Keulen
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Keulen Fietstours: Onze meest aanbevolen

 • Keulen: begeleide fietstocht van 3 uur

  1. Keulen: begeleide fietstocht van 3 uur

  Fiets door de Keulse geschiedenis vanaf de Romeinse tijd door de middeleeuwen en tot de moderne tijd Hoor interessante anekdotes en fascinerende historische feiten over de oudste stad van Duitsland Onderweg hoor je spannende anekdotes en fascinerende historische feiten op je ontdekkingsreis door de oudste stad van Duitsland. Leer interessante feiten over Keulen en haar geschiedenis van jouw gids Begin bij de Eigelsteintor, het middeleeuwse symbool van de noordelijke oude stad en rij langs de Pruisische Fort X en over de Zoobrücke. Bekijk de Eigelsteintor, de noordelijke oude stad en het Rheinpark Rij naar het groene gedeelte van de stad, de rechteroever van het Rheinpark, dat in 2007 tot het mooiste park van Duitsland werd uitgeroepen. Vanaf het bruggenhoofd van de Hohenzollern-brug zie je de beroemde fotoscène met de kathedraal, de kraanhuizen en de vele kleine torens. Stop op de his...

  Een leuke manier om Keulen te verkennen en op plekken te komen waar je te voet misschien niet snel komt tijdens een kort verblijf. Bovendien hoor je ook eens wat andere verhalen dan je in de reisgidsjes tegen komt. We waren met een gezellig klein groepje van zeven personen (incl. de gids).

 • Keulen: fietstour street art

  2. Keulen: fietstour street art

  Begin op zondag wanneer de stad lijkt te slapen en de straten in het eigenzinnige Keulen een beetje stiller zijn, op een interessante tour door de hippe Belgische wijk en het onconventionele gebied van de stad, Ehrenfeld. Huur een fiets in de buurt van de Eigelsteintor, en fiets door de stad op je Citybike terwijl je luistert naar interessante informatie van je gids. Ontdek de verschillende vormen van street art rondom de stad en zie werken van artiesten uit de hele wereld. Leer meer over de achtergrond en technieken van deze kunstvorm en zijn kunstenaars. Ontdek een ander soort kunst - een voorbijgaande en steeds veranderende kunst, voordat je ontspannen kunt genieten van een pauze in een lokaal café.

  Super tour gehad, Christian was een goede gids die alle tijd had en veel achtergond informatie bood.

 • Keulen: begeleide fietstocht van 3 uur

  3. Keulen: begeleide fietstocht van 3 uur

  Geniet van deze 3 uur durende fietstocht door Keulen, waar je door de stad reist en de belangrijkste hoogtepunten verkent. Je levendige en gemotiveerde gids brengt entertainment en humor aan tafel om hun stad met je te delen. Krijg een prachtig nieuw perspectief op de oude binnenstad van Keulen, evenals een vleugje natuur met de prachtige Rijnpromenade en Rijnweiden. Neem halverwege een verfrissende stop om te genieten van een koud drankje. Rijd met al je vrienden en familie, want deze tour is geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. De groepsgrootte wordt klein gehouden en het tempo is comfortabel zodat u de bezienswaardigheden onderweg kunt bekijken. Zo heb je een goed onderhouden fiets, die makkelijk verstelbaar is voor verschillende hoogtes en eenvoudig te berijden.

  We hebben een hele leuke tocht gehad langs de Rijn. Onze gids Felix was erg aardig, deed het leuk, wist veel te vertellen en we hebben zo samen heerlijk gefietst.

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 240 beoordelingen

Zie Keulen met andere ogen

Relaxte middag in de Keulse Ehrenfeld en Belgische wijken: Na een korte uitleg over de verschillende street art varianten, fietsten we ongeveer 15 km door de twee hippe wijken. Er werd gestopt bij bijzondere wandwerken op groot formaat, maar ook bij kleine, soms grappige details en voor een drankje in een straatcafé. De vriendelijke gids, zelf een kunstenaar, paste zijn tour aan ons niveau aan en stond erg open voor vragen en discussies. Het verkeer was niet zo wild als gevreesd, omdat de fiets zich meestal op kleinere wegen bevond. Een vrolijke, informatieve rondleiding, waarna Keulen vanuit een ander perspectief werd bekeken. Graag weer!

Onze gids Sarah had veel plezier in haar werk en heeft ons een ontzettend leuke en interessante middag bezorgd. De kennis van de gids was uitstekend en de fietsen van erg goede kwaliteit.

Goede fietsen en hele goede gids die de tijd nam om alles te vertellen en vragen te beantwoorden over de mooie stad Keulen.

Erg leuke manier om de stad te verkennen/ontdekken. Stuk minder vermoeiend dan wandelen en je kan een groter gebied zien!

Super tour gehad, Christian was een goede gids die alle tijd had en veel achtergond informatie bood.