Keulen
Culinair & nachtleven

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Je kunt veel leren over de oorsprong van "Kölsch", de eerste Kölsch-brouwerijen, de verschillende soorten Kölsch en waar de naam "Köbes" vandaan komt, zoals de obers in de brouwerijen worden genoemd. Bovendien kunt u in 4 verschillende restaurants in de oude binnenstad van Keulen 4 verschillende soorten Kölsch proeven, van verschillende groottes, van scherp tot mildere soorten. Je leert veel over de kunst van het brouwen en wordt 2 uur goed vermaakt. Onze gids was zeer deskundig en wist het antwoord op alle vragen. De rondleiding is een echte aanrader.

Een bezoek aan dit museum was een van de beste stappen voor onze korte vakantie daar in Keulen. Mijn familie en ik waren erg verrast over dit soort presentatie, dit lijnproces om daar chocolade te produceren was meer dan interessant. Bedankt Chocolademuseum!

Dit was een goed opgezette informatieve rondleiding voor zowel kinderen als volwassenen. Het beste deel was het einde van de tour die gasten naar de chocolaterie leidt die zo'n breed scala aan chocolaatjes heeft.

Een online ticket boeken is logisch, want het Chocolademuseum wordt altijd goed bezocht. Het museum is een geweldige bestemming en ook voor de kleintjes erg spannend en interessant.

Het was een heel bijzondere avond. De service was erg aardig, de sfeer was erg goed, het eten was uitstekend. Alles zeer goed gepresenteerd. Een lust voor het oog.