Keulen
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Keulen Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

 • Keulen hop on, hop off-bustocht en rondvaart

  1. Keulen hop on, hop off-bustocht en rondvaart

  Leer Keulen kennen vanaf een andere invalshoek. Maak een panoramische rondvaart over de Rijn en bewonder de stad vanaf het water. Zie de moderne Rheinauhafen wijk met haar vee historische kraanhuizen, en ontdek interessante weetjes over de monumenten en gebouwen onderweg. Een rit op de dubbeldekker bus met open dak met een prachtig uitzicht op de stad, maakt deze tour een ware ervaring. De 1,5-uur durende rit neemt je mee door het centrum van deze drukke stad. Met je hop on, hop off-ticket kan je binnen 24 uur op- en afstappen wanneer je wilt en zo vaak je wilt; je kunt afstappen om de beste plekken in de stad verder te bekijken. Je kunt natuurlijk ook blijven zitten in de bus en alles te weten komen over Keulen dankzij het audiocommentaar of live gids. Bushaltes: Kölner Dom / Hauptbahnhof (Centraal Station) / Trankgasse Excelsior Hotel Ernst Rathaus / KVB Haltestell...

  De tocht met de boot was leuk en een uur vonden wij voldoende. Bij aanvang van de bus was het niet duidelijk hoe de route liep. In de bus konden we pas een folder van de tour pakken. Er werd verteld dat ze op waren maar digitaal meesturen met de info zou makkelijk zijn

 • Keulen: rondvaart door de haven van 3 uur

  2. Keulen: rondvaart door de haven van 3 uur

  Geniet van enkele van de havens van Keulen en hun faciliteiten met uitleg van een deskundige lokale gids in het Duits tijdens deze 3 uur durende havencruise. De tour op MS Rhein Cargo, MS Rheinland of MS Rheinperle onderzoekt de geschiedenis van de haven van Rheinau, biedt inzicht in de haven van Deutz en de haven van Mülheim en neemt je mee naar de containerhaven Niehl, een van de grootste binnenhavens van Duitsland. Tijdens de rondleiding biedt uw gids u nuttige informatie en spannende anekdotes over de havens van Keulen, hun geschiedenis, data en figuren en kunt u het werk in de haven Niehl observeren, een uniek inzicht in de stad.

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 11 beoordelingen

De aangeboden info in de combivoucher boottocht Rijn en hoponhopoff-bus bleek heel correct. We boden ons aan KD aan hun kiosk an de Rijn bij de Dom van Keulen en werden vriendelijk onthaald. Covid 19-vaccinatie paspoorten oké en om 12 u. konden we inschepen en genieten van een prachtige tocht langs de Rijn met heerlijk grote Kolnischer weiBbiet. Vriendelijk personeel. Heel nette toiletten. Daarna genoten we van een prachtige busrit van zeker anderhalf uur door het oude en nieuwe Keulen. Ongelooflijk hoe de chauffeur dooit kleine steegjes kon maneuvreren. Deze combi boot en bus is aan te raden en is zijn geld meer dan waard!

Goed en leuk, maar niet echt memorabel...

Goed en leuk, maar niet echt memorabel... Die dag was het nogal grauw en grijs, dus misschien dat daarom de 'skyline' nogal donker overkwam. De tape-uitleg kwam niet echt overeen met het moment waar we vaarden... net te laat.

Goed bevallen.

Zeker aan te bevelen. Boottocht is iets meer dan een uur , maar de moeite waard. Informatief en interessant .

Helaas hebben we de terugreis gemist omdat we reden op een dag waarop de terugreis eerder was gepland. :(

Waar voor je geld en je krijgt zeker een dag vol in deze mooie stad!