Key West
Walvis- & dolfijnspottours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Key West Dolfijn- & walvisspotten: Onze meest aanbevolen

 • Key West dolfijnspotten & ecologische snorkelervaring

  1. Key West dolfijnspotten & ecologische snorkelervaring

  Klim aan boord van een snelle catamaran voor een van je leven en observeer de gratie en schoonheid van de ingezeten Key West-dolfijnen in de glinsterende turquoise wateren van de Golf van Mexico. Je zoekt naar tuimelaars tijdens het zwemmen, spelen, eten en doen wat van nature komt. Ga vervolgens naar het natuurreservaat Key West om te snorkelen in de ondiepe wateren van het achterland. Je ontspant in de wetenschap dat je rondleiding wordt verzorgd door het enige bedrijf in de Florida Keys met de prestigieuze Dolphin SMART-certificering, een nationaal programma dat de verantwoordelijke naleving van dolfijnen beschermt en promoot. Het programma werd samengesteld door natuurbeschermingsbureaus, waaronder het National Marine Sanctuary van de National Oceanic and Atmospheric Administration, de National Marine Fisheries Service, het Dolphin Ecology Project en de Whale and Dolphin Conservatio...

  Leuke boottocht. Zaten met 9 personen en 2 prettige bemanningsleden aan boord. Er was niemand zeeziek. Wij zagen meerdere dolfijnen (eind oktober) en konden daarna snorkelen. Key West ziet er na orkaan Irma weer goed uit. Twijfel niet. Ga!

 • Key West: dolfijnen kijken en snorkelen

  2. Key West: dolfijnen kijken en snorkelen

  Klim aan boord van de dolfijnboot Sunset One, leun achterover en luister naar je gids die uitlegt waar je bent en waar je naartoe gaat. Maak je klaar om dolfijnen te zien stoeien in hun natuurlijke speeltuin. Bewonder de dolfijn die dichter bij de boot zwemt, zodat je een beter zicht krijgt. Ga naar de kleine eilanden binnen de grenzen van het Key West National Wildlife Refuge. Geniet van deze prachtige kleine eilandengroep en spring in het prachtige rif, perfect om te snorkelen. Zie vissen van dichtbij en misschien wat schildpadden. Klim terug aan boord en neem plaats voor de rit terug naar het dok met een ijskoud biertje. Bekijk de prachtige panoramische zonsondergang over het kristalheldere turquoise water.

 • Florida Keys: Dockside Dolphin Experience

  3. Florida Keys: Dockside Dolphin Experience

  Voer, speel en communiceer met echte dolfijnen. Dit programma is perfect voor gezinnen met jonge kinderen die het niet erg vinden om bespat te worden, maar niet klaar zijn om met deze vriendelijke gezichten in het water te zijn. De dolfijnen staan klaar om je aan de kade te begroeten. Voordat je de geliefde zoogdieren ontmoet, krijg je een korte educatieve sessie over de wereld van dolfijnen, natuurbehoud en een minidemonstratie over de juiste handplaatsing voor elk soort dolfijngedrag. Voer vervolgens en speel met dolfijnen vanaf de droge oefendokken. Gasten krijgen ook de mogelijkheid om wat leuke speelinteractie te hebben, die semi-aangepast kan worden om elke gast of groep beter te versterken. Je hebt zelfs je eigen getalenteerde fotografen die je ervaring tijdens het programma vastleggen.

Andre seværdigheder i Key West

Vil du se alle oplevelser i Key West? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Key West

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 32 beoordelingen

Bedankt voor dit evenement

Stevie en de jonge dame deden een geweldige winkel. Ze wonen bij de dolfijnen en we hebben er veel over geleerd. Ze verplaatsten de boot met respect rond de schattige dieren. Dit was een geweldige reis en we voelden ons altijd comfortabel. Bedankt jongens voor jullie menselijke en authentieke baan voor ons. Je Duitse familie

De excursie was fanaminal onze gidsen waren fantastisch. We moeten dolfijnen zien. We zagen veel vis en enkele kreeften tijdens het snorkelen. De tour biedt voldoende drankjes voor iedereen. Mijn meisje heeft het fantastisch gehad, we zullen het zeker opnieuw doen de volgende keer dat we terugkeren naar de sleutel.

Prima vaart. En meerdere dolfijnen gespot!

Leuke boottocht. Zaten met 9 personen en 2 prettige bemanningsleden aan boord. Er was niemand zeeziek. Wij zagen meerdere dolfijnen (eind oktober) en konden daarna snorkelen. Key West ziet er na orkaan Irma weer goed uit. Twijfel niet. Ga!