Kies data
Key West

Fietstours

Key West Fietstours: Onze meest aanbevolen

Key West: begeleide fietstocht van 3 uur met Key Lime Pie

1. Key West: begeleide fietstocht van 3 uur met Key Lime Pie

Ontmoet je vriendelijke gids op het kantoor van onze lokale partner waar je je fietsuitrusting ontvangt. Na  een korte veiligheidsbriefing  begint je  eilandavontuur. Ontdek de mooiste plekken die Key West te bieden heeft. Je eerste bezoek is aan het iconische Mallory  Square, waar elke avond de zonsondergang wordt gevierd. Daar leer je meer over de geschiedenis van het eiland, over de smokkelaars en de scheepswrakken die bij het nabijgelegen rif zijn gestrand. Fiets dan langs de presidentiële poorten, voor het Little White House van Harry Truman, waar hij zijn vakantie het liefst doorbracht. De volgende bestemming van je tour is Mile Marker Zero, het spreekwoordelijke einde van de VS. Bezoek het voormalige huis van Ernest Hemingway, waar de beroemde schrijver veel van zijn geliefde romans schreef. Een van de hoogtepunten van de tour is het zuidelijkste puntje van de continentale VS. Maak daar een foto en bezoek uiteindelijk Higgs Beach, White Street Pier, Key West-begraafplaats en de historische haven. Als afsluiting van je 3 uur durende fietstour is een welverdiende pauze met een plakje traditionele Key Lime Pie, een absolute must voor elke bezoeker van het eiland.

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Fietstours in Key West

Welke andere activiteiten dan Fietstours zijn de moeite waard in Key West?

Andere onmisbare dingen om te doen in Key West:

Sitemap Key West

Wil je alle activiteiten in Key West ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Key West

Uitstekende tour met onze gids op de dag - Lauren Shepard - zeer deskundig- en informatief. De Key Lime-taart aan het einde van de tour was een geweldige manier om te eindigen. Kan aanbevelen !!

Het was geweldig - Lauren liet ons veel nieuwe plaatsen zien en vertelde ook een aantal interessante dingen over Key West. Geschikt voor alle fitnessniveaus. Bedankt!