeelte van Nederland en zijn bloemencultuur en geschiedenis met jouw gids. Proef bij een paar haltes authentiek Nederlands eten en snoep. Na ongeveer 3 uur arriveer je terug bij de Keukenhof, waar je op eigen gelegenheid (en op eigen kosten) de prachtige tuinen kunt bezoeken. Als je besluit om de Keukenhof te bezoeken, ga er dan voor of na de fietstocht heen, afhankelijk van de vertrektijd van je fietstocht.

Lisse: Drive-it-Yourself elektrische audiotour door duinen en strand

8. Lisse: Drive-it-Yourself elektrische audiotour door duinen en strand

Geniet van een ontspannen reis door de kuststreek van Zuid-Holland in een elektrische 2-persoons Renault Twizy met GPS-navigatie. Het unieke open en eigentijdse design van een elektrische auto geeft je een gevoel van vrijheid op de openbare weg. Je voelt, ruikt en ervaart waar je rijdt. Rijd in je eigen tempo door de natuur, zandduinen en pittoreske kustdorpjes. Terwijl u het gebied verkent, deelt een audiogids aan boord aanvullende informatie en feiten over het gebied. Parkeer de Twizy om het strand en de zee van dichtbij te zien voor een aantal uitstekende fotomomenten.

Vanuit Amsterdam: dagtocht naar Keukenhof, Tulpenvelden & Delft

9. Vanuit Amsterdam: dagtocht naar Keukenhof, Tulpenvelden & Delft

Kom voor het middaguur aan in Keukenhof en volg je gids om de wachtrijen over te slaan. Leer alle interessante feiten over tulpen en de geschiedenis van Nederland tijdens een wandeltocht tussen de thematische bloemendisplays van de Keukenhof-tuinen. Zie miljoenen narcissen, tulpen en hyacinten in bloei. Geniet van het prachtige landschap en fotomomenten in de eindeloze bloemenzee in Keukenhof. Bezoek later in de middag de grachtenstad Delft. Je krijgt een typisch Nederlandse stad te zien die bekend staat om zijn iconische Delfts aardewerk. Doe mee met de workshop die is voorbereid in Delft Blue Pottery Factory om meer te weten te komen over de Nederlandse handwerktraditie. Je gids neemt je vervolgens mee naar het levendige marktplein van Delft waar je kunt slenteren langs historische grachten, geplaveide straten en de middeleeuwse architectuur in de Oude Kerk, het Stadhuis, de Nieuwe Kerk en meer. Je hebt tijd om musea, winkels, bars en cafés in je eigen tempo te verkennen.

Amsterdam: Halve dag bloemenvelden en Keukenhof fietstocht

10. Amsterdam: Halve dag bloemenvelden en Keukenhof fietstocht

Ontmoet je ervaren gids op Amsterdam Centraal. Spring samen aan boord van de trein en ga naar het bloemendorp Hillegom, waar je fiets voor je klaar staat. Begin aan een rondleiding door het bloembollengebied. Fiets door de mooiste velden vol bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten en ontdek de verborgen plekken van de regio met behulp van je gids. Hoor alle ins en outs van het bloembollenteeltproces en over waarom het bloembollengebied zo uniek is. Een bezoek aan de Keukenhof volgt. Geniet van vrije tijd in dit mooiste lentepark ter wereld en rond je een geweldige ervaring af voordat je met de trein naar Amsterdam terugkeert.

Plan je bezoek

 • De beste tijd

  De Keukenhof is alleen tussen maart en mei open, dus je hebt een beperkte bezoektijd. Check de exacta data van tevoren, die zijn elk jaar anders.

 • Wat zijn de openingstijden?

  8:00 tot 19:30, maar de ticketbalie sluit om 18:00.

 • Hoeveel kost het?

  Toegang voor volwassenen is €16, groepen van meer dan 20 personen kunnen korting krijgen.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Van 24 maart tot 16 mei, 8:00 tot 19:30.
 • Toegangsprijzen
  Een ticket voor volwassenen kost €16.
 • Heb ik een gids nodig?
  Van 24 maart tot 16 mei, 8:00 tot 19:30.
  Een ticket voor volwassenen kost €16.
  Kan geen kwaad! Check de tours door de tuinen!
  De Keukenhof is een klein stuk rijden over de A4 of A44 vanaf Amsterdam. Er gaan ook tours vanuit Amsterdam naartoe.
  * De exacte data tussen maart en mei verschillen elk jaar; check het online!
  * Honden mogen mee, zo lang ze aangelijnd zijn. In het park zijn gratis kluisjes en WiFi!
 • Hoe kom ik er?
  De Keukenhof is een klein stuk rijden over de A4 of A44 vanaf Amsterdam. Er gaan ook tours vanuit Amsterdam naartoe.
 • Extra tips

  • De exacte data tussen maart en mei verschillen elk jaar; check het online!

  • Honden mogen mee, zo lang ze aangelijnd zijn. In het park zijn gratis kluisjes en WiFi!

Sitemap Keukenhof

Wil je alle activiteiten in Keukenhof ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keukenhof

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.802 beoordelingen

Ingrid was geweldig. Hoewel het eindseizoen is, nam ze ons mee om de uitgestrekte tulpenvelden te zien. En Tulip Expirience was de beste. Ik raad het aan. Keukenhoff is geweldig, maar deze tour is een pluspunt.

Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en stiptheid. Allemaal schitterend en super georganiseerd. Het park daarentegen is echt iets geweldigs ... Ik voelde me als een klein meisje in een snoepwinkel ...

Het overtrof mijn verwachtingen veruit, een paradijs op aarde! Het enige is dat er veel mensen waren.

Prachtige landschappen! Geweldige manier om het land te leren kennen zonder te ver te lopen

Goed gepland programma met voldoende tijd voor elke attractie.