Kies data

Dingen om te doen Kingston, Ontario

Kingston, Ontario: De beste dingen die je niet wil missen

1000 Islands: 10, 20 of 30 minuten durende Scenic Helicopter Tour

1. 1000 Islands: 10, 20 of 30 minuten durende Scenic Helicopter Tour

Ervaar de 1000 eilanden vanuit de lucht tijdens een adembenemende helikoptervlucht. Kies je eigen avontuur met drie unieke touropties, variërend van 10 tot 30 minuten. Vertrek vanaf Gananoque Heliport, gelegen op 20 minuten rijden ten oosten van Kingston via Highway 401 in het prachtige Gananoque, Ontario. Check in bij de receptie en ontspan vervolgens in de lounge voor uw pre-flight briefing. Voel de spanning terwijl je boven weelderig groen, zandstranden en rotsachtige kliffen uitstijgt en de bezienswaardigheden bewondert vanuit je gegarandeerde stoel bij het raam. Draag audioheadsets, compleet met microfoons, voor gemakkelijke communicatie. Geniet van door een piloot verteld commentaar in het Engels of selecteer een van de opgenomen meertalige audiotours. De duur is afhankelijk van de door u geselecteerde optie. Kies de tour van 10 minuten voor een voorproefje van de 1000 eilanden, waaronder de stad Gananoque, de Admiralty Islands, Navy Islands en de Lake Fleet Islands. Verken verder tijdens een Ontario Signature Experience: een tour van 20 minuten die zowel de Amerikaanse als de Canadese overspanningen van de Ivy Lea Bridge en Boldt Castle op Heart Island omvat. De meest populaire optie is een Canadian Signature Experience: een uitgebreide 'Two Castle'-tour van 30 minuten die je over gezonken scheepswrakken en bruggen over het hele land laat vliegen, evenals Boldt en Singer Castles.

Kingston: spookwandeling in de avond

2. Kingston: spookwandeling in de avond

Ervaar Kingston zoals nooit tevoren. Ga op een avontuur waarbij je wordt meegenomen door Kingstons oude Sydenham-buurt. Je hoort een paar van de engste spookverhalen uit Kingstons begintijd, waaronder over spookhotels, verborgen begraafplaatsen, grafroof, ophangingen bij de oude rechtbank en Kingstons beroemde spookhof. Je zult de stad nooit meer op dezelfde manier bekijken. Deze activiteit van 1,5 uur in de avond vertrekt vanaf het ticketkantoor in Ontario Street. Je gids die een mantel draagt leidt je van het hart van de historische stad naar de oudste residentiële buurt. Luister naar verhalen die je kippenvel bezorgen en leer de donkere kant van Kingstons geschiedenis kennen. Nadat je door het centrum van Kingston bent gelopen, kun je de gids volgen terug naar de beginlocatie, of kun je een fijne slapeloze nacht in de stad beleven.

Thousand Islands: helikoptertour met cidermolen en lunch

3. Thousand Islands: helikoptertour met cidermolen en lunch

Er is geen betere manier om Thousand Islands te ervaren dan de lucht. Ga naar de helihaven in Gananoque en spring aan boord van je helikopter voor je luchtavontuur van 30 minuten. Zweef door de lucht en geniet van een panoramisch uitzicht op de vele eilanden beneden. Bekijk vanuit de helikopter beroemde bezienswaardigheden, waaronder Boldt Castle, Singer Castle, Millionaires Row, Thousand Islands International Bridge en meer. Terug aan land bezoekt u BUSL Cider, de nieuwste cidermolen in de regio. Geniet van een rondleiding door de molen en leer hoe cider wordt geproduceerd terwijl je een selectie ciders proeft. Dwaal door de uitgestrekte boomgaarden van de molen en stop bij een nabijgelegen bakkerij. Sluit de ervaring af met een lichte lunch en proef de wereldberoemde Thousand Islands Dressing van de regio.

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Kingston, Ontario

Welke topattracties zijn een must-see in Kingston, Ontario?

De topattracties in Kingston, Ontario zijn:

Andere activiteiten in Kingston, Ontario

Wil je alle activiteiten in Kingston, Ontario ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.