Key West
Parasailing

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Key West Parasailing: Onze meest aanbevolen

 • Key West: Vluchten Parasailing

  1. Key West: Vluchten Parasailing

  Zweven boven de smaragd blauwe wateren van Key West en kijk naar beneden op het eiland als een vogel. Klim aan boord van een state-of-the-art, 12 passagiers parasailen boot en laat de tropische wind voortbewegen u over het water. Vervolgens nemen om de lucht op een once-in-a-lifetime avontuur. Houd een kijk uit voor dolfijnen spelen in de branding als kleurrijke tropische vogels voorbij vliegen. Geniet van zachte, droge starts en landingen om uw Key West in de lucht excursie een echt opwindend avontuur te maken. Profiteer van vertrek elk uur op het uur voor uw comfort, en maken de meeste van uw parasailing vlucht.

 • Doe het allemaal watersporten met parasailing

  2. Doe het allemaal watersporten met parasailing

  Klim aan boord van de 'Party Cat', een 65-voet gemotoriseerde dubbeldekker catamaran, en ontmoet de bemanning en kapitein. Ontvang instructies over hoe uw reis zal verlopen en kies een leuke naam voor uw groep. Geniet van een korte boottocht naar de speeltuin, waar alle activiteiten klaarstaan voor uw dag vol plezier. Plan uw parasailtijd, klim dan aan boord van enkele van de nieuwste jetski's in Key West en speel erop rond. Zwem naar een gezonken schip om te snorkelen. Spring op de watertrampoline en houd je stevig vast terwijl de SkiBoats je meenemen voor een leuke bananenboottocht. Je kunt naar de top van een drijvende IceBerg klimmen en vervolgens in het koele kristalblauwe water springen, of peddelen rond het gebied in ultramoderne kajaks en paddleboards. Beproef je geluk bij waterskiën en knieboarden. Doe nieuwe energie op terwijl u geniet van een gegrilde lunch in de volledig af...

 • Key West: all-inclusive watersportavontuur

  3. Key West: all-inclusive watersportavontuur

  Klim aan boord van een state-of-the-art katamaran en varen naar het enige levende koraalrif in Noord-Amerika. Geniet van een heerlijk ontbijt met vers fruit, yoghurt, zelfgemaakte granola, diverse gebakjes en nog veel meer. Zonnebaden en ontspannen op het ruime dek. Bij aankomst snorkelen u 1 uur en zie angelfish, papegaaivis, blauwe tangs en andere soorten. Vervolgens ga je naar de Golf van Mexico voor een lunchbuffet met een picknickbuffet. Dok op een drijvend platform en besteden de middag op jetski's, parasailing en spelen op aquatische spellen, zoals de Action Climbing Tower en Aqua Slide. Afkoelen met gratis drankjes voordat u terugkeert naar Key West.

 • Key West Beachside Parasailing

  4. Key West Beachside Parasailing

  Stap aan boord van de parasailboot vanaf Smather's Beach. Raak vastgebonden in het harnas aan de achterkant van de parasailboot en stijg langzaam op in de lucht onder een prachtige rode, witte en blauwe parasail. Krijg een onbelemmerd panoramisch uitzicht op Key West vanaf meer dan 300 voet in de lucht. Zink langzaam weg voor een verkoelende duik in het water voordat je weer hoog boven Key West stijgt. Word teruggespoeld op het achterdek van de boot na je gedenkwaardige hoogvliegende avontuur.

 • Key West: catamarantour met snorkelen en wateractiviteiten

  5. Key West: catamarantour met snorkelen en wateractiviteiten

  Maak je klaar voor een dag vol avontuur. Vertrekkend vanuit de historische zeehaven van Key West, ga op een catamaran met uitgevouwen zeilen. Geniet op weg naar zee van een heerlijk continentaal ontbijt. Stop bij een beschut, ondiep koraalrif op 11 km van het land om te snorkelen. Alle apparatuur en professionele instructie worden verstrekt. Geniet ongeveer een uur van de onderwaterwereld en bewonder de prachtige koralen en kleurrijke vissen. Als u niet bekend bent met het zeeleven in het gebied, vraag het dan aan de deskundige bemanning en bekijk de visidentificatiekaart aan boord. Nadat je het rif hebt verkend, heb je vrije tijd om je uit te spreiden en te zonnebaden in de Caribische zon, of neem je plaats in de schaduw op het overdekte terras. Vervolgens vaar je door naar de volgende bestemming, een drijvend waterpark met de beste wateractiviteiten. Geniet van de lunch tijdens het z...

Sitemap Key West

Wil je alle activiteiten in Key West ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.