Kies data

Kinderdijk Natuur & avontuur

Kinderdijk Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Rotterdam: toegangsticket voor windmolendorp Kinderdijk

1. Rotterdam: toegangsticket voor windmolendorp Kinderdijk

Verken het molendorp Kinderdijk, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Zie museummolens en een gemaal en vaar vervolgens met een rondvaartboot door de polders. Reis terug door de tijd naar een wereld van oude Hollandse molens. Wandel door de eeuwenoude gebouwen van een prachtig dorp en bezichtig boeiende tentoonstellingen uit verschillende historische tijdperken. Bezoek 3 museummolens, openluchttentoonstellingen en een waterpompstation. Er is ook een interactieve speurtocht voor kinderen, een multi-screenfilm en een app om het meeste uit je bezoek te halen. Klim daarna aan boord van een van de rondvaartboten. Vaar over het polderwater terwijl de vele windmolens van het dorp voorbij drijven.

Vanuit Amsterdam: Kinderdijk en Den Haag Tour met musea

2. Vanuit Amsterdam: Kinderdijk en Den Haag Tour met musea

Geniet van het prachtige landschap vanuit het comfort van een luxe minibus. Je wordt opgehaald bij een centraal gelegen ontmoetingspunt in Amsterdam en in ongeveer 75 minuten naar Kinderdijk gereden. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht op het Nederlandse landschap terwijl je naar het UNESCO-werelderfgoed gaat. Bezoek een werkende windmolen van binnenuit, bekijk de film over het gebied en leer meer over de geschiedenis van dit UNESCO-werelderfgoed. Na een bezoek van 90 minuten stapt u weer in de minibus en rijdt u verder naar Den Haag. Deze bruisende stad is de thuisbasis van enkele van Europa's belangrijkste politieke instellingen, waaronder de Nederlandse regeringszetel en de koninklijke familie. Het is ook de thuisbasis van tal van ambassades en internationale organisaties, waaronder het Internationaal Gerechtshof, het Internationaal Strafhof en verschillende koninklijke paleizen. Begin je avontuur in Den Haag, waar je een stadstour per minibus maakt. Je ziet alle hoogtepunten en er wordt een lunchstop gemaakt (op eigen kosten) voordat je geniet van een inbegrepen bezoek aan een van de drie culturele hoogtepunten van Den Haag. Ontdek het Mauritshuis, de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse schilderijen uit de Gouden Eeuw. In dit museum vind je meesterwerken als Vermeers Meisje met de parel en afbeeldingen van Rembrandt van Rijn. Geniet van een inbegrepen audiotour van Escher in Het Paleis. Dit voormalig koninklijk winterpaleis herbergt nu ruim 120 prenten van de beroemde MC Escher. Door de manier waarop hij speelde met perspectief, ruimte en realiteit, blijft hij tot op de dag van vandaag fascineren. Wat maakt het kleine land Nederland zo groot? Ontdek dit en meer bij Madurodam. De kleinste stad ter wereld zit vol met prachtige miniaturen, speelse activiteiten en geweldige attracties voor kinderen en volwassenen om te ontdekken wat ons zo uniek maakt.

  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Kinderdijk

Wil je alle activiteiten in Kinderdijk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kinderdijk

Ik had een geweldige middag op de site. Ik was in staat om de molens te bezoeken en op de boot te stappen, maar wees voorzichtig, de gids vertelde me dat het de eerste keer was dat hij dit soort kaartje had gezien (kaartje met Get your guide) dus hij moest het controleren en ik was bang op het moment van niet kunnen genieten... Ook heb ik niet gecontroleerd of de prijs-kwaliteitverhouding het waard is (prijsbezoek molens vs dit ticket)

Uitstekende ervaring, er zijn veel molens, 2 kunnen worden bezocht en er zijn 2 kleine boten beschikbaar om de tour te maken, één zonder stops met meer reizen en de andere met stops bij de molens. Sterk aanbevolen. Ps neem iets mee om je hoofd te beschermen tegen de zon, er zijn geen schaduwplekken

Al het personeel was zeer behulpzaam en zeer informatief. We hebben een geweldige tijd gehad in het dorp en zouden het iedereen aanraden. De reis waard vanuit Rotterdam.

De service is zeer veilig, zodra ik de code laat zien gaan we alles snel en probleemloos door. Het is een uitstekende optie.

Heel mooi openluchtmuseum, ideaal als er niet te veel volk is, buiten het seizoen in de week