Keulen Rondvaarten & boottochten

Keulen Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Keulen: winterrondvaart met live muziek en glühwein

1. Keulen: winterrondvaart met live muziek en glühwein

Geniet van een feestelijke en romantische winterrondvaart over de Rijn met live muziek en een warme drank naar keuze. Vanaf de panoramaboot krijg je een schitterend uitzicht op de skyline van Keulen, die tijdens de feestdagen prachtig versierd is. Zie de kenmerkendste bezienswaardigheden van Keulen, zoals de beroemde kerk "Groß St. Martin", de voormalige Rheinau haven met de 3 kraanhuizen en, natuurlijk, de Dom van Keulen. Luister naar muzikanten die feestelijke muziek spelen en geniet van een kop "Glühwein" (warme wijn punch), koffie of warme chocolademelk.

Keulen: Advent River Cruise op de Rijn

2. Keulen: Advent River Cruise op de Rijn

Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van een vakantiecruise op de Rijn van Keulen. Spring op een feestelijk versierd schip en verken het water met de kerstman aan boord. Vier de adventstijd met livemuziek en zoete lekkernijen. Voor de allerkleinsten zal de Kerstman cadeautjes brengen. Terwijl het stadscentrum van Keulen wegzinkt in de drukte van voor de kerst, kunt u op het schip genieten van de rustigere kant van de adventstijd: kleurrijke lichtjes op de oevers, feestelijke livemuziek en zoetigheden. Omarm de kerstsfeer terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het panorama van de stad. Verheug u op een echt kerstwonderland aan boord tijdens dit rijkelijk versierde evenement. Duizenden lichtjes, enorme kerstballen en sneeuwwitte slingers zorgen voor een unieke, feestelijke sfeer. Neem de kleintjes mee om mee te doen aan de vakantiepret en ontvang een verrassing van de kerstman.

Keulen: topbezienswaardigheden Rijncruise

3. Keulen: topbezienswaardigheden Rijncruise

Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Keulen vanaf het water tijdens een stadscruise. Ontdek de wereldberoemde Dom van Keulen, vaar onder 5 bruggen door en luister naar het lopende commentaar uit de luidsprekers van het schip. Begin uw Rijncruise met het schip MS Rheinperle, MS Rheinland of MS Rheintreue. Nadat u de iconische Dom van Keulen en de oude binnenstad hebt gezien, vaart u naar de Rheinauhafen, waar u de kenmerkende kraanhuizen kunt zien. Ga onder 5 bruggen door om Rodenkirchen in het zuiden te bereiken. De cruise brengt je vervolgens naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad ten noorden van de Dome, zoals de Zoobrücke-brug. Ontdek tijdens de cruise meer over de bezienswaardigheden van Keulen met commentaar aan boord en Engels en Duits. Als u wilt, kunt u ontspannen met een lokaal Kölsch-bier of een sterke koffie en een fluitje van een cent.

Keulen: Sightseeingcruise op de Rijn met drank

4. Keulen: Sightseeingcruise op de Rijn met drank

Geniet van de charmante bezienswaardigheden van Keulen vanaf een verwarmde boot op de Rijn. Nip aan een glas Kölsch of een warme drank terwijl u de sfeer in u opneemt. Bekijk enkele van de meest spectaculaire architectuur van Keulen, zoals de kerk Groß St. Martin, de voormalige haven van Rheinau met de drie kraanhuizen en natuurlijk de Dom van Keulen. Luister naar een muzikant die zowel traditionele als moderne deuntjes live speelt. Drink wat koud lokaal bier, thee of koffie.

Keulen: Rijncruise door de oude stad

5. Keulen: Rijncruise door de oude stad

Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Keulen vanaf het water tijdens een stadscruise. Bewonder het uitzicht op de wereldberoemde Dom van Keulen vanaf het water en duik dieper de locaties in met het lopende commentaar uit de luidsprekers van het schip. Begin uw Rijncruise door aan boord te gaan van een van de ruime rivierboten, de MS Rheinperle, de MS Rheinland of de MS Rheintreue. Vertrek op uw sightseeingavontuur. Maak foto's van het uitzicht op de iconische Dom van Keulen en de oude binnenstad, vaar naar de Rheinauhafen waar het Schokoladenmuseum en het Sportmuseum zijn gevestigd. Passeer de karakteristieke kraanhuizen van het havengebied. Ga onder 5 bruggen door om de gemeente Rodenkirchen in het zuiden te bereiken. Ontdek tijdens de cruise meer over de bezienswaardigheden van Keulen met commentaar aan boord in zowel het Engels als het Duits. Geniet van een traktatie aan boord met de optie om een lokaal Kölsch-bier of een sterke koffie en een fluitje van een cent te kopen. Keer terug naar uw ontmoetingspunt aan het einde van uw ontspannende cruise.

Keulen: havenrondvaart van 3 uur

6. Keulen: havenrondvaart van 3 uur

Ontdek enkele van de havens van Keulen en hun faciliteiten tijdens een rondvaart door de haven. Luister onderweg naar interessante feiten over hoe de haven functioneert van je lokale gids. Leun achterover en ontspan terwijl u de bezienswaardigheden vanaf het water in u opneemt, terwijl u havens in en uit vaart, zoals de Niehl-containerhaven, een van de grootste binnenlandse havens van Duitsland. Word een professional in de geschiedenis van de haven van Rheinau, hoor fascinerende inzichten over de havens van Deutz en Mülheim en ga tijdens deze cruise naar de containerhaven van Niehl, een van de grootste binnenhavens van Duitsland. Luister tijdens je cruise terwijl je gids informatie en spannende anekdotes biedt over de havens van Keulen, hun geschiedenis, data en figuren.

Veelgestelde vragen over Keulen

Welke topattracties zijn een must-see in Keulen?

Sitemap Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 11 beoordelingen

We hielden van deze ervaring. Zoveel hoogtepunten! Maar eerst vergat ik de nieuwste COV-19-richtlijnen (2G+) te checken en geen negatieve test mee te nemen. We hadden alleen een vaccinatiebewijs. En de medewerker aan de balie was zo aardig en gaf ons een optie om naar de latere cruise (16.00 uur) te komen. Ik vond het ook leuk dat hij erop stond dat de regels moesten worden nageleefd. Ik voelde me op deze manier veiliger. Maar terug naar de cruise. Het was zo lief. Het hele personeel was zo vriendelijk en geduldig. Niet alleen de man aan de balie, maar ook de man die de kaartjes controleert, de obers (vooral) en de zanger. Zijn stem was zo kalm en ik heb echt genoten van zijn liedkeuze (velen zongen in het Engels). Hij zong de hele cruise! Het interieur voelde ook erg gezellig, toiletten waren schoon, het was warm van binnen. Glühwein was heerlijk, net als de erwtensoep. Ik heb niets te klagen! Ik zou graag nog een keer gaan :-)

Super aardig personeel, vooral de zanger was geweldig! Een aanrader voor een verandering van perspectief op Keulen.