Keulen Comedytours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

Populaire Comedytours in Keulen

Bekijk alle 82 tickets en tours

Wat je kunt verwachten van de Comedy Tour in Keulen

Voor een bijzondere ervaring in Keulen maak je een Comedy Tour en lach je je een weg door de stad.

Meer dan sightseeën

Niet alleen zie je de topattracties van de stad in 90 minuten, maar aan boord van de bus hoor je ook grappige anekdotes over de bijzondere trekjes van Keulen en haar bewoners.

Comedy in de stad

Actrice Jessica Sinapi en acteurs Marcel Höfs en Eiko Mielke hebben alle drie een komisch talent waar je u tegen zegt, en één van hen zal jouw tour begeleiden.

Een drankje erbij

Natuurlijk hoort een lokaal gebrouwen lekkernij erbij. Je krijgt een gratis glass Gaffel Kölsch, maar je moet toestemming vragen om je eigen alcoholische drank mee te nemen de bus in.

Diner en een show

Als je de Comedy Tour van 15:00 of 18:00 uur neemt, kun je een dineroptie toevoegen voor na de tour. Als je de tour van 20:30 uur neemt, eet je 90 minuten van tevoren.

Waar en wanneer

Op vrijdag begint de pret om 18:00 en 20:30 uur; zaterdag kun je om 15:00, 18:00 en 20:30 uur instappen. Wees 10 minuten van tevoren aanwezig bij Trankgasse voor Am Gaffel Am Dom.

Plan je bezoek

Tîckets boeken

Online tickets boeken is eenvoudig: selecteer de datum en tijd en je tickets kunnen per post (+ verzendkosten) of per e-mail worden opgestuurd. Print elektronische tickets uit en laat deze zien, met je ID, op de dag van je tour. Wil je een driegangendiner toevoegen aan je tour, regel dit dan van tevoren door te bellen naar (+49) 40 3003 3790.

Taal

De Comedy Tour in Keulen is in het Duits. De tour in Berlijn is zowel in het Engels als in het Duits te volgen.


Keulen Comedytours
4.3
Gebaseerd op 169 beoordelingen van GetYourGuide-klanten