Kies data
Keulen

Interactieve tours & teambuilding

Keulen Interactieve tours: Onze meest aanbevolen

Keulen: TimeRide GO! VR-wandeltocht

1. Keulen: TimeRide GO! VR-wandeltocht

Verken de hoogtepunten van Keulen, zoals de beroemde oude stad, de romantische Hohenzollern-brug en de iconische kathedraal van Keulen. Loop door de oude stad en leer alles over de rijke geschiedenis van Keulen vanuit je deskundige gids. Beleef belangrijke fasen van de meer dan 2000 jaar oude stadsgeschiedenis van Keulen van dichtbij door middel van virtual reality-scènes op zes verschillende locaties. Gebruik de virtual reality-bril en vergelijk het verleden met het heden. Krijg een glimp van de Romeinse grens, wees getuige van de metropool van de Middeleeuwen, bekijk de buitenpost van de Franse en Pruisische overheersing en kijk naar de verwoesting die is aangericht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Luister naar inzichtelijke verhalen uit die tijdsperioden die de ervaring nog verder verbeteren. Zodra je je virtual reality-bril afzet, zie je het schokkende contrast tussen nu en toen en merk je dat sommige gebouwen niet meer zichtbaar zijn, terwijl andere bijna onaangeroerd bleven.

Keulen: Brauhaustour mit Kölsch

2. Keulen: Brauhaustour mit Kölsch

Ontdek de hoogtepunten van de oude binnenstad van Keulen tijdens een begeleide wandeling met een local. Bekijk topattracties zoals de Heinzelmännchen-fontein, het Alter-marktplein en de kathedraal. Geniet onderweg van drie frisse, Kölsch-bieren bij brouwerijen. Ontmoet je gids op een centraal gelegen ontmoetingspunt en begin je wandeltocht. Luister naar leuke weetjes terwijl je loopt, zoals waarom de kathedraal altijd steigers heeft en waarom Kölsch altijd wordt geserveerd in glazen van 200 milliliter . Passeer bezienswaardigheden zoals het standbeeld van de theaterfiguren Tünnes und Schäl en bekijk de Heinzelmännchen-fontein die het verhaal van huiselfen en de stad Keulen verbeeldt. Wandel onderweg langs enkele fascinerende Romeinse schatten. Ga naar rustieke brouwerijen om de speciale manier te ervaren waarop Kölsch wordt geserveerd. Proef hoe elke Kölsch zijn eigen unieke karakter heeft. Krijg insidertips over hoe u uw tijd in Keulen kunt doorbrengen van een inwoner die weet waar hij moet winkelen, eten en drinken.

Keulen: historische stadsspeurtocht

3. Keulen: historische stadsspeurtocht

De Keulse speurtocht voert je langs de mooiste bezienswaardigheden van de Rijnmetropool. Begin je avontuur bij het centraal station en ga vervolgens naar de kathedraal, het herkenningspunt van Keulen. Ontdek ook de Heinzelmännchen-fontein, de oude markt met het stadhuis, de Heumarkt, de Grote St. Martin-kerk, de Rijnpromenade en nog veel meer. Je stadsspeldoos bevat 16 verzegelde en genummerde enveloppen, elk met raadsels die moeten worden opgelost. Volg duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen en vind je weg naar de verschillende bezienswaardigheden. Zodra je een raadsel hebt opgelost, krijg je een nummer dat aangeeft welke envelop je vervolgens moet openen. Je weet niet van tevoren in welke volgorde de Scavenger Hunt City Game-enveloppen geopend moeten worden. Veel plezier terwijl je gedetailleerde informatie krijgt over de historische achtergrond van elke attractie.

Keulen: ontdekkingsspel & tour door spookstad Keulen

4. Keulen: ontdekkingsspel & tour door spookstad Keulen

Ontdek de gevangen zielen, de geesten en de mysterieuze skeletten van Keulen met een interactieve stadsverkennings-app. Je wordt stap voor stap naar de vervloekte gebouwen geleid waar ze hun eeuwige straffen uitzitten terwijl je al hun verhalen hoort. Zet je schrap en kom spookachtig Keulen verkennen, met behulp van je smartphone. Elke hint leidt je naar een nieuwe plek. Je krijgt exacte aanwijzingen waar je heen moet zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Wanneer je een aanwijzing hebt opgelost en het juiste antwoord raadt, wordt een geheim verhaal over de plek waar je je bevindt onthuld. Onderweg vind je horror-verhalen die je zullen doen huiveren. Durf jij deze excursie aan? Je kunt de excursie afmaken in je eigen tempo. Er is geen tijdslimiet, hoewel rond de 2 uur meestal genoeg is. Pauzeer het spel op elk gewenst moment en begin weer wanneer je maar wilt, vanaf de locatie waar je gebleven was. Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en onderweg samen de aanwijzingen oplossen, of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de rest van de groep aan het einde weer ontmoeten.

Keulen: Old Town Outdoor Escape Game met Game Master

5. Keulen: Old Town Outdoor Escape Game met Game Master

Stel je oplossend vermogen op de proef tijdens dit ontsnappingsavontuur in de buitenlucht in de oude binnenstad van Keulen. Gebruik een iPad als spel en gids in één en ga op een uitdagende missie om de stad te redden. Werk samen met je groep om codes te kraken en oplossingen te bedenken. In plaats van opgesloten te zitten in een kamer, maakt dit ontsnappingsspel de hele stad tot jouw speelveld. Nadat je je persoonlijke gamemaster hebt ontmoet en een korte introductie hebt gekregen van de functionaliteiten van de game, kun je je voorbereiden op iPads en je avontuur beginnen. Terwijl de klok begint te tikken, navigeer je door de stad en race je naar de finish terwijl jij en je team codes ontgrendelen en dichter bij de finale komen. Taken worden direct naar je gestraald op je iPad terwijl je live chat met je gamemaster. Laat je inspireren door het historische stadsbeeld, ontcijfer architecturale codes en vind de ontbrekende elementen om je missie op te lossen. Het enige dat u hoeft mee te nemen is uw gamershart en de wens om teamwerk, logica en creativiteit te gebruiken om het spel te winnen.

Keulen: wandeltocht langs de donkere kant van de stad

6. Keulen: wandeltocht langs de donkere kant van de stad

Geniet van een begeleide wandeling door Keulen en ontdek de donkere kant van de stad terwijl je hoort over schurken, ontvoerders en andere rapscallions. Slenter door de straten en bewonder de beroemde kathedraal, de St. Andreaskerk en andere bezienswaardigheden. Begin met de sprekende straffen van de Middeleeuwen en volg de vele daden, oordelen en straffen tot in onze tijd. Wie was de laatste ter dood veroordeelde gifmenger in Duitsland, en wie was de vampier van Düsseldorf? Rollen er echt koppen in Keulen tijdens carnaval? Waar was het rode licht thuis in Keulen en wat had Romy Schneider te maken met Keulse pooiers? Geniet van een spookachtige stadswandeling die je niet snel zult vergeten. Ga naar huis met veel interessante feiten over het griezelige verleden van Keulen en verhalen over deze soms donkere, soms roodverlichte stad.

Keulen: Waar of niet gelogen - De Tour naar Mitraten

7. Keulen: Waar of niet gelogen - De Tour naar Mitraten

Begeef je op een vermakelijke gissen tour en luister naar de verhalen van je gids. Zoek uit of alles een regelrechte leugen is, of dat het eigenlijk een van de eigenaardige incidenten is die echt in de kathedraalstad gebeurde. Hoor van dwaze stunts van de administratie, het stadsbestuur, de hoogwaardigheidsbekleders van Keulen of eenvoudige burgers die in recente jaren of in voorgaande eeuwen zijn gebeurd. Raad eens en stem of je gids het verhaal heeft uitgevonden of dat het waar is, terwijl je de stad doorkruist. Na de stemming krijgt u de resolutie en hoort u de achtergronden van de verhalen. De persoon, die het meeste instinct voor de waarheid heeft getoond, zal aan het einde van deze raadsreis een kleine verrassing krijgen.

Keulen: begeleide wandeling naar 3 brouwerijen in de oude stad

8. Keulen: begeleide wandeling naar 3 brouwerijen in de oude stad

Ontdek de Keulse bierscene tijdens deze begeleide wandeling door de oude binnenstad van Keulen. Stop bij 3 brouwerijen om een selectie van het kenmerkende brouwsel van de stad, Kölsch-bier, te proeven. Bewonder de bezienswaardigheden in de oude stad terwijl je door smalle steegjes en door geplaveide straatjes loopt. Ontmoet je gids op het centraal gelegen ontmoetingspunt bij Heinzelmännchenbrunnen, een 19e-eeuwse fontein en sculpturen met een legende over kabouters. Baan je een weg door rijen traditionele huizen en vang een romantische glimp op van de imposante Dom van Keulen. Stop bij elke brouwerij en luister terwijl je gids je terug in de tijd neemt met levendige verhalen terwijl je geniet van een verfrissend glas vers Kölsch-bier. Hoor over de speciale kenmerken van dit drankje en zijn geschiedenis. Laat je gastheer je meenemen naar brouwerijen zoals Früh am Dom, Sion, Peters, Bierhaus in der Salzgasse, Pfaffenbräu, Sünner im Walfisch, Dom im Stapelhaus of Päffgen in het Delfter Haus. Sluit je tour af in de buurt van de felgekleurde gebouwen in de Heumarkt.

Keulen: City Discovery Game

9. Keulen: City Discovery Game

Ontdek Keulen als nooit tevoren met deze originele interactieve game-ervaring. Met je mobiele telefoon start je je uitdaging aan het zijportaal van de CCAA, de Romeinse noordpoort, voor de hoofdingang van de kathedraal. Open gewoon je e-maillink en je avontuur begint! Verken Keulen via 16 puzzels; elk antwoord leidt je naar de volgende locatie. Terwijl je de uitdaging doorloopt, kom je meer te weten over de geschiedenis van de stad en de lokale cultuur met leuke feiten. Hulp nodig? Vraag om hints die je helpen de puzzels op te lossen. Bewonder enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Keulen, bezoek enkele van de oudste plekken en ontdek dingen die je nog nooit van de stad wist. Als je op zoek bent naar een leuke manier om de stad te ervaren, dan is dit een echt unieke kans.

Keulen: zelfgeleide outdoor-escape-game en wandeltocht

10. Keulen: zelfgeleide outdoor-escape-game en wandeltocht

Je start op een locatie in het centrum. Vanaf dan zal uw smartphone (onze speciale app in de Duitse taal) u begeleiden. Je hoort over een vermiste persoon. Help de politie om hem te vinden of te achterhalen wat er met hem is gebeurd. Je assisteert de lokale politie. U krijgt toegang tot alle politiedossiers en tot alle getuigenverklaringen. Er moet een detail zijn dat dit mysterie uiteindelijk zal oplossen. De app leidt je naar 15 verschillende locaties. Op elke locatie los je een raadsel op of probeer je een Blackstory op te lossen. En je krijgt toegang tot nieuwe informatie over deze vreemde misdaadzaak. Dit is een leuk spel en is perfect voor een groep van maximaal vijf personen. Perfect voor stellen, perfect voor gezinnen met kinderen ouder dan 9. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige en een uitdaging voor jullie als team. Lees hieronder het achtergrondverhaal. Waar gaat deze misdaadzaak over, wat is het verhaal erachter? Laat ons u wat achtergrondinformatie geven. Deze hele zaak gaat over hem. Hij was vroeger een succesvolle detective. Na zijn pensionering begon hij boeken te schrijven die bestsellers werden. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe boek met korte verhalen over de meest gekke misdaadzaken waarmee hij te maken heeft gehad tijdens zijn carrière als rechercheur. Maar plotseling verdween hij, de auteur. En ook het script van zijn nieuwe boek ontbreekt. Er gaan geruchten over problemen in zijn huwelijk en de laatste tijd deed hij ook raar. Dat zeggen zijn vrienden. Sinds hij vermist werd, berichtten de media voortdurend over deze zaak, maar de politie is nog steeds niet in staat om deze misdaadzaak op te lossen. Kun je erachter komen wat er is gebeurd? Je gaat naar 15 verschillende locaties om zijn vrienden te ontmoeten, naar getuigen te luisteren en politierapporten te lezen of te beluisteren. En je vindt ook enkele van de rare verhalen die hij wil publiceren in zijn nieuwe boek. Een boek dat een bestseller moet worden. Werk samen als een team en ontdek wat er echt is gebeurd, terwijl je dit gebied verkent. Dit is een goede workout, een leuk spel en een spannende en uitdagende taak voor jullie als team. Speciale aanbieding: als het weer plotseling niet geschikt is voor je avontuur of je wilt om andere redenen een nieuwe afspraak maken: geen probleem. Als je eenmaal hebt geboekt, kun je binnen 48 uur na de oorspronkelijk geboekte starttijd starten. Bonus: we hebben een aantal extra taken en raadsels toegevoegd die je op elk moment kunt oplossen nadat je dit evenement hebt voltooid. Opmerking: uw route is geen reguliere toeristische route van de ene beroemde bezienswaardigheid naar de andere. Er zullen ook geen historische of saaie artikelen of toespraken zijn over de plaatsen die u gaat bezoeken. De plaatsen die je gaat bezoeken passen misschien bij het verhaal van de misdaadzaak, maar misschien niet altijd. Je zult het gebied verkennen terwijl je je concentreert op het oplossen van deze lastige fictieve misdaadzaak.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
  • Privétours
  • Workshops en cursussen
34 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 34

Veelgestelde vragen over Interactieve tours in Keulen

Welke andere activiteiten dan Interactieve tours zijn de moeite waard in Keulen?

Welke Interactieve tours in Keulen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 61 beoordelingen

Onwijs leuk en origineel!

Mijn man en ik hebben de game met zn tweeen gedaan en kwamen op plekken waar we mwr een boekje waarschijnlijk niet waren geweest. Hebben echt veel lol ondertussen gehad. Het is niet langdradig, gaat snel genoeg. de vragen zijn niet te makkelijk maar wel te doen. Echt een aanrader!

Absoluut eerlijke prijs-prestatieverhouding. Zeer mooie wandeling door Keulen en ook leerzaam. Altijd blij.