Kies data
Keulen

Kerstactiviteiten

Keulen Kerstactiviteiten: Onze meest aanbevolen

Keulen: winterrondvaart met live muziek en glühwein

1. Keulen: winterrondvaart met live muziek en glühwein

Geniet van een feestelijke en romantische winterrondvaart over de Rijn met live muziek en een warme drank naar keuze. Vanaf de panoramaboot krijg je een schitterend uitzicht op de skyline van Keulen, die tijdens de feestdagen prachtig versierd is. Zie de kenmerkendste bezienswaardigheden van Keulen, zoals de beroemde kerk "Groß St. Martin", de voormalige Rheinau haven met de 3 kraanhuizen en, natuurlijk, de Dom van Keulen. Luister naar muzikanten die feestelijke muziek spelen en geniet van een kop "Glühwein" (warme wijn punch), koffie of warme chocolademelk.

Keulen: Advent- en kerstdouanetour in het Duits

2. Keulen: Advent- en kerstdouanetour in het Duits

Ontdek het sfeervolle, pre-kerst Keulen en leer alles over de oude tradities en gebruiken. Bewonder de prachtig versierde huizen en luister naar de verhalen over Sinterklaas en Knecht Ruprecht. Luister naar deze gebruiken en slenter door het feestelijk verlichte centrum van Keulen. Leer meer over de oorsprong van kersttradities en geniet van een ontspannen rondleiding voor het hele gezin als een aangename voorbereiding op Kerstmis.

Keulen: rondleiding "Christmas Magic" per fiets

3. Keulen: rondleiding "Christmas Magic" per fiets

Ervaar de schoonheid van Keulen met Kerstmis tijdens een fietstocht. Rijd door iconische wijken zoals het charmante stadscentrum, de kathedraal van Keulen en vele andere plaatsen terwijl je spannende verhalen hoort van je lokale gids. Kom in de feeststemming tijdens een tour exclusief voor de kerstperiode. Nadat je je gids hebt ontmoet, verken je meerdere kerstmarkten in de stad. Gilde langs de mooiste verlichte plekken om een gezellig kerstwonderland te zien. Je zult veel insiderinformatie horen over waar je unieke kerstgadgets en enkele van de populaire Duitse kersttradities kunt vinden in je gids. Bekijk de versierde kraampjes met lokale delicatessen en handgemaakte souvenirs. Neem een korte pauze en proef lokale gerechten, glühwein of vers gezette cacao uit een van de honderden versierde kraampjes. Bereid je voor om betoverd te worden door de charmante kerstsfeer rondom, iets wat je alleen in Keulen kunt ervaren in deze tijd van het jaar.

  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Kerstactiviteiten in Keulen

Welke andere activiteiten dan Kerstactiviteiten zijn de moeite waard in Keulen?

Wat zijn de beste Kerstactiviteiten in Keulen?

Welke Kerstactiviteiten in Keulen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Kerstactiviteiten in Keulen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

We hielden van deze ervaring. Zoveel hoogtepunten! Maar eerst vergat ik de nieuwste COV-19-richtlijnen (2G+) te checken en geen negatieve test mee te nemen. We hadden alleen een vaccinatiebewijs. En de medewerker aan de balie was zo aardig en gaf ons een optie om naar de latere cruise (16.00 uur) te komen. Ik vond het ook leuk dat hij erop stond dat de regels moesten worden nageleefd. Ik voelde me op deze manier veiliger. Maar terug naar de cruise. Het was zo lief. Het hele personeel was zo vriendelijk en geduldig. Niet alleen de man aan de balie, maar ook de man die de kaartjes controleert, de obers (vooral) en de zanger. Zijn stem was zo kalm en ik heb echt genoten van zijn liedkeuze (velen zongen in het Engels). Hij zong de hele cruise! Het interieur voelde ook erg gezellig, toiletten waren schoon, het was warm van binnen. Glühwein was heerlijk, net als de erwtensoep. Ik heb niets te klagen! Ik zou graag nog een keer gaan :-)

Alleen jammer dat we er pas bij toeval achter kwamen dat je een 2GPlus certificaat nodig hebt voor verzending. Als we er niet toevallig 2 uur voor vertrek waren, hadden we geen coronatest kunnen doen. PS we waren op dat moment al drie keer ingeënt tegen corona. Deze bepaling kwam pas uren voor vertrek uit.

Super aardig personeel, vooral de zanger was geweldig! Een aanrader voor een verandering van perspectief op Keulen.