Keukenhof

Doe je ogen tegoed aan de zee van bloemen in het grootste bloemenpark ter wereld.

Keukenhof: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Amsterdam: voorrangsticket Keukenhof en vervoer

1. Vanuit Amsterdam: voorrangsticket Keukenhof en vervoer

Vanuit het centrum van Amsterdam reis je op een tijdstip dat jou uitkomt in een comfortabele bus naar de Keukenhof. Binnen 55 minuten ben je bij 's werelds grootste bloemenpark, waar je ook nog snelle toegang krijgt. Blijf zo lang je wil. Bussen naar de Keukenhof vertrekken dagelijks vanaf 'This is Holland', tegenover het Centraal Station. Pak het gratis pontje aan de achterkant van het Centraal Station en vaar naar de overkant van het IJ. Na 3 minuten wandelen ben je bij 'This is Holland'.   Je stapt hier in een bus die je door het mooie Hollandse landschap naar de Keukenhof rijdt. Kijk een filmpje over de Nederlandse geschiedenis, de kleurrijke velden en de reden dat Nederland beroemd is geworden om zijn bloemen. Bij aankomst in de Keukenhof loop je langs de rijen en kun je direct op je eigen tempo op verkenning gaan tussen de bloemen. Bekijk tot wel 7 miljoen bloeiende bollen op fraaie velden en bewonder de geurende bloemenkunstwerken. Verken op je gemak Keukenhof en profiteer van frequent vertrek met gegarandeerde zitplaatsen in een luxe bus terug naar Amsterdam tussen 13:00 en 18:30 uur. Als extraatje krijg je een stadskaart van Amsterdam.

Vanuit Amsterdam: voorrangsticket Keukenhof met vervoer

2. Vanuit Amsterdam: voorrangsticket Keukenhof met vervoer

Ga mee op een rondleiding vanaf het Centraal Station in Amsterdam naar de kleurrijke Keukenhof, inclusief tickets met voorrang. Reis met de bus met airconditioning door een gebied met eindeloze tulpenvelden, een van de meest gefotografeerde en iconische landschappen van het land. Bij de Keukenhof sla je de rij over en kom je gemakkelijk een van de grootste bloemenparken ter wereld binnen. De Keukenhof bevat meer dan 7 miljoen bloembollen, waaronder tulpen, hyacinten en narcissen. Tientallen tuiniers werken maandenlang om het park in vorm te krijgen. Tijdens de aanplant worden de bollen elk jaar volgens een ander thema gerangschikt. Geniet van een rondleiding van 1 uur en verken het park vervolgens nog ongeveer 2,5 uur op eigen gelegenheid voordat je teruggaat naar Amsterdam.

Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

3. Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

Laat je inspireren door de geuren en kleuren van meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei in de Keukenhof. Haal het maximale uit je tijd met skip-the-line toegang tot deze populaire attractie. Vaar door het platteland tijdens een rondvaart door de Kager meren en stop bij een windmolen. Reis in comfort met de bus vanuit Amsterdam naar de Keukenhof. Maak een rondvaart vanaf de Ringvaart en geniet van de kleurrijke bollenvelden, traditionele molens en authentieke dorpen. Vaar door de Amsterdamse Kager meren, die tien unieke eilanden omvatten. Terwijl je door de smallere doorgangen tussen de eilanden vaart, kun je je vergapen aan de historische herenhuizen. Ga van boord bij een nog in werking zijnde windmolen. Na het bezoek aan de molen neem je een shuttle van 10 minuten naar de tuinen van de Keukenhof. Bij aankomst profiteer je van snelle toegang tot deze prachtige bloementuin. Verken de Keukenhof in je eigen tempo en blijf zo lang als je wilt.

Amsterdam: 1, 2, 3 of 5-daagse Go City all-inclusive pas

4. Amsterdam: 1, 2, 3 of 5-daagse Go City all-inclusive pas

Geniet van onbeperkte toegang tot de populairste attracties van Amsterdam met een pas die 1, 2, 3 of 5 dagen geldig is. Bezoek het Moco Museum, ontdek wereldberoemde collecties historische kunst en bewonder de stad vanaf de grachten tijdens een rondvaart. Toon eenvoudig uw pas op uw telefoon en gebruik de digitale gids om u te helpen bij het plannen van uw reisroute en bij het maken van reserveringen indien nodig. Er is voor ieder wat wils met meer dan 25 attracties, waaronder de Heineken Experience. Attracties/activiteiten inbegrepen bij uw Amsterdam All-Inclusive Pass: • Heineken Experience (reserveren verplicht) • Moco-museum • A'DAM Uitkijk • Cruise met 100 hoogtepunten • Rijksmuseum (reserveren verplicht) • Woonbootmuseum • This Is Holland (reserveren verplicht) • Rembrandts Amsterdam Experience • Tour de BonTon • Royal Experience - Royal Coster Diamonds (reserveren verplicht) • Waterfiets van 1 uur • MacBike-fietsverhuur • Diamantmuseum Amsterdam • Joods Cultureel Kwartier • Amsterdams Pijpenmuseum • House of Bols cocktailervaring • Amsterdam Tulpenmuseum • Tony Chocolonely Superstore • AMAZE Amsterdam – een nieuwe immersieve ervaring van ID&T • Rembrandthius-ervaring • Once Upon a Time Museum • Veerboot naar Kasteel Muiderslot (april t/m oktober) • Kasteel Muiderslot • Keukenhof Tour (lente) • Keukenhof skip-the-line toegang en bustransfers (seizoensgebonden/reserveren vereist) • Zaanse Schans Tour (reserveren verplicht) • Zaanse Schans-kaart • Volendam, Edam en Windmolens Tour (reserveren verplicht) • Rotterdam, Delft en Den Haag Tour (reserveren verplicht)

Kagerplassen: voorjaarsboottocht & toegang tot de Keukenhof

5. Kagerplassen: voorjaarsboottocht & toegang tot de Keukenhof

Combineer een bezoek aan de Keukenhof met een prachtige voorjaarscruise van circa 1,5 uur op een van de geweldige schepen van Rederij van Huls. Tocht langs de prachtige 'Kagerplassen', ook wel de 'Amsterdamse Plassen' genoemd. Tijdens de rondvaart kun je genieten van de prachtige uitzichten, historische molens en typisch Hollandse dorpjes in de bekende Bollenstreek. De boot is overdekt en biedt ook een open dek, wat geweldige fotomomenten biedt, dus zorg ervoor dat je je camera meeneemt. Ga na de cruise naar de Keukenhof, die zich op slechts 10 minuten (met de auto) van het vertrekpunt van de cruise bevindt. Met het ticket voor de Keukenhof heb je direct toegang tot de tuinen waar je volop bloeiende tulpen ziet.

Amsterdam: Rondleiding Keukenhof en Zaanse Schans

6. Amsterdam: Rondleiding Keukenhof en Zaanse Schans

Begin jouw dag met de ophaalservice vanaf een van de ophaalpunten in het centrum van Amsterdam. Kijk bij het verlaten van Amsterdam uit over de levendige bloemenvelden van het Nederlandse platteland, die overspoeld zijn met kleurrijke krokussen, tulpen en narcissen. Deze bloeiende velden zijn opmerkelijk mooi, en terwijl je ze bewondert kun je luisteren naar jouw gids die je meer vertelt over de geschiedenis van deze streek. Afhankelijk van de tijd kun je ook stoppen om foto's te maken van dit prachtige landschap. Bij aankomst bij de Keukenhof stap je uit en krijg je een rondleiding over het terrein. De prachtige tuinen hebben een oppervlakte van meer dan 32 hectare en vormen de thuisbasis van talloze bloeiende bollen, allemaal zorgvuldig aangelegd in aantrekkelijke patronen. De tuinen zijn gevuld met gevoelige bloesems van allerlei kleuren en texturen die een zachte geur verspreiden. Nadat je van de uitzichten in de tuin hebt genoten, ga je verder naar de Zaanse Schans. Het molendorp Zaanse Schans is een openluchtmuseum met een verzameling werkende windmolens, houten huizen, schuren en winkels uit de 18e en 19e eeuw. Deze gebouwen zijn hier vanaf 1961 neergezet en brengen deze meest welvarende periode van de Zaanstreek weer tot leven. De welvaart van de 18e en 19e eeuw kun je in de Zaanse Schans op verschillende manieren bekijken. Naast windmolens, schuren en andere gebouwen, staan er prachtige huizen die oorspronkelijk werden gebouwd voor rijke windmolenbezitters en kooplieden. Bewonder de aantrekkelijke gevels die geschilderd zijn in traditionele tinten, zoals groen, beige en lichtblauw. Bij aankomst in het dorp zal jouw gids je meenemen op een oriëntatietour. Je brengt een bezoek aan het Klompenmuseum en annex houten schoenmakerij, en je kunt ook Hollandse boerenkaas proeven in de kaasboerderij. Daarna is er tijd om het dorp op eigen gelegenheid verder te verkennen. Voordat je op pad gaat om de Zaanse Schans te ontdekken, zal jouw gids je meer informatie geven over het unieke karakter van de Zaanse Schans, jou de lokale geschiedenis en cultuur bijbrengen en je insider tips geven over wat er te doen is en waar je naartoe kunt gaan.

Vanuit Amsterdam: dagtocht Keukenhof met Tulpenkwekerij

7. Vanuit Amsterdam: dagtocht Keukenhof met Tulpenkwekerij

Ontdek de prachtige kleuren van de Keukenhof, de beroemde Nederlandse bloementuin. Profiteer van het vervoer vanuit Amsterdam, en stop voor foto's in de kleurrijke tulpenvelden. Ontmoet je gids tegenover het iconische Centraal Station van Amsterdam en maak je klaar voor jouw bloemenervaring van een hele dag. Ga naar de Keukenhof en verken de kleurrijke sfeer in jouw eigen tempo. Geniet vervolgens van een lentetocht door authentieke en pittoreske Nederlandse dorpjes. Stop bij een originele windmolen en ontmoet de molenaar. Bezoek daarna een tulpenkwekerij en maak kennis met de familie. Leer alles over hoe deze bloemen worden gekweekt en maak foto's in de kleurrijke velden. Maak je dag compleet met vervoer terug naar Amsterdam.

Amsterdam: Keukenhof en Giethoorn

8. Amsterdam: Keukenhof en Giethoorn

Onderzoek de buitengewone Keukenhof van dichtbij. De Keukenhof is een plek om miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen in het voorjaar te zien. Deze prachtige lentetuin biedt een unieke geuren- en kleurenervaring, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, inspirerende tuinen en spannende gebeurtenissen. Om de Keukenhof heen liggen de beroemde bollenvelden. Vanaf de molen heb je spectaculair uitzicht op een aantal van de bollenvelden - een bezoek aan de Keukenhof garandeert je mooie foto's. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden die de zintuigen prikkelen. Ruik, proef, luister en geniet. De Keukenhof is een leuke activiteit voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, de dieren aaien in de kinderboerderij en op een speurtocht gaan. De trip gaat verder naar het betoverende dorpje Giethoorn in het noorden van Nederland voor een unieke ervaring. Het dorpje staat bekend als het 'Venetië van het Noorden' vanwege de vele grachtjes die er te vinden zijn en het volledige ontbreken van wegen. Je verkent dit sprookjesachtige dorp, waar minder dan 3000 mensen wonen, tijdens een boottocht van 1 uur. Ervaar de omgeving tijdens een ontspannen tochtje door de grachten. Verken het goed bewaard gebleven dorp te voet en zie hoe elke boerderij op een klein, door mensen gemaakt eilandje ligt. Wandel over de smalle voetpaadjes om honderden bruggen te ontdekken en geniet van de vredige sfeer in het dorp.

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

9. Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.

Lisse: rij zelf door de bollenvelden met deze GPS-audiotour

10. Lisse: rij zelf door de bollenvelden met deze GPS-audiotour

Ervaar de betoverende en iconische tulpenvelden op hun zuiverst. Geniet van een zelfgeleide tour door de beroemde bollenstreek, waarbij je de geuren en kleuren in je opneemt en zo vaak als je wilt kunt stoppen voor een selfie tussen de tulpen- en bloembollenvelden. Rijd in een stoere open-cabine Twizy over een route van 20 km langs de kleurrijke tulpen- en bloemenvelden. De route leidt jou door de beroemde bollenstreek en langs een authentieke bloembollenkwekerij. Tijdens je tour zal jouw audiogids je informeren over alle ins en outs van het gebied, terwijl je ook interessante feiten over de tulpenindustrie te horen krijgt. Rijd over landweggetjes langs de bloeiende tulpen en parkeer je Twizy langs de weg om de bloemenzee van dichtbij te bewonderen. Het besturen van een Renault Twizy is super eenvoudig en leuk, en onderweg zul je zeker veel aandacht trekken. Voor kinderen van 4 t/m 16 jaar is er een uitdagende schattenjacht: zullen ze de code van de kluis kraken en een coole prijs winnen?

Sitemap Keukenhof

Wil je alle activiteiten in Keukenhof ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keukenhof

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.988 beoordelingen

Dit ticket is zeker de moeite waard om mobiel te zijn in en rond Amsterdam. Wij wonen altijd in zandvoort en alleen een ritje daarvandaan naar Amsterdam kost nu 14,75 euro, dus het is echt de moeite waard. Los van het feit dat het soms ingewikkeld is om kaartjes te kopen in Nederland. Ruilen was ook gemakkelijk nadat we de winkel hadden gevonden. Als u bij het treinstation aan de kant van de metro uitstapt, gaat u rechtdoor. We zaten eerst aan de verkeerde kant Maar we zeiden dat het belangrijkste is dat het het zeker waard is

Met één kaart - bereik alles. Belangrijk om te weten: Luchtreizigers kunnen de tickets direct bij de bagageband halen met de QR-code uit een automaat. De geldigheid wordt pas bij het eerste gebruik geactiveerd. Voor alle vervoermiddelen geldt: log in met je kaart als je instapt en log uit als je uitstapt - ook als bijvoorbeeld de ingangen open zouden moeten zijn!!!!

Toen ik op de luchthaven van AMS aankwam, kon ik geen machine vinden om mijn ticket te valideren. Ik ging net naar de treinkaartjesbalie (5 minuten lopen in de aankomsthal van de luchthaven), liet ze mijn QR-code zien en slaagde erin mijn fysieke tickets te bemachtigen. ,Handig en probleemloos gratis reiskaartje voor een volledige dag.

Zeer goede ervaring met het kaartje. Kon overal rijden en bijna elke verbinding verzilveren. Heel duidelijk. Gedeeltelijk echter sterke busstoring.

Het is een geweldige manier om je te verplaatsen. U kunt het beste de App 9292 downloaden voor een eenvoudige routeplanning.