Kilmahog

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kilmahog

Wil je alle activiteiten in Kilmahog ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kilmahog

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.405 beoordelingen

De operator was vergeten door te geven dat we bij een hotel in de buurt werden opgehaalden niet ons hotel dat ik had opgegeven. Als ik niet had gebeld, hadden we de tour gemist. Dat zou erg zonde zijn, want het was een fantastische tour en de gids was echt heel goed! Zeker een aanrader als je Schotland en de geschiedenis wilt leren kennen.

We hadden een vreselijk goeie chauffeur/gids Brendan die de hele weg met humor veel zinnige info te vertellen had. Ook kan hij als schotse volkszanger nog carriere maken. Uiteraard een prachtige tocht ook. Topdag gehad met mijn 2 vrienden.

Een mooie tour waar je van alles te zien krijgt onderweg. Verwacht niet dat je overal veel tijd hebt om te stoppen maar je krijgt te zien hoe mooi Schotland is. De buschauffeur Danny of King Dan zoals hij zichzelf noemt is zeer amusant.

Mooie, uitgebreid tour met een fijne gids die veel interessante verhalen verteld. Je ziet veel van de Higands en ook de mooie dorpjes zijn het bezoeken waard.

Lange reisdag, prachtige omgeving. Jammer dat er eigenlijk geen stops waren om mooie plaatsen. Het was heel veel kilometers afleggen