Dingen om te doen Kingston, Ontario

Kingston, Ontario: De beste dingen die je niet wil missen

1000 Islands: 10, 20 of 30 minuten durende Scenic Helicopter Tour

1. 1000 Islands: 10, 20 of 30 minuten durende Scenic Helicopter Tour

Ervaar de 1000 eilanden vanuit de lucht tijdens een adembenemende helikoptervlucht. Kies je eigen avontuur met drie unieke touropties, variërend van 10 tot 30 minuten. Vertrek vanaf Gananoque Heliport, gelegen op 20 minuten rijden ten oosten van Kingston via Highway 401 in het prachtige Gananoque, Ontario. Check in bij de receptie en ontspan vervolgens in de lounge voor uw pre-flight briefing. Voel de spanning terwijl je boven weelderig groen, zandstranden en rotsachtige kliffen uitstijgt en de bezienswaardigheden bewondert vanuit je gegarandeerde stoel bij het raam. Draag audioheadsets, compleet met microfoons, voor gemakkelijke communicatie. Geniet van door een piloot verteld commentaar in het Engels of selecteer een van de opgenomen meertalige audiotours. De duur is afhankelijk van de door u geselecteerde optie. Kies de tour van 10 minuten voor een voorproefje van de 1000 eilanden, waaronder de stad Gananoque, de Admiralty Islands, Navy Islands en de Lake Fleet Islands. Verken verder tijdens een Ontario Signature Experience: een tour van 20 minuten die zowel de Amerikaanse als de Canadese overspanningen van de Ivy Lea Bridge en Boldt Castle op Heart Island omvat. De meest populaire optie is een Canadian Signature Experience: een uitgebreide 'Two Castle'-tour van 30 minuten die je over gezonken scheepswrakken en bruggen over het hele land laat vliegen, evenals Boldt en Singer Castles.

Kingston: spookwandeling in de avond

2. Kingston: spookwandeling in de avond

Ervaar Kingston zoals nooit tevoren. Ga op een avontuur waarbij je wordt meegenomen door Kingstons oude Sydenham-buurt. Je hoort een paar van de engste spookverhalen uit Kingstons begintijd, waaronder over spookhotels, verborgen begraafplaatsen, grafroof, ophangingen bij de oude rechtbank en Kingstons beroemde spookhof. Je zult de stad nooit meer op dezelfde manier bekijken. Deze activiteit van 1,5 uur in de avond vertrekt vanaf het ticketkantoor in Ontario Street. Je gids die een mantel draagt leidt je van het hart van de historische stad naar de oudste residentiële buurt. Luister naar verhalen die je kippenvel bezorgen en leer de donkere kant van Kingstons geschiedenis kennen. Nadat je door het centrum van Kingston bent gelopen, kun je de gids volgen terug naar de beginlocatie, of kun je een fijne slapeloze nacht in de stad beleven.

Kingston: Christmas Light Trolley Tour

3. Kingston: Christmas Light Trolley Tour

Ervaar de schoonheid van de feestdagen in Downtown Kingston met het hele gezin. Spring aan boord van een feestelijk verwarmde trolley voor een ritje door de stad. Kijk naar zwaar gedecoreerde huizen en verlichte gebouwen terwijl je je nestelt op de banken in bankstijl. Ga op zoek naar de stijlvolle rode trolley in het bezoekerscentrum en stap op voor een reis vol kerstsfeer. Neem de kleintjes mee op deze magische ervaring door het winterlandschap van Kingston. Zing mee met klassieke kerstliedjes en let op de beste versieringen in de stad. Leg mooie selfies vast terwijl je rijdt en zorg ervoor dat je voor of na je tour een foto maakt naast de trolley. Spring meteen de feestdagen in met deze hartverwarmende traditie om te delen met dierbaren.

Kingston: Sightseeing Red Trolley Tour met gids

4. Kingston: Sightseeing Red Trolley Tour met gids

Ontdek de geschiedenis en architectuur van Kingston tijdens een sightseeing-trolleytour door het centrum. Stap terug in de tijd terwijl je gids je verhalen uit het verleden van de stad vertelt. Bekijk bezienswaardigheden zoals Queen's University en de beruchte Kingston Penitentiary. Spring aan boord van een rode trolley bij de gunstig gelegen trolleyhalte in het centrum van Kingston. Geniet van een gezinsvriendelijke rit en maak wat selfies op een felrode trolley. Rol door de straten langs kunstgalerijen en musea. Bewonder de oude gebouwen van Queen's University, een van Canada's oudste diploma-verlenende instellingen. Berijd de iconische trolley langs bezienswaardigheden zoals de Kingston Penitentiary met maximale beveiliging, die werd gebouwd in 1835 en nu een museum is. Passeer bezoekersattracties en historische bezienswaardigheden zoals Fort Henry, dat bovenop Point Henry ligt. Keer terug naar je startpunt aan het einde van je tour.

Thousand Islands: helikoptertour met cidermolen en lunch

5. Thousand Islands: helikoptertour met cidermolen en lunch

Er is geen betere manier om Thousand Islands te ervaren dan de lucht. Ga naar de helihaven in Gananoque en spring aan boord van je helikopter voor je luchtavontuur van 30 minuten. Zweef door de lucht en geniet van een panoramisch uitzicht op de vele eilanden beneden. Bekijk vanuit de helikopter beroemde bezienswaardigheden, waaronder Boldt Castle, Singer Castle, Millionaires Row, Thousand Islands International Bridge en meer. Terug aan land bezoekt u BUSL Cider, de nieuwste cidermolen in de regio. Geniet van een rondleiding door de molen en leer hoe cider wordt geproduceerd terwijl je een selectie ciders proeft. Dwaal door de uitgestrekte boomgaarden van de molen en stop bij een nabijgelegen bakkerij. Sluit de ervaring af met een lichte lunch en proef de wereldberoemde Thousand Islands Dressing van de regio.

Veelgestelde vragen over Kingston, Ontario

Welke topattracties zijn een must-see in Kingston, Ontario?

De topattracties in Kingston, Ontario zijn:

Sitemap Kingston, Ontario

Wil je alle activiteiten in Kingston, Ontario ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.