Kiev In 1 week
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire In 1 week in Kiev

Bekijk alle In 1 week in Kiev
Bekijk alle 157 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Kiev

Het was werkelijk een unieke ervaring om door pripijat & chernobyl te lopen. Ook hebben we een vrouw ontmoet die 2 jaar na de explosie daar weer is gaan wonen dit maakte de ervaring helemaal compleet. We hebben veel gebouwen gezien en zelfs een eland is op ons pad gekomen. Ook waren er wat straat hondjes, deze wou ik graag voeren en dit was ook mogelijk, hele lieve dieren! Als t kon zou ik ze meenemen. Pripiyat zelf vond ik het indrukwekkendste. De tour was zeer goed geregeld & de gids was zo enthousiast en gaf ons heel veel nieuwe informatie over de plekken. Zij heeft deze trip gewoon gemaakt tot wat t is! Dankje Wel voor deze onvergetelijke ervaring!

Teras was very knowledgeable and speaks fluent English, Peter a fine driver. Tour was interesting but not impressed with certain rude passengers / travelers in the group, takes away somewhat from the experience. But thats the luck of the draw.

zojuist terug gekeerd van een top ervaring in Tsjernobyl. Een super gebaand Tamas heeft ervoor dat we het maximale uit 1 dag hebben kunnen halen. Ook op plekken geweest waar de doorsnee toerist niet komt, iedere euro is het waard!

Geen alledaagse reis, maar daarom zo facinerend. Verdiep u voor het bezoek in het verhaal rond de ramp.

Super goeie informatieve gids. Super Tour gehad prima Sovjet lunch. Kortom, helemaaf af. Aanradertje!!