Kiev Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Dagtrips in Kiev

Bekijk alle Dagtrips in Kiev
Bekijk alle 157 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Kiev

Het was een hele toffe ervaring. De gids vertelde veel en liet veel toffe plekken zien. De dag ging super snel voorbij en eigenlijk vond ik 1 dag veel te kort. We hebben zn 1,5 uur in Prypjat besteed, ik had graag meer hiervan willen zien. Ik raad iedereen aan om een persoonlijke gids te nemen, je kunt vragen wat je wilt en hij neemt alle tijd voor je. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren opgeven of je ergens wel of niet heen wilt. Ook was het tijdens onze trip erg rustig in het gebied dus was de verlaten stad nog indrukwekkender. Wel vond ik het jammer dat de gids gedurende de dag erg veel op zijn telefoon zat. Dit kwam niet erg professioneel en vriendelijk over. Verder echt een indrukwekkende en onvergetelijke dag gehad.

Vanuit Kiev: privé-dagtrip naar Tsjernobyl en Pripyat Beoordeeld door Anoniem, 19-02-2020

Teras was very knowledgeable and speaks fluent English, Peter a fine driver. Tour was interesting but not impressed with certain rude passengers / travelers in the group, takes away somewhat from the experience. But thats the luck of the draw.

zojuist terug gekeerd van een top ervaring in Tsjernobyl. Een super gebaand Tamas heeft ervoor dat we het maximale uit 1 dag hebben kunnen halen. Ook op plekken geweest waar de doorsnee toerist niet komt, iedere euro is het waard!

Geen alledaagse reis, maar daarom zo facinerend. Verdiep u voor het bezoek in het verhaal rond de ramp.

Super goeie informatieve gids. Super Tour gehad prima Sovjet lunch. Kortom, helemaaf af. Aanradertje!!