Killarney

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Killarney: de beste attracties

Sitemap Killarney

Wil je alle activiteiten in Killarney ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Killarney

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.613 beoordelingen

Heerlijke dag gehad met prachtige natuur.

Tour was erg leuk. Gids Nicolas en chauffeur Jack waren erg grappig. Nicolas speelde en zong zelf zelfs enkele Ierse nummers. Supersfeer in de bus. En heel veel interessante feiten over Ierland geleerd. En we hebben genoten van de heuvels vol paarse heide en oranje-gele brem. Kilkenny is leuke plaats en de wandeling om de 2 meren was mooi. Schapendrijven was aardig om te zien.

We hebben een geweldige dag gehad...Thanks to John Kelly

Onze tourguide heeft ons vele prachtige en historische plekjes laten zien tijdens deze tocht. Hij heeft zich echt ingezet om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. Het weer werkte ook mee waardoor deze dag een zonnige tint heeft gekregen.

Geweldige excursie met een supergids en heel mooi weer!!!

Het was een hele leuke gezellige tour met veel mooie bezienswaardigheden en een geweldige gids (Richard) die zijn passie en humor over Ierland niet onder stoelen of banken stak. Zeker een aanrader als je in Dublin bent.

Super leuke dag gehad! Lieve en gezellige gids en chauffeur. Hebben stedentripje Dublin gedaan en deze tour erin gepropt en dat heeft onze stedentrip echt afgemaakt!

uitgebalanceerd goede mix tussen info en fun

terugrit van kilkenny naar dublin 1u45 min kan misschien een tussenstop van 10 min gebruiken om de terugrit ietswat te onderbreken en wagenziekte te vermijden