Datums kiezen

Khao Khanab Nam Caves

Khao Khanab Nam Caves: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Krabi: Rondvaart bij zonsondergang en avondtour over de markt

1. Krabi: Rondvaart bij zonsondergang en avondtour over de markt

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, ga je naar de pier en aan boord van een longtailboot die je naar Khao Khanap Nam brengt. Met twee imposante heuvels die de Krabi rivier flankeren, is deze grot een van de beroemdste bezienswaardigheden van Krabi. Strijk neer in het midden van het water en wacht tot de schitterende zonsondergang zich over de horizon uitstrekt. Zodra de zon onder is, ga je terug naar de kust en verken je een nabijgelegen nachtmarkt. Dwaal langs de vele kraampjes en geniet van het beeld en geluid van verkopers die hun gerechten verkopen, winkelend publiek dat souvenirs koopt en nog veel meer. Je kunt ook stoppen bij een paar eetstalletjes, waar je authentieke Krabi-gerechten kunt proeven terwijl je leert hoe ze worden gemaakt. Nadat je jezelf hebt volgegeten met lekker Thais eten en wat souvenirs hebt gekocht, ga je terug naar je accommodatie om je avond af te sluiten. Geniet van een low-impact manier van verkennen. Op deze tour verken je duurzame ervaringen waarbij water in glazen flessen de prioriteit heeft en de CO2-uitstoot bij elke tour wordt gecompenseerd, zodat je milieu-impact en CO2-voetafdruk worden verkleind.

Krabi: Twin Mountains & Koh Klang Lokale Gemeenschap Tour

2. Krabi: Twin Mountains & Koh Klang Lokale Gemeenschap Tour

Bezoek het beroemde standbeeld van Mud Crab en Eagle in Krabi Town en geniet van een geweldige fotomoment langs de oever van de Krabi-rivier. Neem een longtailboot naar de prachtige dichte mangrove-jungle bij Koh Klang, wat 'Midden-eiland' betekent vanwege de brede en adembenemende riviermondingen aan beide kanten van het eiland. Het goed bewaarde mangrovebos wordt ondersteund door de ecotoeristische activiteiten van de lokale gemeenschap. Bezoek vervolgens de prachtige Khao Khanap Nam, de unieke dubbele kalkstenen bergen van de stad van 100 meter hoog die zich over de Krabi-rivier uitstrekken. Bij de Krabi River Cave is er bewijs dat het werd bewoond door mensen uit de prehistorie die teruggaat tot 48.000 jaar. Vertrek vanuit Khao Khanap Nam naar Koh Klang en geniet van een authentieke lunch in Bann Ma Yhing Restaurant. Leer meer over de lokale manier van leven in dit afgelegen moslimvissersdorp. Zie de lokale vrouwen in prachtige handgemaakte batikrokken vers geroosterde cashewnoten openbreken. Neem deel aan het maken van rijstdruppels, het modelleren van bootkoppen, batikschilderen, het snijden van rubber en meer.

Krabi: Rondleiding door de stad met ontspannende spa- of massagebehandeling

3. Krabi: Rondleiding door de stad met ontspannende spa- of massagebehandeling

Bekijk alles wat Krabi te bieden heeft met een rondleiding langs locaties zoals het Lan Pu Dam-park aan de rivier en de boeddhistische tempel Wat Kaew Korawaram. Winkel rond in topmarkten en warenhuizen voordat u wordt getrakteerd op een massage- of spabehandeling naar keuze. Je wordt 's middags opgehaald bij je accommodatie en gaat rechtstreeks naar de Lan Pu Dam in het hart van Krabi. Vind de enorme Mud Crab en Eagle-beelden langs de Pak Nam Krabi-rivier en geniet van een panoramisch uitzicht op Khao Khanab Nam, een opvallend paar steile kliffen die het hele jaar door toeristen trekken. Bezoek vervolgens Wat Kaew Korawaram, een witte tempel met uitzicht op het centrum van Krabi. Betreed het terrein direct naast een van de hoofdstraten en beklim een sierlijke trap vol met Naga-sculpturen. Leer meer over zijn bekendheid als de grootste boeddhistische tempel in Krabi en een van de meest prestigieuze in de regio. Dwaal verder door de stad Krabi om te winkelen en ontdek een mix van lokale goederen en grote merken. Volg je gids naar voedselmarkten en het bruisende warenhuis Vogue en breng wat vrije tijd door met het bekijken van het aanbod. Sluit de dag af met uw keuze tussen een kalmerende oliemassage, een intensere Thaise oliemassage of een hoofdmassage. Laat je om 19.00 uur ontspannen en verfrist terugbrengen naar je hotel.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Khao Khanab Nam Caves: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Khao Khanab Nam Caves

Wil je alle activiteiten in Khao Khanab Nam Caves bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.