Key West Avondtours

Key West Avondtours: Onze meest aanbevolen

Ghosts & Gravestones-rondleiding door Key West

1. Ghosts & Gravestones-rondleiding door Key West

Velen vinden Key West overdag een vreemde plek; maar nadat de zon ondergaat, beginnen de rusteloze zielen van het angstaanjagende verleden van het eiland zich te roeren. Tijdens deze spooktocht van 1 uur hoor je bijna vergeten verhalen terwijl je door de donkere en smalle straatjes van de oude stad reist. Passeer 19e-eeuwse houten huizen met geheime verhalen van voormalige bewoners; verhalen die zo tragisch en huiveringwekkend zijn, je zult snel zien waarom Key West werd uitgeroepen tot een van de 10 meest spookachtige steden in Amerika. Your Ghost Host zal een snufje humor toevoegen aan de duistere kant van Key West met verhalen over dodelijke liefde, tragische eindes, rekeningen om te vereffenen, onrecht aan het recht en afschuwelijke mensen - sommige zo vreemd dat het moeilijk te geloven is dat ze waar zijn...

Key West: begeleide kroegentocht door Drag Queen met Sing-a-Longs

2. Key West: begeleide kroegentocht door Drag Queen met Sing-a-Longs

Ontmoet je gids voor de nacht, een drag queen van wereldklasse, in de bekroonde lounge, Aqua Bar en Nightclub op 711 Duval St. in Key West. Pak een cocktail en meng je onder je mede-crawlers terwijl je wacht op het luiden van de 'bitch bell' om de aftrap van de tour aan te kondigen. Volg eerst je gids door de levendige straten van Key West en bereid je voor om te zingen en dansen door de stad terwijl je leert feesten als een echte koningin. Nu je weet hoe je je als een koningin moet gedragen, is het tijd om ook als een koningin te worden behandeld - ga naar de voorkant van de rij bij elke bar en pub langs de crawl. Breng vervolgens de nacht door in een aantal van de beste bars en clubs van Key West, drink heerlijke en redelijk geprijsde cocktails, lach met je mede-crawlers, dans als een koningin en ervaar hoe de andere helft leeft. Geniet van een leuke tour die perfect is voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen en andere gedenkwaardige evenementen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
  • Dagtochten
  • Citycards
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Key West

Welke topattracties zijn een must-see in Key West?

Key West: wat zijn de beste deals en kortingen op activiteiten?

Sitemap Key West

Wil je alle activiteiten in Key West ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Key West

We kochten het kaartje voor 3 activiteiten. Dat was ongeveer € 39. Daarmee deden we een hop on hop of tour, een salsacursus en het Artechhouse. De salsa-avond alleen al zou € 79 per persoon hebben gekost. Dus als je veel wilt beleven, is het de moeite waard om de pas te kopen.

De shows zijn echt gaaf! De prijzen op het park zijn echter (naar mijn mening) veel te duur! Maar op vakantie met een 5-jarige heb je toch je grote portemonnee bij je! ;-)

Alle die we kozen waren erg leuk, maar de coupon zei dat het 20% of 15 korting had in de cadeauwinkel en het was niet waar dat er geen korting was.