Kies data
Keulen

Avondtours

Keulen Nachttours: Onze meest aanbevolen

Düsseldorf: panoramische rondvaart over de Rijn

1. Düsseldorf: panoramische rondvaart over de Rijn

Düsseldorf heeft veel te bieden, en dan hebben we het niet alleen over het carnaval. Verken de stad aan boord van een bijzondere rivierboottocht. Ontdek de Duitse modestad op zijn best terwijl je aan boord ontspant. Bewonder de historische overblijfselen en bewonder de uitzichten over het pittoreske oude stadscentrum. In het culturele en commerciële hart van het Rijnland bestudeer je het leven op de oevers vanaf het water. Je vertrekt op een centraal gelegen plaats in het stadscentrum en vaart in alle comfort over de Rijn. Tijdens de boottocht over de Rijn bezichtig je enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties van de stad vanaf het water. Aan boord van de boot geniet je ook van snacks en drankjes bij de bar tegen redelijke prijzen.

Keulen: winterrondvaart met live muziek en glühwein

2. Keulen: winterrondvaart met live muziek en glühwein

Geniet van een feestelijke en romantische winterrondvaart over de Rijn met live muziek en een warme drank naar keuze. Vanaf de panoramaboot krijg je een schitterend uitzicht op de skyline van Keulen, die tijdens de feestdagen prachtig versierd is. Zie de kenmerkendste bezienswaardigheden van Keulen, zoals de beroemde kerk "Groß St. Martin", de voormalige Rheinau haven met de 3 kraanhuizen en, natuurlijk, de Dom van Keulen. Luister naar muzikanten die feestelijke muziek spelen en geniet van een kop "Glühwein" (warme wijn punch), koffie of warme chocolademelk.

Keulen: wandeltocht door de oude stad met nachtwaker - Duits

3. Keulen: wandeltocht door de oude stad met nachtwaker - Duits

Verken de oude binnenstad van Keulen op een wandeling met gids en zie de historische gebouwen 's avonds verlicht. Met de nachtwaker aan je zijde wandel je door de steegjes waar je mooie, maar ook griezelige dingen ontdekt. Ontdek waarom varkens werden geslagen voor de kerken van Keulen en waarom zwerfhonden in de afgelopen eeuwen zo goed werden gevoed. Ontdek hoe de inwoners van Keulen zich tegen de autoriteiten verdedigden en luister naar vele legendes en anekdotes over de geschiedenis van Keulen. Je volgt de nachtwaker in een historisch kostuum naar een andere tijd, toen je elk vol uur nog te horen kreeg hoe laat het was. Verneem alles over de taken van de historische nachtwachters tijdens deze griezelige rondleiding door de smalle steegjes van de stad. 

De Ronde van Keulen van de beul in het Duits

4. De Ronde van Keulen van de beul in het Duits

Wie zou het beroep van beul kunnen beoefenen? Wanneer ontving een beul zijn meesterlijke vakdiploma, waardoor hij de hoofden kon laten rollen namens de staat? Wie verbood melaatsen en door de plaag besmeurde hoeren? Wie wandelde door middeleeuwse donkere steegjes en vermoorde wilde honden en verdwaalde zwijnen? Wie heeft spellenboeken verbrand en kon galgen bouwen? De beul - iemand moest het doen! Sluit je aan bij een middeleeuwse headsman op een bloedstollende rondleiding van 1,5 uur, die je door het historische centrum van Keulen leidt. Zoek uit wat er tijdens een executie mis kon gaan en hoe een beul zijn eigen lage inkomen aanvulde als een knacker, een hondenvanger of een goudzoeker. Leer alle bloederige en gruwelijke details ... als je het aandurft om mee te doen.

Keulen: ontdekkingsspel & tour door spookstad Keulen

5. Keulen: ontdekkingsspel & tour door spookstad Keulen

Ontdek de gevangen zielen, de geesten en de mysterieuze skeletten van Keulen met een interactieve stadsverkennings-app. Je wordt stap voor stap naar de vervloekte gebouwen geleid waar ze hun eeuwige straffen uitzitten terwijl je al hun verhalen hoort. Zet je schrap en kom spookachtig Keulen verkennen, met behulp van je smartphone. Elke hint leidt je naar een nieuwe plek. Je krijgt exacte aanwijzingen waar je heen moet zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Wanneer je een aanwijzing hebt opgelost en het juiste antwoord raadt, wordt een geheim verhaal over de plek waar je je bevindt onthuld. Onderweg vind je horror-verhalen die je zullen doen huiveren. Durf jij deze excursie aan? Je kunt de excursie afmaken in je eigen tempo. Er is geen tijdslimiet, hoewel rond de 2 uur meestal genoeg is. Pauzeer het spel op elk gewenst moment en begin weer wanneer je maar wilt, vanaf de locatie waar je gebleven was. Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en onderweg samen de aanwijzingen oplossen, of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de rest van de groep aan het einde weer ontmoeten.

Keulen: privé premium kroegentocht

6. Keulen: privé premium kroegentocht

Beleef een spannende avond en ontdek de hipste clubs in Keulen zonder dat je het zelf hoeft te plannen. Of het nu voor een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest of een vrijgezellenfeest of een werkuitje is, deze privé premium tour door de uitgaansgelegenheden van Keulen zal er een zijn om nooit te vergeten voor jou en je groep. Je wordt opgewacht door je privégids op of nabij de Rudolfplatz voordat je aan je nacht begint. Direct op uw ontmoetingspunt zullen u en uw bemanning genieten van een gratis shot Schnaps om de avond te beginnen. Tijdens deze 4-uur durende activiteit heb je exclusieve toegang tot enkele van de beste locaties die Keulen te bieden heeft. Je krijgt ook een welkomstshot in elke bar en club, en zelfs een paar shots onderweg. Luister naar geweldige muziek, maak veel plezier in goed gezelschap en ontvang speciale extra's als tiara's of sleutelhangers voor bijvoorbeeld je vrijgezellen- of vrijgezellenfeest.

Keulen: begeleide wandeling met fakkels

7. Keulen: begeleide wandeling met fakkels

Ontdek verborgen details en dromerige plekken in de kathedraalstad tijdens deze nachtelijke tour met fakkels. Onder begeleiding van je gids verken je de stad en haar geschiedenis terwijl je de speciale sfeer van Keulen opsnuift. Luister naar verhalen en mythische verhalen terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad in 2000. Van de oude Romeinse stad tot de middeleeuwen, het keizerlijke tijdperk, wereldoorlogen en tot de moderne stad van vandaag. De mix van humor van je gids en diepgaande kennis van deze plek zal helpen om deze tour zowel boeiend als informatief te maken terwijl je enkele van de belangrijkste attracties van de stad bezoekt. De tour zal de volgende bezienswaardigheden bezoeken: Alter Markt Romeinse noordelijke poort Heumarkt Hohenzollernbrug Romeins-Germaans museum Roncalliplatz Heinzelmännchenbrunnen Oude stad Dom van Keulen Willi Ostermann Brunnen Stadhuis van Keulen

Keulen: begeleide wandeling door Kwartier Latang met drankjes

8. Keulen: begeleide wandeling door Kwartier Latang met drankjes

Ontdek de essentie van het universiteitsleven in Keulen tijdens een rondleiding door Kwartier Latäng. Kom meer te weten over de vreemde geschiedenis van het gebied, de internationale cultuur en bizarre feesten die bewijzen dat dit geen doorsnee studentendistrict is. Bekijk restaurants die variëren van charmant tot ranzig en de beroemde universiteitsmuur. Neem tijdens de 2 uur durende tour deel aan de lokale traditie van een biertje uit de kiosk pakken en wegdrinken terwijl je door de straten slentert. Volg het met een drankje in een van de bars met uitzicht op de drukste straten van de buurt en leer over de lokale geschiedenis. Afhankelijk van de tijd van het jaar kun je prinsessen, astronauten of een voddenclown tegenkomen die symbool staan voor lokale evenementen en festivals. Ga langs de meest populaire bars en clubs en krijg aanbevelingen van je gids over wat je na de tour kunt bekijken.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevingen
  • Citycards
37 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 37

Veelgestelde vragen over Nachttours in Keulen

Welke andere activiteiten dan Nachttours zijn de moeite waard in Keulen?

Welke Nachttours in Keulen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 891 beoordelingen

Een boottocht met sfeer. Het schip is zeer stil, zeer schoon en is pas vijf maanden in de vaart. Het is drempelvrij voor mensen met een lichamelijke beperking en ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen (bijv. commode in het toilet). Er is een bar op het bovendek en de dranken- en voedselkaart is uitgebreid.

Zeer vriendelijk personeel. We hadden rond 17.30 uur een rondleiding geboekt, maar wilden rond 15.00 uur bij ons zijn. Het omboeken ter plaatse was geen probleem. Eenvoudig en mooi!

Beste toekomstige reizigers de tocht is zeker aan te bevelen . Zeer interessant, leerzaam en ontspannen. Dank U en veel plezier.

Mooie rondleiding met een interessante audiogids op je eigen mobiele apparaat (via QR-code). Vergeet de koptelefoon niet!

We hebben genoten en vooral kinderen zijn enthousiast! Binnen 2 minuten online geboekt en betaald met PayPal.