Keukenhof: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: 1, 2, 3 of 5-daagse Go City all-inclusive pas

1. Amsterdam: 1, 2, 3 of 5-daagse Go City all-inclusive pas

Geniet van onbeperkte toegang tot de populairste attracties van Amsterdam met een pas die 1, 2, 3 of 5 dagen geldig is. Met Go City betaal je niets aan de kassa, maar krijg je tot wel 50%* korting op de topattracties van Amsterdam. Bezoek het Moco Museum (Bansky & meer), ontdek wereldberoemde collecties historische kunst in het Rijksmuseum, bezoek het brouwhuis van Heineken en bewonder de stad vanaf de grachten met een rondvaart. Geef eenvoudig uw pas weer op uw telefoon en gebruik de meegeleverde Go City-app om u te helpen bij het plannen van uw route en het maken van reserveringen wanneer dat nodig is. Met meer dan 30 attracties en rondleidingen is er voor elk wat wils. Attracties/activiteiten inbegrepen bij uw Amsterdam All-Inclusive Pass: • Heineken Experience (reserveren verplicht) • Moco-museum • A'DAM Uitkijkpost • Rijksmuseum (reserveren verplicht) • Woonbootmuseum • This Is Holland (reserveren verplicht) • Rembrandts Amsterdam Experience • Tour de BonTon • Royal Experience - Royal Coster Diamonds (reserveren verplicht) • Madame Tussauds Amsterdam • De Amsterdamse kerker • Amsterdamse rondvaart • Rondleiding Het leven van Anne Frank & Buurt • Waterfiets van 1 uur • MacBike fietsverhuur • Diamantmuseum Amsterdam • Amsterdams Pijpenmuseum • House of Bols cocktailbeleving • Amsterdams Tulpenmuseum • AMAZE Amsterdam – een nieuwe meeslepende ervaring van ID&T • Rembrandthius Experience • Veerpont naar Kasteel Muiderslot (april t/m oktober) • Kasteel Muiderslot • Keukenhof Tour (lente) • Keukenhof skip-the-line toegang en bustransfers (seizoensgebonden/reserveren vereist) • Zaanse Schans Tour (reserveren verplicht) • Volendam, Edam en Molens Tour (reserveren verplicht) • Rotterdam, Delft en Den Haag Tour (reserveren verplicht) • Dagtrip naar Antwerpen vanuit Amsterdam • Vanuit Amsterdam: Dagexcursie naar Parijs • Dagtocht naar Brugge vanuit Amsterdam • Scheepvaartmuseum *Besparingen op basis van voorbeeldroutes op de Go City-website.

Vanuit Amsterdam: ticket voor de Keukenhof met vervoer

2. Vanuit Amsterdam: ticket voor de Keukenhof met vervoer

Vanuit Amsterdam: Hop on Hop off-tour naar de Keukenhof per luxe touringcar plus entree tot de Keukenhof. De Keukenhof is de mooiste lentetuin ter wereld en is over de hele wereld bekend. Het is een van de grootste bloementuinen ter wereld en ligt 40 minuten ten zuiden van Amsterdam. Het park heeft een oppervlakte van 32 hectare en jaarlijks worden er ongeveer 7 miljoen bloembollen in de tuinen geplant. De Keukenhof is alom bekend om zijn tulpen, maar er zijn ook talloze andere bloemen, waaronder hyacinten, narcissen, lelies, rozen, anjers en irissen. De Keukenhof is alleen open van 21 maart t/m 12 mei 2024. Hop on Hop off Holland is een trotse partner van de Keukenhof en biedt een geweldige tour naar de mooiste lentetuin ter wereld. Stap in onze luxe touringcar vanuit Amsterdam, ontdek de Keukenhof op eigen gelegenheid en blijf zo lang als je wilt in de tuinen. Neem een Hop on Hop off-bus terug naar Amsterdam (elke 30 minuten). Onze Hop on Hop off-tour naar de Keukenhof geeft je een maximum aan flexibiliteit om de prachtige Keukenhof tuinen te verkennen.

Vanuit Amsterdam: tour Keukenhof bloemenpark, met vervoer

3. Vanuit Amsterdam: tour Keukenhof bloemenpark, met vervoer

Ga mee met de Keukenhof-tour en verken de beroemdste bloementuin ter wereld. Laat je verrassen door de meer dan zeven miljoen bloemen en wandel over 15 kilometer aan wandelpaden door het park. Je wordt opgehaald bij Amsterdam Centraal Station en rechtstreeks naar de ingang van de Keukenhof gebracht. De toegangskaarten zijn inbegrepen. Als je de optie met gids selecteert, word je in de bus door een gids begeleid. Deze optie omvat ook een GPS-audiogids in de bus, beschikbaar in verschillende talen. Haal het maximale uit je tour en kom meer te weten over de bloemen, het park en over Nederland, de Nederlandse cultuur en de bollenstreek. Reis met een bus met airconditioning door een gebied met eindeloze tulpenvelden, een van de meest gefotografeerde en iconische landschappen van Nederland. Bij de Keukenhof sla je de wachtrij over en stap je zo een van de grootste bloemenparken ter wereld binnen. In de Keukenhof zijn meer dan 7 miljoen bloembollen geplant, waaronder tulpen, hyacinten en narcissen. Koop je kaartjes op tijd, de wereldberoemde Keukenhof is minder dan twee maanden per jaar geopend en de tickets raken snel uitverkocht.

Vanuit Amsterdam: dagtrip naar de Keukenhof en de windmolens van de Zaanse Schans

4. Vanuit Amsterdam: dagtrip naar de Keukenhof en de windmolens van de Zaanse Schans

Vanuit Amsterdam: Dagtocht naar het windmolendorp Zaanse Schans en Keukenhof Vertrek op een zelfgeleide dagtrip vanuit Amsterdam en dompel jezelf onder in de Nederlandse cultuur. Ontdek 's werelds grootste bloementuin in Keukenhof en bezoek het traditionele windmolendorp, de Zaanse Schans, waar u de windmolens kunt bewonderen, wat Nederlandse kaas kunt proeven en het Klompenmuseum kunt zien. Vertrek vanuit Amsterdam en transfer naar de Zaanse Schans. Ga in je eigen tempo en bekijk de aangeboden activiteiten, waaronder workshops klompen maken en klompen schilderen (op eigen kosten). Gebruik onze geweldige app voor een wandeltocht en tips van locals. Probeer wat Nederlandse kaas en bekijk de historische gebouwen en windmolens waar Nederland zo bekend om staat. Ga naar Keukenhof en bewonder miljoenen bloeiende tulpen, hyacinten en narcissen. Geniet van de bloemenshows, bezoek bijzondere tentoonstellingen en doe mee aan verschillende activiteiten. De tuin beschikt ook over een beeldenpark, een doolhof en een sprookjestuin. Blijf zo lang je wilt in Keukenhof. Keer op uw gemak terug naar Amsterdam. Schema: Schema A 08.30 uur: Vertrek uit Amsterdam 09.00 uur: Aankomst Zaanse Schans 12.00 uur: Vertrek Zaanse Schans naar Keukenhof 13.00 uur: Aankomst Keukenhof -- Blijf zo lang als je wilt in Keukenhof, laatste bus terug om 18.30 uur Schema B 10.00 uur: Vertrek uit Amsterdam 10.30 uur: Aankomst Zaanse Schans 13.30 uur: Vertrek Zaanse Schans naar Keukenhof 14:30: Keukenhof -- Blijf zo lang als je wilt in Keukenhof, laatste bus terug om 18:30 Schema C 11.00 uur: Vertrek Amsterdam 11.30 uur: Aankomst Zaanse Schans 14.30 uur: Vertrek Zaanse Schans 15.30 uur: Aankomst Keukenhof -- Blijf zo lang als je wilt in Keukenhof, laatste bus terug om 18.30 uur

Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

5. Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

Laat je inspireren door de geuren en kleuren van meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei in de Keukenhof. Benut je tijd optimaal met toegang tot deze populaire attractie. Vaar door het platteland op een molenrondvaart door de Kagerplassen. Reis in comfort met de bus vanuit Amsterdam naar de Keukenhof. Maak een rondvaart vanaf de Ringvaart en geniet van de kleurrijke bollenvelden, traditionele molens en authentieke dorpen. Na een ontspannende rondvaart langs de windmolens ga je naar Keukenhof om door de prachtige tuinen te dwalen en de heerlijke kleuren en geuren van de bloemen in je op te nemen. Neem de tijd en geniet van de schoonheid van de tuinen.

Vanuit Amsterdam: dagtocht Keukenhof met Tulpenkwekerij

6. Vanuit Amsterdam: dagtocht Keukenhof met Tulpenkwekerij

Ontdek de prachtige kleuren van de Keukenhof, de beroemde Nederlandse bloementuin. Profiteer van het vervoer vanuit Amsterdam, en stop voor foto's in de kleurrijke tulpenvelden. Ontmoet je gids tegenover het iconische Centraal Station van Amsterdam en maak je klaar voor jouw bloemenervaring van een hele dag. Ga naar de Keukenhof en verken de kleurrijke sfeer in jouw eigen tempo. Geniet vervolgens van een lentetocht door authentieke en pittoreske Nederlandse dorpjes. Stop bij een originele windmolen en ontmoet de molenaar. Bezoek daarna een tulpenkwekerij en maak kennis met de familie. Leer alles over hoe deze bloemen worden gekweekt en maak foto's in de kleurrijke velden. Maak je dag compleet met vervoer terug naar Amsterdam.

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

7. Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.

Vanuit Amsterdam: rondleiding Keukenhof & molendorp

8. Vanuit Amsterdam: rondleiding Keukenhof & molendorp

Beleef een hele dag vol Nederlandse bloemenvelden en spectaculaire tuinen tijdens deze rondleiding door de tuinen van de Keukenhof. Zie rijen tulpen, narcissen en krokussen, allemaal in verschillende kleuren en maten. Proef lokale kaas en observeer de traditionele methode om klompen te maken. Als je aankomt bij de Keukenhof, krijg je een rondleiding van 45 minuten door het park, zodat je daarna ook genoeg vrije tijd hebt om het park op je gemak te verkennen. De gids legt uit hoe elk type bloem wordt gekweekt en vertelt meer over de geschiedenis en betekenis ervan binnen de Nederlandse cultuur. Nadat je van het beeld van de tuinen hebt genoten, ga je verder naar de Zaanse Schans. Bezichtig de plaats samen met de gids. Bezoek de klompenmakerij voor een demonstratie van hoe klompen worden gemaakt, gevolgd door een demonstratie kaasmaken en proeven. Voordat je de Zaanse Schans op eigen gelegenheid kunt gaan ontdekken, geeft de gids je nog wat informatie over wat het zo'n uniek dorp maakt, en vertelt hij meer over de lokale geschiedenis en cultuur. Ook geeft hij insidertips over de omgeving. Je kunt de dagtocht eventueel ook uitbreiden met een rondvaart door de Amsterdamse grachten, waarbij je langs de beroemde bezienswaardigheden van de stad, zoals grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk en het Anne Frank Huis vaart. Ook kun je een This is Holland-voucher krijgen voor een 5D-vliegervaring over Nederland.

Keukenhof: culturele bloemenveldenfietstour met kleine groep

9. Keukenhof: culturele bloemenveldenfietstour met kleine groep

Ga naar de fietsverhuurwinkel naast de Keukenhof. Ontmoet je gids daar en sla de rijen voor de fietsverhuur over, want je gids staat al voor je klaar. Maak vervolgens samen met een kleine groep van maximaal 12 personen een geweldige fietstocht rond de bloemenvelden in de buurt van de Keukenhof. Tijdens de tocht breng je een bezoek aan Tulip Experience Amsterdam. Leer hier alles over het kweken van tulpen en maak prachtige foto's in de velden met 1 miljoen tulpen in 500 verschillende soorten. Je kunt er een kopje koffie drinken en jouw eigen tulpen plukken om mee te nemen. Leer meer over dit prachtige gedeelte van Nederland en zijn bloemencultuur en geschiedenis met jouw gids. Proef bij een paar haltes authentiek Nederlands eten en snoep. Na ongeveer 3 uur arriveer je terug bij de Keukenhof, waar je op eigen gelegenheid (en op eigen kosten) de prachtige tuinen kunt bezoeken. Als je besluit om de Keukenhof te bezoeken, ga er dan voor of na de fietstocht heen, afhankelijk van de vertrektijd van je fietstocht.

Lisse: Drive-it-Yourself Electric Dune & Beach Audiotour

10. Lisse: Drive-it-Yourself Electric Dune & Beach Audiotour

Geniet van een ontspannen tocht door de kuststreek van Zuid-Holland in een elektrische 2-persoons Renault Twizy met GPS-navigatie. Het unieke open en eigentijdse design van een elektrische auto geeft je een gevoel van vrijheid op de openbare weg. Je voelt, ruikt en ervaart waar je rijdt. Rijd in je eigen tempo door de natuur, zandduinen en pittoreske kustdorpjes. Terwijl u de omgeving verkent, deelt een audiogids aan boord aanvullende informatie en feiten over de omgeving. Parkeer de Twizy om het strand en de zee van dichtbij te zien voor uitstekende fotomomenten.

Datums kiezen

Keukenhof
Doe je ogen tegoed aan de zee van bloemen in het grootste bloemenpark ter wereld.

Alle activiteiten

41 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 3

Voor ieder wat wils

In de buurt van Keukenhof

Meer zien

Andere activiteiten in Keukenhof

Wil je alle activiteiten in Keukenhof bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keukenhof

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.254 beoordelingen

Dit ticket is zeker de moeite waard om mobiel te zijn in en rond Amsterdam. Wij wonen altijd in zandvoort en alleen een ritje daarvandaan naar Amsterdam kost nu 14,75 euro, dus het is echt de moeite waard. Los van het feit dat het soms ingewikkeld is om kaartjes te kopen in Nederland. Ruilen was ook gemakkelijk nadat we de winkel hadden gevonden. Als u bij het treinstation aan de kant van de metro uitstapt, gaat u rechtdoor. We zaten eerst aan de verkeerde kant Maar we zeiden dat het belangrijkste is dat het het zeker waard is

Met één kaart - bereik alles. Belangrijk om te weten: Luchtreizigers kunnen de tickets direct bij de bagageband halen met de QR-code uit een automaat. De geldigheid wordt pas bij het eerste gebruik geactiveerd. Voor alle vervoermiddelen geldt: log in met je kaart als je instapt en log uit als je uitstapt - ook als bijvoorbeeld de ingangen open zouden moeten zijn!!!!

Toen ik op de luchthaven van AMS aankwam, kon ik geen machine vinden om mijn ticket te valideren. Ik ging net naar de treinkaartjesbalie (5 minuten lopen in de aankomsthal van de luchthaven), liet ze mijn QR-code zien en slaagde erin mijn fysieke tickets te bemachtigen. ,Handig en probleemloos gratis reiskaartje voor een volledige dag.

Zeer goede ervaring met het kaartje. Kon overal rijden en bijna elke verbinding verzilveren. Heel duidelijk. Gedeeltelijk echter sterke busstoring.

Het is een geweldige manier om je te verplaatsen. U kunt het beste de App 9292 downloaden voor een eenvoudige routeplanning.