Keulen
Graffiti & urban art

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Keulen Graffiti & urban art: Onze meest aanbevolen

  • Keulen: fietstour street art

    1. Keulen: fietstour street art

    Begin op zondag wanneer de stad lijkt te slapen en de straten in het eigenzinnige Keulen een beetje stiller zijn, op een interessante tour door de hippe Belgische wijk en het onconventionele gebied van de stad, Ehrenfeld. Huur een fiets in de buurt van de Eigelsteintor, en fiets door de stad op je Citybike terwijl je luistert naar interessante informatie van je gids. Ontdek de verschillende vormen van street art rondom de stad en zie werken van artiesten uit de hele wereld. Leer meer over de achtergrond en technieken van deze kunstvorm en zijn kunstenaars. Ontdek een ander soort kunst - een voorbijgaande en steeds veranderende kunst, voordat je ontspannen kunt genieten van een pauze in een lokaal café.

    Super tour gehad, Christian was een goede gids die alle tijd had en veel achtergond informatie bood.

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 16 beoordelingen

Zie Keulen met andere ogen

Relaxte middag in de Keulse Ehrenfeld en Belgische wijken: Na een korte uitleg over de verschillende street art varianten, fietsten we ongeveer 15 km door de twee hippe wijken. Er werd gestopt bij bijzondere wandwerken op groot formaat, maar ook bij kleine, soms grappige details en voor een drankje in een straatcafé. De vriendelijke gids, zelf een kunstenaar, paste zijn tour aan ons niveau aan en stond erg open voor vragen en discussies. Het verkeer was niet zo wild als gevreesd, omdat de fiets zich meestal op kleinere wegen bevond. Een vrolijke, informatieve rondleiding, waarna Keulen vanuit een ander perspectief werd bekeken. Graag weer!

Leuke toer met een leuke gids die ook iets over de historie en de huidige situatie vertelt. Met deze fiets toer fiets je buiten de gebaande paden, en zie je een andere kant van Keulen. Geen dom, maar wel hele mooie street-art. Zeker de moeite waard.

Super tour gehad, Christian was een goede gids die alle tijd had en veel achtergond informatie bood.

Hele leuke manier om köln op een andere manier te zien. Leuke gids en mooie plekjes gezien!