Kies data

Kinderdijkse molens

Kinderdijkse molens: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rotterdam: toegangsticket voor windmolendorp Kinderdijk

1. Rotterdam: toegangsticket voor windmolendorp Kinderdijk

Verken het molendorp Kinderdijk, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Zie museummolens en een gemaal en vaar vervolgens met een rondvaartboot door de polders. Reis terug door de tijd naar een wereld van oude Hollandse molens. Wandel door de eeuwenoude gebouwen van een prachtig dorp en bezichtig boeiende tentoonstellingen uit verschillende historische tijdperken. Bezoek 3 museummolens, openluchttentoonstellingen en een waterpompstation. Er is ook een interactieve speurtocht voor kinderen, een multi-screenfilm en een app om het meeste uit je bezoek te halen. Klim daarna aan boord van een van de rondvaartboten. Vaar over het polderwater terwijl de vele windmolens van het dorp voorbij drijven.

Beschikbare activiteiten

  • Wateractiviteiten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Kinderdijkse molens

Wil je alle activiteiten in Kinderdijkse molens ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kinderdijkse molens

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 137 beoordelingen

Ik had een geweldige middag op de site. Ik was in staat om de molens te bezoeken en op de boot te stappen, maar wees voorzichtig, de gids vertelde me dat het de eerste keer was dat hij dit soort kaartje had gezien (kaartje met Get your guide) dus hij moest het controleren en ik was bang op het moment van niet kunnen genieten... Ook heb ik niet gecontroleerd of de prijs-kwaliteitverhouding het waard is (prijsbezoek molens vs dit ticket)

Uitstekende ervaring, er zijn veel molens, 2 kunnen worden bezocht en er zijn 2 kleine boten beschikbaar om de tour te maken, één zonder stops met meer reizen en de andere met stops bij de molens. Sterk aanbevolen. Ps neem iets mee om je hoofd te beschermen tegen de zon, er zijn geen schaduwplekken

Al het personeel was zeer behulpzaam en zeer informatief. We hebben een geweldige tijd gehad in het dorp en zouden het iedereen aanraden. De reis waard vanuit Rotterdam.

De service is zeer veilig, zodra ik de code laat zien gaan we alles snel en probleemloos door. Het is een uitstekende optie.

Heel mooi openluchtmuseum, ideaal als er niet te veel volk is, buiten het seizoen in de week