Kies data
Keulen

Fietstours

Keulen Fietstours: Onze meest aanbevolen

Keulen: begeleide fietstocht van 3 uur

1. Keulen: begeleide fietstocht van 3 uur

Fiets door de Keulse geschiedenis vanaf de Romeinse tijd door de middeleeuwen en tot de moderne tijd Hoor interessante anekdotes en fascinerende historische feiten over de oudste stad van Duitsland Onderweg hoor je spannende anekdotes en fascinerende historische feiten op je ontdekkingsreis door de oudste stad van Duitsland. Leer interessante feiten over Keulen en haar geschiedenis van jouw gids Begin bij de Eigelsteintor, het middeleeuwse symbool van de noordelijke oude stad en rij langs de Pruisische Fort X en over de Zoobrücke. Bekijk de Eigelsteintor, de noordelijke oude stad en het Rheinpark Rij naar het groene gedeelte van de stad, de rechteroever van het Rheinpark, dat in 2007 tot het mooiste park van Duitsland werd uitgeroepen. Vanaf het bruggenhoofd van de Hohenzollern-brug zie je de beroemde fotoscène met de kathedraal, de kraanhuizen en de vele kleine torens. Stop op de historische stalen brug om de liefdesluizen te zien voordat je naar de Filharmonische Zaal van Keulen, het Museum Ludwig en de wereldberoemde kathedraal gaat. Geniet van het uitzicht op de skyline van Keulen vanaf de Zoobrücke Ontdek de Hohenzollern Brug, de kathedraal, de Kölner Philharmonie en Museum Ludwig De architecturale hoogtepunten zijn de 3 kraanhuizen, het chocolademuseum, het Siebengebirgshaus en de Wurstbude. Maak een ontspannen rit noordwaarts langs de Rijn en bewonder de pittoreske oude stad voordat je terugkeert naar het beginpunt.

Keulen: fietstocht street art

2. Keulen: fietstocht street art

Begin op zondag wanneer de stad lijkt te slapen en de straten in het eigenzinnige Keulen een beetje stiller zijn, op een interessante tour door de hippe Belgische wijk en het onconventionele gebied van de stad, Ehrenfeld. Huur een fiets in de buurt van de Eigelsteintor, en fiets door de stad op je Citybike terwijl je luistert naar interessante informatie van je gids. Ontdek de verschillende vormen van street art rondom de stad en zie werken van artiesten uit de hele wereld. Leer meer over de achtergrond en technieken van deze kunstvorm en zijn kunstenaars. Ontdek een ander soort kunst - een voorbijgaande en steeds veranderende kunst, voordat je ontspannen kunt genieten van een pauze in een lokaal café.

Keulen: privé-riksja-tour

3. Keulen: privé-riksja-tour

Begin uw privé-riksja-tour bij het officiële VVV-kantoor in het centrale deel van Keulen. Afkoelen of opwarmen met een verfrissend warm of koud drankje tijdens uw reis. Roll door Früh, Heinzelmännchenbrunnen, Dionysos Mosaic en Hohenzollernbreach. Laat uw deskundige chauffeur een prachtig panoramisch uitzicht op de kathedraal en de oostkant van de rivier onthullen. Besloten om je tour te beëindigen aan de rivier of in een ander deel van het stadscentrum, afhankelijk van wat je kiest, ga verder in het hogere deel van de stad of de rivier. Als je kiest om in de bovenstad te eindigen, ga je naar het huis van Johan Maria Farina om meer te weten te komen over de uitvinding van Eu de Cologne. Rijd langs het stadhuis en de toren van het stadhuis, voordat je doorgaat naar hei en levendige oude markt Als u ervoor kiest om bij de rivier te eindigen, neemt u mee op een reis naar het zuidelijke deel van de stad met stops bij het Chocolademuseum, de Crane-gebouwen en Yachthafen.

Veelgestelde vragen over Fietstours in Keulen

Welke andere activiteiten dan Fietstours zijn de moeite waard in Keulen?

Wat zijn de beste Fietstours in Keulen?

Welke Fietstours in Keulen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Fietstours in Keulen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 240 beoordelingen

Geweldige tour omdat je niet alleen rond de kathedraal loopt zoals je zou doen tijdens een bezoek, maar ook de andere kant van de Rijn leert kennen. Tobi is zeer deskundig en nam de tijd om het uit te leggen.

Was prima geregeld, goed vervoer en leuke gids die veel wist te vertellen over Keulen, niet alleen standaardverhaal maar ook veel extra informatie, hebben een leuke tour gemaakt

Peter is een super aardige en kundige gids die ons met veel duitse humor zorgvuldig door het mooie Keulen loodste en de locale inkijkjes gaf die je anders niet hoort of ziet.

Heel fijne gids en je komt, naast de klassiekers, op plekjes die je anders nooit zou zien. Heel leuk om door Keulen te fietsen met iemand die de weg kent.

Meer dan een begeleide fietstocht Goed verhaal van Piet over cultuur en sfeer van de stad en de vergelijkingen met andere steden en landen.