Rondleiding

Keulen: fietstocht street art

Activiteitenaanbieder: Colonia Aktiv

Keulen: fietstocht street art

Activiteitenaanbieder: Colonia Aktiv

Vanaf € 33,90 per persoon

Ontdek de street artscene in Keulen op een fietstour door de hippe Belgische wijk en het eigenzinnige Ehrenfeld-gebied. Laat je gids je leiden naar de verschillende gebieden en zie werken van internationale artiesten.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Duits
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Dompel jezelf onder in de artistiek interessante wijken van Keulen en fiets door de Belgische Wijk en Ehrenfeld
 • Volg in de voetsporen van internationale kunstenaars die met hun uiteenlopende werken reflectie en discussie aanmoedigen
 • Ontdek kunstwerken in onverwachte, en toch alledaagse plekken, op muren en zelfs op de straten.
Volledige beschrijving
Op een slaperige zondag, wanneer de stad tot rust lijkt te komen en een stilte de straten van het eigenzinnige Keulen vult, kun je een interessante tour maken door de hippe Belgische wijk en het eigenzinnige Ehrenfeld-gebied van de stad. Huur een fiets in de buurt van de Eigelsteintor en vaar door de stad op je Citybike terwijl je interessante informatie hoort van je gids. Ontdek de verschillende vormen van straatkunst in de stad en bekijk kunstwerken van kunstenaars van over de hele wereld. Leer meer over de achtergrond en technieken van deze kunstvorm en zijn kunstenaars, en bekijk een andere stijl van kunst van tijdelijkheid en eeuwigdurende verandering, voordat je een ontspannende pauze neemt in een plaatselijk café.
Inbegrepen
 • Fietshuur
 • Helm
 • Regenponcho (indien nodig)
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De gidsen zullen de best mogelijke route bepalen, rekening houdend met het verkeer en het tempo. Hoe dan ook, je moet in staat zijn om op een fiets te rijden en je op je gemak te voelen op de weg
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 79 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,8/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zie Keulen met andere ogen

Relaxte middag in de Keulse Ehrenfeld en Belgische wijken: Na een korte uitleg over de verschillende street art varianten, fietsten we ongeveer 15 km door de twee hippe wijken. Er werd gestopt bij bijzondere wandwerken op groot formaat, maar ook bij kleine, soms grappige details en voor een drankje in een straatcafé. De vriendelijke gids, zelf een kunstenaar, paste zijn tour aan ons niveau aan en stond erg open voor vragen en discussies. Het verkeer was niet zo wild als gevreesd, omdat de fiets zich meestal op kleinere wegen bevond. Een vrolijke, informatieve rondleiding, waarna Keulen vanuit een ander perspectief werd bekeken. Graag weer!

Verder lezen

9 september 2019

heel goed

We vonden het erg leuk. Michael heeft ons street art heel goed uitgelegd. We hebben een goed inzicht gekregen in deze kunst en zijn enthousiast. In het bijzonder integreerde Michael onze gast perfect in het Engels naast de Duitstalige deelnemers. We kunnen iedereen deze reis van harte aanbevelen. Het is een ervaring - heel erg bedankt daarvoor.

Verder lezen

17 juli 2018

Die Streetart Tour gab einen tollen Einblick in die Straßenkunst, an der man sonst vielleicht vorbeilaufen würde. Man hat dem Guide Christian die Leidenschaft für Kunst angemerkt. Ich würde die Tour weiterempfehlen! Einziger kleiner Kritikpunkt/Verbesserungsvorschlag: bei mehrsprachigen Gruppen evtl nach Absprache alles auf Englisch, um nicht alles doppelt erzählen zu müssen.

Verder lezen

25 juli 2022

Vertalen

Product ID: 61074