Kies data

Keukenhof

Doe je ogen tegoed aan de zee van bloemen in het grootste bloemenpark ter wereld.

Keukenhof: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Amsterdam: dagticket Keukenhof met vervoer

1. Vanuit Amsterdam: dagticket Keukenhof met vervoer

Geniet van probleemloos vervoer van het centrum van Amsterdam naar de Keukenhof. Verken de tuinen zo lang als je wil met je ticket voordat je terugkeert naar Amsterdam. Bussen naar de Keukenhof vertrekken dagelijks vanaf 'This is Holland', tegenover het Centraal Station. Pak het gratis pontje aan de achterkant van het Centraal Station en vaar naar de overkant van het IJ. Na 3 minuten wandelen ben je bij 'This is Holland'.   Je stapt hier in een bus die je door het mooie Hollandse landschap naar de Keukenhof rijdt. Bij aankomst in de Keukenhof kun je op je eigen tempo op verkenning gaan tussen de bloemen. Bekijk tot wel 7 miljoen bloeiende bollen op fraaie velden en bewonder de geurende bloemenkunstwerken. Geniet op je gemak van de Keukenhof en profiteer van regelmatige vertrektijden met gegarandeerde zitplaatsen in een luxe bus terug naar Amsterdam.

Keukenhof: toegangsticket

2. Keukenhof: toegangsticket

Kom tot rust tijdens een wandeling door de grootste bloementuin ter wereld: onze eigen Keukenhof. Geniet van een ontspannen bezoek aan het bloemrijke park met een oppervlakte van 32 hectare door je voorrangstickets van tevoren te reserveren. Droom weg bij de felle kleuren en zoete geuren van de lentetuinen, versierd met meer dan zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten. Bezoek de 30 steeds veranderende bloemen- en plantenshows in de paviljoens. Leer de nieuwste tuiniertrends kennen, doe inspiratie op voor je eigen groene oase in de zeven spectaculaire tuinen en neem deel aan activiteiten voor alle leeftijden. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van het park, die teruggaat tot de 15e eeuw waarin het dienstdeed als jachtgebied. Zo kreeg het park bijvoorbeeld zijn naam door de kasteelkeuken van gravin Jacoba van Beieren van kruiden te voorzien. Bewonder de tuin uit 1857, ontworpen in een romantische stijl, en de tulpenvelden die in 1950 werden aangelegd voor de officiële opening van het park voor het publiek.

Vanuit Amsterdam: tour Keukenhof bloemenpark, met vervoer

3. Vanuit Amsterdam: tour Keukenhof bloemenpark, met vervoer

Ga mee met de Keukenhof-tour en verken de beroemdste bloementuin ter wereld. Laat je verrassen door de meer dan zeven miljoen bloemen en wandel over 15 kilometer aan wandelpaden door het park. Je wordt opgehaald bij Amsterdam Centraal Station en rechtstreeks naar de ingang van de Keukenhof gebracht. De toegangskaarten zijn inbegrepen. Als je de optie met gids selecteert, word je in de bus door een gids begeleid. Deze optie omvat ook een GPS-audiogids in de bus, beschikbaar in verschillende talen. Haal het maximale uit je tour en kom meer te weten over de bloemen, het park en over Nederland, de Nederlandse cultuur en de bollenstreek. Reis met een bus met airconditioning door een gebied met eindeloze tulpenvelden, een van de meest gefotografeerde en iconische landschappen van Nederland. Bij de Keukenhof sla je de wachtrij over en stap je zo een van de grootste bloemenparken ter wereld binnen. In de Keukenhof zijn meer dan 7 miljoen bloembollen geplant, waaronder tulpen, hyacinten en narcissen. Koop je kaartjes op tijd, de wereldberoemde Keukenhof is minder dan twee maanden per jaar geopend en de tickets raken snel uitverkocht.

Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

4. Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

Laat je inspireren door de geuren en kleuren van meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei in de Keukenhof. Benut je tijd optimaal met toegang tot deze populaire attractie. Vaar door het platteland op een molenrondvaart door de Kagerplassen. Reis in comfort met de bus vanuit Amsterdam naar de Keukenhof. Maak een rondvaart vanaf de Ringvaart en geniet van de kleurrijke bollenvelden, traditionele molens en authentieke dorpen. Na een ontspannende rondvaart langs de windmolens ga je naar Keukenhof om door de prachtige tuinen te dwalen en de heerlijke kleuren en geuren van de bloemen in je op te nemen. Neem de tijd en geniet van de schoonheid van de tuinen.

Vanuit Amsterdam: rondleiding Keukenhof & molendorp

5. Vanuit Amsterdam: rondleiding Keukenhof & molendorp

Beleef een hele dag vol Nederlandse bloemenvelden en spectaculaire tuinen tijdens deze rondleiding door de tuinen van de Keukenhof. Zie rijen tulpen, narcissen en krokussen, allemaal in verschillende kleuren en maten. Proef lokale kaas en observeer de traditionele methode om klompen te maken. Als je aankomt bij de Keukenhof, krijg je een rondleiding van 45 minuten door het park, zodat je daarna ook genoeg vrije tijd hebt om het park op je gemak te verkennen. De gids legt uit hoe elk type bloem wordt gekweekt en vertelt meer over de geschiedenis en betekenis ervan binnen de Nederlandse cultuur.  Nadat je van het beeld van de tuinen hebt genoten, ga je verder naar de Zaanse Schans. Bezichtig de plaats samen met de gids. Bezoek de klompenmakerij voor een demonstratie van hoe klompen worden gemaakt, gevolgd door een demonstratie kaasmaken en proeven. Voordat je de Zaanse Schans op eigen gelegenheid kunt gaan ontdekken, geeft de gids je nog wat informatie over wat het zo'n uniek dorp maakt, en vertelt hij meer over de lokale geschiedenis en cultuur. Ook geeft hij insidertips over de omgeving. Je kunt de dagtocht eventueel ook uitbreiden met een rondvaart door de Amsterdamse grachten, waarbij je langs de beroemde bezienswaardigheden van de stad, zoals grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk en het Anne Frank Huis vaart. Ook kun je een This is Holland-voucher krijgen voor een 5D-vliegervaring over Nederland.

Vanuit Amsterdam: dagtrip naar de Keukenhof en de windmolens van de Zaanse Schans

6. Vanuit Amsterdam: dagtrip naar de Keukenhof en de windmolens van de Zaanse Schans

Vertrek op een zelfstandige dagtrip vanuit Amsterdam en dompel jezelf onder in de Nederlandse cultuur. Ontdek 's werelds grootste bloementuin in Keukenhof en bezoek het traditionele dorp Zaanse Schans waar u de windmolens kunt bewonderen, Hollandse kaas kunt proeven en het Klompenmuseum kunt bezoeken. Vertrek vanuit Amsterdam en stap in een luxe tourbus naar de Zaanse Schans. Ga in je eigen tempo en bekijk de aangeboden activiteiten, waaronder workshops klompen maken en klompen schilderen. Probeer wat Nederlandse kaas en bekijk de historische gebouwen en windmolens waar Nederland zo bekend om staat. Ga naar Keukenhof en bewonder miljoenen bloeiende tulpen, hyacinten en narcissen. Geniet van de bloemenshows, bezoek bijzondere tentoonstellingen en doe mee aan verschillende activiteiten. De tuin beschikt ook over een beeldenpark, een doolhof en een sprookjestuin. Keer daarna op uw gemak terug naar Amsterdam. Schema: 10:00 uur: Vertrek Amsterdam 10:45 uur: Aankomst op de Zaanse Schans 13:00 uur: Vertrek Zaanse Schans 14:00 uur: Vertrek Keukenhof 14.45 uur: Aankomst Keukenhof tuin 18:30 uur: laatste bus van Keukenhof naar Amsterdam

Amsterdam: 1, 2, 3 of 5-daagse Go City all-inclusive pas

7. Amsterdam: 1, 2, 3 of 5-daagse Go City all-inclusive pas

Geniet van onbeperkte toegang tot de populairste attracties van Amsterdam met een pas die 1, 2, 3 of 5 dagen geldig is. Bezoek het Moco Museum, ontdek wereldberoemde collecties historische kunst en bewonder de stad vanaf de grachten tijdens een rondvaart. Toon eenvoudig uw pas op uw telefoon en gebruik de digitale gids om u te helpen bij het plannen van uw route en het maken van reserveringen indien nodig. Er is voor elk wat wils met meer dan 25 attracties waaronder de Heineken Experience. Attracties/Activiteiten inbegrepen bij uw Amsterdam All-Inclusive Pass: • Heineken Experience (reserveren verplicht) • Moco-museum • A'DAM Uitkijkpost • Cruise met 100 hoogtepunten • Rijksmuseum (reserveren verplicht) • Woonbootmuseum • This Is Holland (reserveren verplicht) • Rembrandts Amsterdam Experience • Tour de BonTon • Royal Experience - Royal Coster Diamonds (reserveren verplicht) • Waterfiets van 1 uur • MacBike fietsverhuur • Diamantmuseum Amsterdam • Joods Cultureel Kwartier • Amsterdams Pijpenmuseum • House of Bols cocktailbeleving • Amsterdams Tulpenmuseum • Tony Chocolonely Superstore • AMAZE Amsterdam – een nieuwe meeslepende ervaring van ID&T • Rembrandthius Experience • Er was eens museum • Veerpont naar Kasteel Muiderslot (april t/m oktober) • Kasteel Muiderslot • Keukenhof Tour (lente) • Keukenhof skip-the-line toegang en bustransfers (seizoensgebonden/reserveren vereist) • Zaanse Schans Tour (reserveren verplicht) • Zaanse Schans Card • Volendam, Edam en Molens Tour (reserveren verplicht) • Rotterdam, Delft en Den Haag Tour (reserveren verplicht)

Vanuit Amsterdam: rondleiding Keukenhof en tour platteland

8. Vanuit Amsterdam: rondleiding Keukenhof en tour platteland

Bezoek de grootste bloementuin van Europa en verken het traditionele Nederland tijdens een rondleiding vanuit Amsterdam. Geniet van de schoonheid en rust van de Nederlandse dorpen Zaanse Schans, Volendam en Marken, en ontdek een wereld van kleuren en geuren in de Keukenhof. Deze 10 uur durende dagtocht brengt je van het levendige centrum van Amsterdam naar het prachtige platteland buiten de stad. Reis vanaf Amsterdam Centraal naar het openluchtmuseum de Zaanse Schans om de molens te bekijken en bezoeken, voordat je doorreist naar Volendam en Marken om deze traditionele vissersdorpen en een aantal van de daar gemaakte producten te ontdekken. Stap weer in de bus om naar het zuiden te gaan, naar de tuinen van Keukenhof. De volgorde van de rondleiding kan veranderen. Ga mee met een busreis en krijg versnelde toegang tot het wereldberoemde bloemenpark, waar je meer dan zeven miljoen tulpen, hyacinten en narcissen in alle kleuren, vormen en maten kunt zien. Je hebt tijd om op eigen gelegenheid het park te verkennen en tulpenbollen te kopen om mee naar huis te nemen. Breng een bezoek aan de schilderachtige plaatsen en windmolens van Nederland. Zie hoe het leven is in de pittoreske dorpen Zaanse Schans, Volendam en Marken. Zie hoe de windmolens van de Zaanse Schans werken en neem een kijkje in een werkende molen om foto's te maken. Ontdek ten slotte een authentieke Nederlandse bakkerij en een kaasmakerij, inclusief een kaasproeverij. Bekijk een live demonstratie van een ambachtelijke klompenmaker en maak een boottocht over het IJsselmeer.

Amsterdam: Keukenhof en Giethoorn

9. Amsterdam: Keukenhof en Giethoorn

Onderzoek de buitengewone Keukenhof van dichtbij. De Keukenhof is een plek om miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen in het voorjaar te zien. Deze prachtige lentetuin biedt een unieke geuren- en kleurenervaring, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, inspirerende tuinen en spannende gebeurtenissen. Om de Keukenhof heen liggen de beroemde bollenvelden. Vanaf de molen heb je spectaculair uitzicht op een aantal van de bollenvelden - een bezoek aan de Keukenhof garandeert je mooie foto's. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden die de zintuigen prikkelen. Ruik, proef, luister en geniet. De Keukenhof is een leuke activiteit voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, de dieren aaien in de kinderboerderij en op een speurtocht gaan. De trip gaat verder naar het betoverende dorpje Giethoorn in het noorden van Nederland voor een unieke ervaring. Het dorpje staat bekend als het 'Venetië van het Noorden' vanwege de vele grachtjes die er te vinden zijn en het volledige ontbreken van wegen. Je verkent dit sprookjesachtige dorp, waar minder dan 3000 mensen wonen, tijdens een boottocht van 1 uur. Ervaar de omgeving tijdens een ontspannen tochtje door de grachten. Verken het goed bewaard gebleven dorp te voet en zie hoe elke boerderij op een klein, door mensen gemaakt eilandje ligt. Wandel over de smalle voetpaadjes om honderden bruggen te ontdekken en geniet van de vredige sfeer in het dorp.

Keukenhof: culturele bloemenveldenfietstour met kleine groep

10. Keukenhof: culturele bloemenveldenfietstour met kleine groep

Ga naar de fietsverhuurwinkel naast de Keukenhof. Ontmoet je gids daar en sla de rijen voor de fietsverhuur over, want je gids staat al voor je klaar. Maak vervolgens samen met een kleine groep van maximaal 12 personen een geweldige fietstocht rond de bloemenvelden in de buurt van de Keukenhof. Tijdens de tocht breng je een bezoek aan Tulip Experience Amsterdam. Leer hier alles over het kweken van tulpen en maak prachtige foto's in de velden met 1 miljoen tulpen in 500 verschillende soorten. Je kunt er een kopje koffie drinken en jouw eigen tulpen plukken om mee te nemen. Leer meer over dit prachtige gedeelte van Nederland en zijn bloemencultuur en geschiedenis met jouw gids. Proef bij een paar haltes authentiek Nederlands eten en snoep. Na ongeveer 3 uur arriveer je terug bij de Keukenhof, waar je op eigen gelegenheid (en op eigen kosten) de prachtige tuinen kunt bezoeken. Als je besluit om de Keukenhof te bezoeken, ga er dan voor of na de fietstocht heen, afhankelijk van de vertrektijd van je fietstocht.

Beschikbare activiteiten

49 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 4

Andere activiteiten in Keukenhof

Wil je alle activiteiten in Keukenhof ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keukenhof

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.139 beoordelingen

Dit ticket is zeker de moeite waard om mobiel te zijn in en rond Amsterdam. Wij wonen altijd in zandvoort en alleen een ritje daarvandaan naar Amsterdam kost nu 14,75 euro, dus het is echt de moeite waard. Los van het feit dat het soms ingewikkeld is om kaartjes te kopen in Nederland. Ruilen was ook gemakkelijk nadat we de winkel hadden gevonden. Als u bij het treinstation aan de kant van de metro uitstapt, gaat u rechtdoor. We zaten eerst aan de verkeerde kant Maar we zeiden dat het belangrijkste is dat het het zeker waard is

Met één kaart - bereik alles. Belangrijk om te weten: Luchtreizigers kunnen de tickets direct bij de bagageband halen met de QR-code uit een automaat. De geldigheid wordt pas bij het eerste gebruik geactiveerd. Voor alle vervoermiddelen geldt: log in met je kaart als je instapt en log uit als je uitstapt - ook als bijvoorbeeld de ingangen open zouden moeten zijn!!!!

Toen ik op de luchthaven van AMS aankwam, kon ik geen machine vinden om mijn ticket te valideren. Ik ging net naar de treinkaartjesbalie (5 minuten lopen in de aankomsthal van de luchthaven), liet ze mijn QR-code zien en slaagde erin mijn fysieke tickets te bemachtigen. ,Handig en probleemloos gratis reiskaartje voor een volledige dag.

Zeer goede ervaring met het kaartje. Kon overal rijden en bijna elke verbinding verzilveren. Heel duidelijk. Gedeeltelijk echter sterke busstoring.

Het is een geweldige manier om je te verplaatsen. U kunt het beste de App 9292 downloaden voor een eenvoudige routeplanning.