Datums kiezen

KeulenTours

Keulen Tours: onze aanbevelingen

Keulen: panoramische stadsrondvaart

1. Keulen: panoramische stadsrondvaart

Reis door de charmante stad Keulen en ontdek de bezienswaardigheden vanaf het water. Bestel wat hapjes en drankjes bij de bar aan boord (op eigen kosten), en ontspan terwijl je uitkijkt op de historische monumenten en bruggen van Keulen. Maak kennis met de oude binnenstad van Keulen, die wordt gekenmerkt door zijn prachtige kerken en historische gebouwen. Ook kom je langs indrukwekkende moderne gebouwen, zoals het Lindt-chocolademuseum.  Bekijk de bruggen vanaf het water, zoals de Hohenzollern, de Deutz-hangbrug en de Zuidbrug. Passeer het Duitse Sport- en Olympisch Museum en vaar door het ultramoderne stadsvernieuwingsproject Rheinauhafen.  Bewonder de prachtige Dom van Keulen en maak een paar foto's van veraf om het bouwwerk in al zijn glorie vast te leggen.

Keulen: topbezienswaardigheden Rijncruise

2. Keulen: topbezienswaardigheden Rijncruise

Bekijk de topattracties van Keulen vanaf het water tijdens een stadsrondvaart. Spot de wereldberoemde Dom van Keulen, vaar onder 5 bruggen door en geniet van het lopende commentaar uit de luidsprekers van het schip. Begin uw Rijncruise met het schip MS Rheinperle, MS Rheinland of MS Rheintreue. Nadat je de iconische Dom van Keulen en de oude binnenstad hebt bekeken, vaar je naar de Rheinauhafen, waar je de kenmerkende kraanhuizen kunt zien. Ga onder 5 bruggen door om Rodenkirchen in het zuiden te bereiken. De cruise brengt je vervolgens naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad ten noorden van de koepel, zoals de Zoobrücke-brug. Ontdek tijdens de cruise meer over de bezienswaardigheden van Keulen met commentaar aan boord en Engels en Duits. Als u wilt, kunt u ontspannen met een lokaal Kölsch-biertje of een sterke koffie en een stuk taart. Op extra avondvaarten (vanaf 17.30 uur) kunt u aan boord genieten van de zonsondergang met gekoelde loungemuziek en ontspannen tijdens de rondvaart! (Deze rondleidingen worden uitgevoerd zonder uitleg van de bezienswaardigheden.)

Keulen: 24-uurs hop on, hop off-sightseeingbusticket

3. Keulen: 24-uurs hop on, hop off-sightseeingbusticket

Kom mee op deze 90 minuten durende rit door Keulen en leer meer over de bewogen geschiedenis van de stad, verenigingen en persoonlijkheden. Stap aan boord van een dubbeldekkerbus voor een rondleiding langs alle essentiële plekken van Keulen. Gebruik dit 24-uurs hop on, hop off-ticket om uit de bus te stappen bij een van de 14 haltes om bezienswaardigheden zoals de kathedraal, de dierentuin, de oude stad en de Chlodwigplatz te zien. Stap op de bus en maak je klaar om de stad te verkennen. Ga naar het bovendek of blijf beneden terwijl de bus door de straten van Keulen rijdt. Luister naar informatief commentaar terwijl de bus door de schilderachtige stad rijdt. Kom en ga uit de bus wanneer u wilt, met een keuze uit 14 haltes om in of uit te stappen. Verken de stad op uw gemak zonder een tijdschema te hoeven plannen, zodat u spontaan kunt beslissen wat u wilt zien. Ontdek de stad terwijl u langs bezienswaardigheden glijdt zoals het Chocolademuseum van Keulen, het congrescentrum Gürzenich en de Eigelsteinpoort. Ontmoet het hoge gebouw van de Driehoek van Keulen, evenals het Odysseum en de Lanxess Arena. De haltes voor de bustours zijn: - Kathedraal (eerste bus vertrekt om 10.00 uur, laatste bus om 17.00 uur) - Oude stad - Gürzenich - Rothgerberbach - Chlorodeigplatz - Chocolademuseum - Driehoekige toren - Lanxess Arena - Odysseum/Köln Arcaden - Dierentuin/flora - Eigelstein - Mediapark - Friesenplein - Neumarkt - Kathedraal (de eerste bus arriveert om 11.30 uur en de laatste bus arriveert om 18.30 uur) Elke 30 minuten arriveert er bij elke halte een nieuwe bus.

Keulen: Brauhaustour met drie "Kölsch"-proeverijen

4. Keulen: Brauhaustour met drie "Kölsch"-proeverijen

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de prachtige stad en de geschiedenis van Keulen te ontdekken, dan is deze populaire Brauhaustour een uitstekende keuze. Tijdens deze rondleiding is de gids vrij om te kiezen naar welke brouwerijen je gaat. Hierdoor kan de gids keuzes maken op basis van de groepsdynamiek, zodat iedereen tevreden is en een leuke tijd beleeft. Als je een nog persoonlijkere beleving wilt, dan kun je de optie met privégids kiezen. Deze twee uur durende tour begint bij het monument de Kreuzblume, voor de hoofdingang van de Dom. Na een aantal leuke feiten over de Dom en de Kreuzblume begin je met je dorstlessende reis langs drie verschillende Brauhäuser, waar je drie heerlijke varianten van het lokale bier proeft, zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij je past. Je leert niet alleen wat over de brouwerijen en de lokale brouwcultuur, je proeft ook het resultaat van honderden jaren brouwervaring. De tour voert je langs een aantal van de meest traditionele Brauhäuser van Keulen, zoals het 700 jaar oude Brauhaus Sion, maar ook jongere zoals Früh am Dom, het grootste Keulse Brauhaus.

Keulen: avondcruise van 2 uur op de Rijn

5. Keulen: avondcruise van 2 uur op de Rijn

Hijs het anker 's avonds om langs de prachtige achtergrond van Keulen, de kathedraalstad, te glijden. Krijg de beste plaatsen in de stad voor een rondleiding door de romaanse kerken van St. Kunibert, Groß St. Martin, St. Maria Lyskirchen en de enorme Dom van Keulen terwijl de zon ondergaat en de stad oplicht. p> Getuig de charmante sfeer wanneer de schemering de stad omhult en de bezienswaardigheden van de Rijnmetropool schitteren als juwelen in het licht. Zie hoe de kathedraal de skyline van de stad bekroont met een onaardse schoonheid, gloeiend in groen licht. Neem bij mooi weer plaats in een strandstoel of ligstoel op het ruime open dek en geniet van het panoramische uitzicht over Keulen. Ga benedendeks voor comfortabele stoelen uit de wind en bekijk de stad door de grote ramen. Geniet tijdens je 2 uur durende reis van live loungemuziek voor een extra dosis gelukzaligheid. Bekijk de bar voor een selectie cocktails, bieren of lekkere snacks.

Van Keulen naar Königswinter: boottocht Zevengebergte

6. Van Keulen naar Königswinter: boottocht Zevengebergte

Verken het spectaculaire Zevengebergte (Siebengebirge) tijdens een fascinerende boottocht. Stap in Keulen aan boord en vaar via Bonn en de legendarische Drachenfels naar Königswinter. Onderweg bewonder je het prachtige uitzicht op het platteland en de steden. De Drachenfels is de bekendste berg in de regio rond Keulen en Bonn. Op de top staat een kasteelruïne, die samen met het plateau Drachenfels een van de populairste recreatiegebieden in het Rijnland is. Wandel langs de waterkant of ga met de Drachenfelstrein naar de berg voor een adembenemend uitzicht over het Rijndal en de Rolandsbogen. Je kunt kiezen tussen een enkele reis per boot van Keulen naar Königswinter of een retour van Keulen naar Königswinter en terug. Als je voor de rondvaart kiest, heb je voldoende tijd om Königswinter op eigen gelegenheid te verkennen. Let op: op dinsdag en woensdag worden de cruises verzorgd door onze partnerboot, de MS Beethoven. Dit schip biedt hetzelfde kwaliteitsniveau als onze eigen KD-schepen, maar kan op bepaalde punten verschillen. De boot is kleiner (maximale capaciteit 300 personen) dan onze MS Lorelei en MS Fantasie en biedt niet dezelfde opties voor eten en drinken. Let op: Vertrek uit Keulen om 09:30 uur, aankomst in Königswinter om 13:30 uur Terugkeer vanuit Königswinter naar Keulen: zondag t/m donderdag om 16:40 uur (aankomst in Keulen om 19:00 uur) en vrijdag & zaterdag om 15:40 uur (aankomst in Keulen om 18:00 uur)

Keulen: The Melaten Cemetery, Life, Love and Death Tour

7. Keulen: The Melaten Cemetery, Life, Love and Death Tour

Dwaal door Melaten Cemetery in Keulen en bekijk de graven van de meest prominente persoonlijkheden van de stad tijdens een wandeltocht. Dompel je samen met een gids onder in de rust en rijke geschiedenis van het grote park. Ontdek een plek van stilte ingebed in een prachtig park met onvergelijkbare flora en fauna in het midden van Keulen. Bezoek de begraafplaats van Melaten en wandel door het complex, dat een oppervlakte heeft van meer dan vierhonderdduizend vierkante meter en zo'n 55.000 graven. Geniet van momenten van rust en stilte tijdens de rondleiding en ervaar hoe dicht liefde, dood en lijden en kunstcultuur bij elkaar horen. Leer interessante feiten en curiosa over historische persoonlijkheden en indrukwekkende graven en monumenten en bezoek de voormalige "Leprosenanstalt".

Keulen: stadsrondvaart over de Rijn langs de oude binnenstad

8. Keulen: stadsrondvaart over de Rijn langs de oude binnenstad

Alle tochten leiden langs het panorama van de oude stad en langs de Rheinauhafen met de kraanhuisjes en terug langs de Rijn naar Keulen-Mülheim. Ga verder de Rijn op naar de dierentuin/kabelbaan, waar u ook kunt in- en uitstappen. Uiteindelijk keert de cruise terug naar het startpunt, de pier bij Dom/Hohenzollernbrücke waar de reis eindigt.

Keulen: Rijncruise door de oude stad

9. Keulen: Rijncruise door de oude stad

Bekijk de topattracties van Keulen vanaf het water tijdens een stadsrondvaart. Bewonder het uitzicht op de wereldberoemde Dom van Keulen vanaf het water en duik dieper in de locaties met het lopende commentaar uit de luidsprekers van het schip. Begin uw Rijncruise door aan boord te gaan van een van de ruime rivierboten, de MS Rheinperle, de MS Rheinland of de MS Rheintreue. Vertrek op uw sightseeing-avontuur. Maak foto's van het uitzicht op de iconische Dom van Keulen en de oude binnenstad, cruise naar de Rheinauhafen waar het Schokoladenmuseum en het Sportmuseum zijn gevestigd. Laat de karakteristieke kraanhuisjes van het havengebied passeren. Ga onder 5 bruggen door om de wijk Rodenkirchen in het zuiden te bereiken. Ontdek tijdens de cruise meer over de bezienswaardigheden van Keulen met commentaar aan boord in zowel het Engels als het Duits. Op extra avondvaarten (vanaf 17:15 uur) kunt u aan boord genieten van de zonsondergang met gekoelde loungemuziek en ontspannen tijdens de rondvaart! Deze rondleidingen worden uitgevoerd zonder uitleg van de bezienswaardigheden. Geniet van een traktatie aan boord met de mogelijkheid om een lokaal Kölsch-bier of een sterke koffie en een fluitje van een cent te kopen. Keer terug naar uw ontmoetingspunt aan het einde van uw ontspannende cruise. Let op: Bij het boeken van deze tickets is er geen mogelijkheid om de reis te onderbreken op de stations Rheinauhafen en Rodenkirchen!

Keulen: brouwerijtour door de oude stad

10. Keulen: brouwerijtour door de oude stad

De gids haalt je op bij het ontmoetingspunt en neemt je mee naar 4 verschillende traditionele bierhuizen in de oude binnenstad van Keulen. Bij elk eetcafé kun je een andere Kölsch bestellen, een lokaal bier dat in de stad wordt gebrouwen. Terwijl je uitrust bij de brouwerij, vertelt de gids je alles wat je moet weten over Kölsch, Keulen en de lokale manier van leven. Tijdens de 2 uur durende tour deelt de gids persoonlijke anekdotes en interessante wetenswaardigheden over deze historische stad en haar unieke biercultuur. Als je geluk hebt, zal de gids je zelfs een lokaal geheim vertellen en uitleggen waarom de persoon die je bier in Keulen brengt geen ober wordt genoemd, en waarom ze een heel speciale attitude hebben.

155 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 10

Echte mustsees

Andere activiteiten in Keulen

Wil je alle activiteiten in Keulen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.433 beoordelingen

Leuk om op een ongedwongen manier en onder het genot van een biertje meer over de geschiedenis van Keulen te weten te komen. Max kan erg leuk vertellen!

Erg leuke tour, Phil vertelde enthousiast en bracht een goede stemming in de groep. Aanrader!

Hauke was een leuke gids die mooie verhalen vertelde uit het heden maar ook uit het verleden.

Lekker warm binnen, leuke kerstmuziek en mooi uitzicht. Het was heeel leuk

Het was een leuke ontspannen boottocht in deze kersttijd.