Kies data

Key West Shipwreck Museum

In dit 19e-eeuwse museum over de maritieme geschiedenis van Key West brengen acteurs, films en artefacten de historie tot leven.

Key West Shipwreck Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Key West: Conch Train-rondrit

1. Key West: Conch Train-rondrit

Klim aan boord van de Conch Train van Key West voor een 90 minuten durende sightseeingtour door het tropisch paradijs. De trein vertrekt vanaf Front Street Depot, maakt een rondje door het oude stadscentrum en komt weer terug achter het Depot, op Mallory Square. Koop bij het Depot ijs en zelfgemaakte fudge om tijdens je rit aan boord op te peuzelen. Je kunt uitstappen in Truval Village voor een bezoek aan het Ernest Hemingway House, Key West Lighthouse, Southernmost Point, en Key West Butterfly & Nature Conservatory. Klim naar de top van de uitkijktoren bij het Key West Shipwreck en het Treasures Museum. Reis terug in de tijd naar de dagen van de handgerolde sigaren op Mallory Square. En wandel door het Cayo Hueso y Habana Historeum. Terug aan boord van de Conch Train kom je meer te weten over de opvallende persoonlijkheden uit Key West, zoals Mel Fisher, wiens levenslange zoektocht naar 2 gezonken Spaanse galjoenen uiteindelijk leidde tot het vinden van een schat met een waarde van 450 miljoen USD. Spring van de trein op Duval Street voor een geweldige shopervaring en toprestaurants als Hog's Breath Saloon, Jimmy Buffet's Margaritaville of het Hard Rock Café.

Key West Shipwreck Treasure Museum Tickets

2. Key West Shipwreck Treasure Museum Tickets

Sinds de eerste Spaanse galjoenen begon te doorkruisen de Straat van Florida in de 16e eeuw, hebben schepen gesloopt langs de verraderlijke riffen van Key West en de Florida Keys. Nu, kunt u alles te weten over het gebied van maritieme verleden met een bezoek aan de Key West Shipwreck Treasures Museum. Wrecking en berging - het herstel van de verwoeste schepen en hun lading - werd het fundament van Key West economie tijdens de jaren 1800. De economische boom creëerde betekende dat door het midden van de jaren 1850, Key West was de rijkste stad per hoofd van de bevolking in alle van de Verenigde Staten van Amerika te worden. Leer de geschiedenis van shipwrecking verleden van de regio op het Key West Shipwreck Treasures Museum, met twee verdiepingen van echte herstelde artefacten. Zie stukken van vernielde Spaanse vloot die teruggaat tot de jaren 1600 en 1700, evenals stukken uit de Isaac Allerton, vernielde de weg terug in 1856. U kunt zelfs op te heffen een zilveren bar, die werd geborgen uit de Spaanse schat galjoen Nuestra Senora de las Maravillas . Het museum zelf is een replica van de 19e eeuw kraanwagen tycoon Asa Tift het magazijn, en is voorzien van een 65-voet uitkijktoren. Aan de Historeum, kunt u ook verwachten vertellers in kostuums uit die tijd en een scala aan audio-visuele displays dat de geschiedenis van Key West tot leven brengt.

Key West: zelfgeleide wandeltocht door oude stadsschatten

3. Key West: zelfgeleide wandeltocht door oude stadsschatten

Ontdek waarom Key West zoveel culturele legendes aantrok tijdens een zelfgeleide wandeling door de eigenzinnige oude stad. Volg vanaf Mallory Square de precieze aanwijzingen van uw mobiele audiogids-app om de fascinerende geschiedenis te leren kennen achter de mensen en plaatsen die het eiland zo speciaal maken. Beginnend bij de Memorial Sculpture Garden in Mallory Square, ontdek je de verhalen achter de beroemdste bezienswaardigheden van Key West, waaronder de residentie van voormalig president Harry Truman, de oudste bar van Florida, het hotel waar Tennessee Williams tien jaar verbleef en de zogenaamde langste straat ter wereld. Onderweg leer je hoe het bergen van scheepswrakken de stad heeft getransformeerd, waarom de esthetiek van de gebouwen zo streng wordt gecontroleerd, hoe de stad bekend werd als de 'Conch Republic' en waarom er zoveel kippen rondlopen.

Key West: Geschiedenis en cultuur Zuidelijkste wandeltocht

4. Key West: Geschiedenis en cultuur Zuidelijkste wandeltocht

Begin uw reis op het beroemde Kino Sandals Plaza, waar u uw lokale gids zult ontmoeten. Luister tijdens je wandeling naar verhalen over hoe Key West halverwege de 19e eeuw een van de rijkste steden werd. Meer informatie over de scheepswrakkenindustrie van het eiland, sponsoogst en sigarenproductie. Het einde van de tour eindigt bij een boei met het zuidelijkste punt van de continentale VS. Hier geeft uw gids u gratis kaarten zodat u de verschillende winkels, musea en andere interessante plaatsen langs dit deel van de eiland.

  • Toegangstickets
  • Avonturen
  • Hop on, hop off-tours
  • Andere belevingen
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Key West Shipwreck Museum

Wil je alle activiteiten in Key West Shipwreck Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Key West Shipwreck Museum

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 38 beoordelingen

We boekten een reis in de Conch-trein halverwege de middag als een snelle manier om te genieten van het straatgedeelte van Key West / Duval. We wilden meer leren over de geschiedenis van deze geweldige plek. Onze dirigent was vriendelijk en behulpzaam, met veel feiten over architectuur, historische, commerciële en sociale informatie tijdens onze rit. We hebben enorm genoten van de 90 minuten die we hadden en waardeerden ook de kindvriendelijke sfeer. We stapten in bij het hoofdstation, maar je kunt de rit op 2 andere plekken ophalen als je wilt in- of uitstappen. We zouden dit opnieuw doen met vrienden en familie om hen kennis te laten maken met het gebied. Bedankt voor een geweldige tijd!