Keulen
Interactieve tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Keulen Interactieve tours: Onze meest aanbevolen

Keulen: Sightseeingtour op smartphone-speurtocht

1. Keulen: Sightseeingtour op smartphone-speurtocht

Ontdek het stadscentrum van Keulen tijdens dit interactieve speurtochtspel dat op je smartphone wordt gespeeld. Leer interessante feiten, los vragen op, verdien punten en kijk hoe je op de regionale ranglijst staat. Geniet van de perfecte mix tussen een speurtocht en een sightseeingtour. Volg een rondleiding in uw eigen tempo vanuit het gemak van uw persoonlijke telefoon. Maak kennis met de hardwerkende helpers van Keulen. Geniet van de beroemde bezienswaardigheden zoals de kathedraal en de oude stad. Ontgrendel informatie over historische plaatsen, onmisbare bezienswaardigheden en lokale hotspots die weggestopt zijn van de gebruikelijke toeristische paden. Ontvang 10 safaripunten voor elke opgeloste vraag of taak. Als je een hint nodig hebt om de vraag op te lossen, krijg je slechts 5 punten. Aan het einde van het spel worden je safaripunten opgeteld en kun je je statistieken vergelijken met anderen die het spel hebben gespeeld.

...
Keulen: historische stadsspeurtocht

2. Keulen: historische stadsspeurtocht

De Keulse speurtocht voert je langs de mooiste bezienswaardigheden van de Rijnmetropool. Begin je avontuur bij het centraal station en ga vervolgens naar de kathedraal, het herkenningspunt van Keulen. Ontdek ook de Heinzelmännchen-fontein, de oude markt met het stadhuis, de Heumarkt, de Grote St. Martin-kerk, de Rijnpromenade en nog veel meer. Je stadsspeldoos bevat 16 verzegelde en genummerde enveloppen, elk met raadsels die moeten worden opgelost. Volg duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen en vind je weg naar de verschillende bezienswaardigheden. Zodra je een raadsel hebt opgelost, krijg je een nummer dat aangeeft welke envelop je vervolgens moet openen. Je weet niet van tevoren in welke volgorde de Scavenger Hunt City Game-enveloppen geopend moeten worden. Veel plezier terwijl je gedetailleerde informatie krijgt over de historische achtergrond van elke attractie.

...
Keulen: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

3. Keulen: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

Los raadsels op en vind aanwijzingen tijdens een zelfgeleide speurtocht door Keulen. Download de smartphone-app en maak je klaar om te beginnen. Geniet van de flexibiliteit om sites in uw eigen tempo te verkennen. Loop naar de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes, beantwoord trivia-vragen en los uitdagingen op. Werk samen met je team of neem het op tegen ze terwijl je spannende feiten leert en herinneringen creëert die je niet snel zult vergeten. Ontdek een andere kant van Keulen tijdens deze leuke tour. Zorg ervoor dat u foto's maakt van de Dom van Keulen, de grootste gotische kerk in Noord-Europa. Als hoogtes je niet afschrikken, dan is een uitstapje naar de daken van de kathedraal een must om een uitzicht over de stad te krijgen. Speurtochten zijn geweldig als dagelijkse activiteit of voor vrijgezellen- of vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeestjes of teambuildingevenementen. Elke speler kiest een interactieve rol, met uitdagingen die per persoon verschillen.

...
Keulen: demonstratie kaasmaken met proeverijen en geschenk

4. Keulen: demonstratie kaasmaken met proeverijen en geschenk

Wees getuige van een authentieke demonstratie van hoe Nederlandse kaas wordt gemaakt. Ontdek hoeveel melk er nodig is voor één kilo kaas en bekijk de apparatuur die wordt gebruikt om kaas te maken, allemaal in Keulen. Maak kennis met het vriendelijke personeel van Henri Willig, gekleed in traditionele Nederlandse kleding, die alles zal uitleggen over het kaasmaken in een demonstratie van 5-10 minuten. Snuffel daarna rond in de winkel, die ook een brede selectie souvenirs en andere typisch Nederlandse lekkernijen biedt, zoals stroopwafels (stroopwafels) en chocolade. Sta versteld van en kies uit 20 verschillende smaken Goudse kaas. Met een proefproeverij kunt u bijna alle smaken proberen, waardoor de beslissing veel beter beheersbaar wordt. Profiteer van de hulp van ervaren personeel, klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze tussen keuzes zoals fenegriek, warm en pittig en pesto. Grijp er een om thuis van te genieten, of om weg te geven als een speciaal cadeau na je verrukkelijke ervaring.

...
Keulen: Waar of niet gelogen - De Tour naar Mitraten

5. Keulen: Waar of niet gelogen - De Tour naar Mitraten

Begeef je op een vermakelijke gissen tour en luister naar de verhalen van je gids. Zoek uit of alles een regelrechte leugen is, of dat het eigenlijk een van de eigenaardige incidenten is die echt in de kathedraalstad gebeurde. Hoor van dwaze stunts van de administratie, het stadsbestuur, de hoogwaardigheidsbekleders van Keulen of eenvoudige burgers die in recente jaren of in voorgaande eeuwen zijn gebeurd. Raad eens en stem of je gids het verhaal heeft uitgevonden of dat het waar is, terwijl je de stad doorkruist. Na de stemming krijgt u de resolutie en hoort u de achtergronden van de verhalen. De persoon, die het meeste instinct voor de waarheid heeft getoond, zal aan het einde van deze raadsreis een kleine verrassing krijgen.

...
Keulen Old Town: Outdoor iPad Escape Game met Game Master

6. Keulen Old Town: Outdoor iPad Escape Game met Game Master

Stel je oplossend vermogen op de proef tijdens dit ontsnappingsavontuur in de buitenlucht in de oude binnenstad van Keulen. Gebruik een iPad als spel en gids in één en ga op een uitdagende missie om de stad te redden. Werk samen met je groep om codes te kraken en oplossingen te bedenken. In plaats van opgesloten te zitten in een kamer, maakt dit ontsnappingsspel de hele stad tot jouw speelveld. Nadat je je persoonlijke gamemaster hebt ontmoet en een korte introductie hebt gekregen van de functionaliteiten van de game, kun je je voorbereiden op iPads en je avontuur beginnen. Terwijl de klok begint te tikken, navigeer je door de stad en race je naar de finish terwijl jij en je team codes ontgrendelen en dichter bij de finale komen. Taken worden direct naar je gestraald op je iPad terwijl je live chat met je gamemaster. Laat je inspireren door het historische stadsbeeld, ontcijfer architecturale codes en vind de ontbrekende elementen om je missie op te lossen. Het enige dat u hoeft mee te nemen is uw gamershart en de wens om teamwerk, logica en creativiteit te gebruiken om het spel te winnen.

...
Keulen: Old Town Virtual Reality Tour

7. Keulen: Old Town Virtual Reality Tour

Verken de hoogtepunten van Keulen, zoals de beroemde oude stad, de romantische Hohenzollern-brug en de iconische Dom van Keulen. Loop door de oude binnenstad en leer alles over de rijke geschiedenis van Keulen vanuit je deskundige gids. Ervaar belangrijke stadia van de meer dan 2000 jaar oude stadsgeschiedenis van Keulen van dichtbij door middel van virtual reality-scènes op zes verschillende locaties. Gebruik de virtual reality-bril en vergelijk het verleden met het heden. Vang een glimp op van de Romeinse grens, wees getuige van de metropool van de Middeleeuwen, bekijk de buitenpost van de Franse en Pruisische overheersing en kijk naar de vernietiging die tijdens de Tweede Wereldoorlog werd aangericht. Luister naar verhelderende verhalen uit die tijdsperioden die de ervaring nog verder verbeteren. Als je je virtual reality-bril eenmaal hebt afgezet, zie dan het schokkende contrast tussen nu en dan en ontdek dat sommige gebouwen niet meer zichtbaar zijn, terwijl andere bijna onaangeroerd bleven.

...
Keulen: Southside Severinsquarter rondleiding in het Duits

8. Keulen: Southside Severinsquarter rondleiding in het Duits

Leer tijdens een begeleide wandeling meer over de rijke geschiedenis van Keulen die teruggaat tot 2000 jaar geleden. Verken de oudste straat van Keulen, de Hohe Straße, en leer meer over de rijke geschiedenis van de wijk eromheen. Bewonder de brouwerijen, traditionele pubs, kloosters, kerken en carnavalsclubs tijdens de tour. Bewonder de middeleeuwse stadsmuur van Keulen en vang een glimp op van hoe Keulen eruit zag in 1180. Neem ook even de tijd om de basiliek van St. Severin te zien, een vroeg-romaanse basiliek die aan het einde van de 14e eeuw werd gebouwd. Bekijk tijdens de tour de vele grote traditionele carnavalclubs en fonteinen in de stad. Eindig bij Severinstorburg, een van de vier overgebleven stadspoorten uit de middeleeuwen. Tegenwoordig begint hier de grote carnavalsoptocht, maar ooit trokken koningen en edelen Keulen binnen.

...
Keulen Scavenger Hunt: Smartphone City Challenge

9. Keulen Scavenger Hunt: Smartphone City Challenge

Leer wat Keulen uniek op een spannende manier maakt en geniet van interessante foto ops of onconventionele raadsels op beroemde bezienswaardigheden met uw team. Uitgerust met een roadbook, noodpakket en toegang tot internet, op pad gaan op de "Smartphone City Challenge", zonder enige tijd te verspillen aan lange inleidingen, technische problemen of fouten in het begrijpen. Het verloop van het spel is vanzelfsprekend als je eenmaal op het terrein, maar let op: gesprekken en bijstand zal worden opgemerkt en de punten zal dienovereenkomstig worden afgetrokken. Na een korte groet, krijg Action Pack van uw groep (messenger bag met een team of bedrijfsnaam op aanvraag), waaronder: roadbook met alle uitdagingen, foto's, activiteiten, informatie, game richtingen, enz., Een noodpakket met kaart en het leven lijnkaart , een team-kaart (ID kaart voor uitdagingen), een pen en een decoder assistent. Ga op een speurtocht door het oude centrum van Keulen en leren over de geschiedenis van Keulen met behulp van foto's, gecodeerde berichten en vragen, waardoor je op een onconventionele route door de stad. Pass pittoreske gebieden en romantische hoekjes op het onderzoek naar bezienswaardigheden op de ultieme uitdaging. Teams moeten strategie gebruiken om een raadsel op te lossen na de ander; tactische rollen worden toegewezen aan elk lid (bijv navigator, enz.) om hun vaardigheden te optimaliseren. De tour eindigt op een punt van uw keuze en u kunt genieten van een lokaal biertje als de punten worden opgeteld en de awards worden gegeven.

...

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.