Kies data

Kicking Horse River

Kicking Horse River: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Golden, BC: Kicking Horse River Halve dag wildwaterraften

1. Golden, BC: Kicking Horse River Halve dag wildwaterraften

Vaar 12 km wit water af in de Middle Canyon van de Kicking Horse River. Je navigeert door klasse 2 - 4 stroomversnellingen met je ervaren riviergids tijdens deze raftingtrip van een halve dag. Ervaar een sectie van 1 km met stroomversnellingen van klasse 4, bekend als Portage Shotgun. Het is een van de meest opwindende stukken op de Kicking Horse River, met veel grote spetters en wildwater. Wij bieden alle apparatuur die u nodig heeft om wildwaterraften te proberen, u hoeft alleen een zwempak en een handdoek mee te nemen. Geniet van de schoonheid van de Canadese Rockies met onze bus die je naar de rivier brengt en je aan het einde weer terugbrengt. Na je tour heb je de mogelijkheid om foto's en video's van je raftingtrip te kopen. Ervaar de sensatie van het pad van de natuur langs deze geweldige waterwegen van de Canadese Rockies, eeuwen geleden uitgesleten door het stromende water en het bewegende ijs.

Kicking Horse River: wildwaterraften van een halve dag

2. Kicking Horse River: wildwaterraften van een halve dag

Geniet van een opwindende raftingtocht op het water op de Kicking Horse River terwijl je met een gids Klasse 2 tot Klasse 4/4+ wateren trotseert. Neem het op tegen stroomversnellingen zoals Hopi's Hole, Cable Car, Table Saw en de beroemde Portage and Shotgun. Je ervaring begint bij de daglodge van de lokale partner, gunstig gelegen aan de TransCanada Highway. Na een warm welkom deelt uw bemanning eersteklas raftuitrusting uit (wetsuit, wetsuit-booties en -handschoenen, spray-jacks, reddingsvesten en helmen). In het comfort van verwarmde kleedkamers, stap je over in de voorziene uitrusting voordat je een snelle shuttle neemt naar de "put-in" (startpunt), waar je je uitgebreide veiligheidsbriefing ontvangt voordat je in de rivier springt. Dit is de grootste wildwaterrivier in de Rockies. Bereid je voor om je vast te houden en nat te worden. Geniet van de canyon-omgeving en vang eventueel een glimp op van een berggeit, wolf of beer. Na uw reis brengt een andere snelle shuttle u terug naar de warmte van de basis. Eenmaal terug veranderd in droge en comfortabele landkleren, kunt u genieten van snacks en een selectie warme en koude dranken. Kom langs bij de cadeauwinkel voor een souvenir of foto van de reis om mee naar huis te nemen.

Golden, BC: Kicking Horse River Family Rafting met lunch

3. Golden, BC: Kicking Horse River Family Rafting met lunch

Geniet van een gezinsvriendelijke raftingtour op de Kicking Horse River. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en iedereen die niet wil raften op groot wildwater. Ontmoet elkaar op de raftingbasis in Golden, BC. Maak je klaar met je raftuitrusting en de bus brengt je naar de rivier. Vlot 14 km over de kalme Upper Canyon van de Kicking Horse River. Deze reis begint in Yoho National Park en laat je zweven door prachtige bossen en berglandschappen. Er zijn wat spatten, maar het is geen grote wildwatertocht. Je hebt de mogelijkheid om te gaan zwemmen als je er zin in hebt en je tour zal eindigen met een barbecue-lunch aan de rivier. Kies een item dat heet van de grill is en uit een verscheidenheid aan andere snacks en drankjes. Aan het einde van je reis brengt de bus je terug naar de raftingbasis waar je je kunt omkleden en genieten van een warme douche.

Kicking Horse River: introductie van een halve dag tot wildwaterraften

4. Kicking Horse River: introductie van een halve dag tot wildwaterraften

Krijg een perfecte introductie tot wildwatervaren op stroomversnellingen van klasse 1-3, beginnend in Yoho National Park of Canada. Ervaar matig uitdagende stroomversnellingen en het adembenemende landschap van de Canadese Rockies. Inchecken bij de lodge, gunstig gelegen aan TransCanada Highway #1. Wees uitgerust met eersteklas uitrusting en vervoerd naar het startpunt van de rafting-ervaring. Ontvang een grondige veiligheidsbriefing voordat u de rivier op gaat. Begin aan een stroomafwaartse reis van 90 minuten, beginnend met de "Alarm Clock" -stroomversnelling, die iedereen zeker wakker zal maken. Geniet tussen de spannende stroomversnellingen door van het prachtige landschap dat je aan alle kanten omringt. Leer meer over de dieren in het gebied, hoe de Kicking Horse River zijn naam kreeg en hoe de rivier zijn prachtige blauwe kleur krijgt. Eindig de raftingtrip bij "Hopi's Hole", dat dient als een spannende grande finale. Na het raften wordt u teruggebracht naar de lodge om te ontspannen en op te warmen in de verwarmde kleedkamers. Eenmaal terug in warme, droge kleren kunt u genieten van vers gebakken lekkernijen en seizoensfruit, samen met een selectie warme en koude dranken. Blader door de cadeauwinkel om een souvenir-t-shirt of foto's van je ervaring op te halen.

Golden, BC: Kicking Horse River Wildwaterraften van een hele dag

5. Golden, BC: Kicking Horse River Wildwaterraften van een hele dag

Wildwaterraften door enkele stroomversnellingen van British Columbia in de Kicking Horse River. Vaar door verschillende stroomversnellingen, waaronder Man Eater, Shotgun en Roller Coaster. Begin de wildwaterrafting-reis in het rustige bovenste kanon. Ga in rustiger water zwemmen en bewonder het uitzicht stroomafwaarts. Baan je stroomafwaarts naar de middelste kloof, waar de grote stroomversnellingen zijn. Je vaart door verschillende stroomversnellingen tot niveau 4 stroomversnellingen. Loop een smalle kloof op en zie een waterval. Neem een drankje van de waterval terwijl u ontspant bij de beek. Geniet van een BBQ-lunch met hamburgers en zinderende rookworsten. Er zullen vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar zijn. Aan het einde van uw reis wordt u met de bus teruggebracht naar de raftingbasis. Voel je vrij om daar de warme douches te gebruiken en je om te kleden voordat je vertrekt.

Kicking Horse River: wildwaterraften met barbecue

6. Kicking Horse River: wildwaterraften met barbecue

Vertrek op de beroemde Kicking Horse River voor een echte Rocky Mountain wildwaterrafting-ervaring. De tocht van 5 uur (2,5 uur op de rivier) combineert al het beste dat de rivier te bieden heeft: veerkrachtige en spetterende golven, rustige en schilderachtige dobbersecties en grote stroomversnellingen. Check in bij de basis van de lokale partner, gunstig gelegen aan TransCanada Highway #1, en stap over in je eersteklas uitrusting, die wordt verstrekt. Stap dan over naar het startpunt van het raften en na een grondige veiligheidsbriefing is het tijd om de rivier op te gaan. Begin op het bovenste, meer rustige, schilderachtige gedeelte van het Yoho National Park. Geniet gedurende ongeveer 1 uur van het spetteren door de golven terwijl je opwarmt voor de meer intense secties stroomafwaarts. De tweede helft van de reis, die ongeveer 1,5 uur duurt, bestaat uit 14 stroomversnellingen, variërend van klasse 2 tot klasse 4+. Verwacht tijdens dit gedeelte kletsnat te worden! Ga na het raften terug naar de basis om te genieten van de warmte van de DayLodge en de verwarmde kleedkamers. Eenmaal terug in warme, droge kleren, geniet u van een heerlijke gastronomische BBQ-lunch.

Kicking Horse River: ervaring met wildwaterraften

7. Kicking Horse River: ervaring met wildwaterraften

Wildwaterraften is de ultieme zomeractiviteit en de Kicking Horse River is de beste rivier in de Canadese Rockies. Dit is je kans om een bloedstollende rit te maken door deze klasse IV stroomversnellingen op Kicking Horse River, tijdens een natte en wilde excursie van een halve dag. Ontmoet elkaar op de Kicking Horse River Base-site in Golden, ongeveer 1,5 uur ten westen van Banff. Voordat je in de boot springt, ontmoet je je riviergidsen en word je uitgerust met alle benodigde raftuitrusting. Vanaf daar ga je de rivier op, beginnend met een relatief rustig stuk om je kennis te laten maken met de commando's van je gidsen, je peddel en je boot. Al snel wordt de kloof smaller en begint de echte opwinding, die je meeneemt op een bloedstollende reis door de spanning en het gemorste van het klasse IV-wildwater van de rivier. Uiteindelijk beëindig je je rafting-odyssee 20 kilometer stroomafwaarts, waar je van boord gaat. Of je nu een adrenalinejunkie bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om af te koelen, deze raftingtrip zal je zeker bevallen.

Tussen Lake Louise en Revelstoke: smartphone-audiotour

8. Tussen Lake Louise en Revelstoke: smartphone-audiotour

Laat uw rit tot leven komen met deze audiotour die Lake Louise naar Revelstoke over de iconische Highway 1 van Canada beslaat. Download uw audiogids en gebruik de app offline. Maak je tour van Lake Louise naar Revelstoke of van Revelstoke naar Lake Louise. Laat je audiogids je rit transformeren in een gezinsvriendelijk avontuur waarbij je bezienswaardigheden, feiten en trivia's kunt vinden terwijl je er doorheen trekt en meer te weten komt over de bergen, rivieren, meren, canyons en gletsjers. Passeer Wapta Lake, Kicking Horse Pass, de Columbia Wetlands, Purcell Mountains en Glacier National Park. Hoor over onmisbare bezienswaardigheden, parken, historische bezienswaardigheden, toeristische attracties en recreatiegebieden. Verken de Kicking Horse Pass National Historic Site, Albert Canyon, de Canyon Hot Springs, het Rogers Pass Discovery Centre en strek je benen bij de Giant Cedars en Skunk Cabbage Boardwalk Trails. Kom meer te weten over de Illecillewaet-gletsjer, de Beaver River, het Kinbasket-meer, de Mica-dam, de natuurstenen brug en het Emerald-meer. Krijg een historisch overzicht van de inwoners en ontdekkingsreizigers van de First Nations. Bezoek zoveel bezienswaardigheden als je wilt, wetende dat de tour altijd toegankelijk is.

Kicking Horse River: maximale paardenkracht Double Shot Rafting

9. Kicking Horse River: maximale paardenkracht Double Shot Rafting

Voor degenen die op zoek zijn naar de maximale wildwaterervaring, kies de reis met twee keer zoveel wildwater, twee keer zoveel plezier en twee keer zoveel adrenaline! De Maximum Horsepower is niet één, maar TWEE loopt langs HET beste wildwatergedeelte van de Kicking Horse River. Rafters ervaren 24 stroomversnellingen en leggen in totaal 24 kilometer rivierafstand af. Om deze dubbele wildwatertocht nog spannender te maken, worden rafters stroomafwaarts aangedreven in twee verschillende soorten vlotten. De eerste run is in de immer populaire 16-voet met roeispanen getuigde vlotten, waardoor iedereen de kans krijgt om op te warmen en vertrouwd te raken met de rivier. De tweede run wordt geraft in kleinere boten van 14 voet. Die twee voeten maken een wereld van verschil. Kleinere vlotten accentueren alles: de bounces, de smashes en de hits! Het is misschien de tweede run op hetzelfde deel van de rivier, maar het zal een heel andere ervaring zijn. Bovendien krijgen alle gasten een peddel voor de tweede run. Het is een spannend en onvergetelijk wildwateravontuur! Check eerst in bij de RiverBase DayLodge (handig gelegen aan TransCanada Highway #1), stap over in de beste uitrusting en word naar de 'put-in' (of het startpunt voor raften) gebracht. Na een grondige veiligheidsbriefing is het tijd om de rivier op te gaan. Na de eerste run worden de gasten teruggebracht naar de top van de reis om de rivier opnieuw te laten lopen, maar in verschillende vlotten. Voor de tweede run worden de kleinere 14-voet 'all paddle'-vlotten gebruikt en elke gast moet helpen bij het peddelen. 100% deelname is vereist. Ga daarna terug naar de warmte van de RiverBase om weer warme, droge landkleding aan te trekken en te genieten van smakelijke hapjes en drankjes.

Sitemap Kicking Horse River

Wil je alle activiteiten in Kicking Horse River ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.