De populairste activiteiten van Kintamani

Bali: Mount Batur Sunrise Trek met gids en ontbijt

1. Bali: Mount Batur Sunrise Trek met gids en ontbijt

Ontmoet elkaar in de prachtige Mt Batur Lounge na de ophaaltijd van uw hotel (afhankelijk van de geselecteerde optie). Ga naar de Kintamani-regio om de berg Batur te beklimmen. Deze iconische, extreem actieve vulkaan trekt veel bezoekers van over de hele wereld met zijn schoonheid en belofte van avontuur. Ervaar vanaf de top een schilderachtig uitzicht op de zonsopgang en de groene caldera rond de vulkaan. Wees getuige van een dikke deken van duisternis die wordt vervangen door glinsterende oranje en gouden stralen, die uit het silhouet van de berg Agung barsten met de glazige, ongerepte glans van het meer van Batur. Terwijl je afdaling begint, verken je drie jongere kraters terwijl je het verbazingwekkende vulkanische landschap in je opneemt. Heb een optie om een koffieplantage te bezoeken om te genieten van een heerlijk kopje lokale Luwak-koffie voordat je terugkeert naar je hotel. Geniet voor en na je wandeling van het exclusieve gebruik van Mt. Batur Lounge, de enige lounge in villastijl met schone, moderne toiletten en een comfortabele douchegelegenheid. Nadat u zich heeft opgefrist in de douches, kunt u in de lounge genieten van een warme kop thee of koffie.

Mount Batur: jeeptour bij zonsopgang en natuurlijke warmwaterbron

2. Mount Batur: jeeptour bij zonsopgang en natuurlijke warmwaterbron

Ontmoet uw eigen privégids, een getrainde 4WD-specialist en klim aan boord van een op maat gemaakt voertuig met vierwielaandrijving. Je gids is ook een gecertificeerd lid van de Mount Batur Guide Association, dus verwacht geweldige verhalen over de geschiedenis van de regio en interessante informatie over de kenmerken van het landschap, allemaal met een groot gevoel voor humor. Je bent in veilige handen tijdens dit offroad-avontuur. Bekijk de zonsopgang vanaf het zonsopgangsgebied op de berg Batur, met uitzicht op het meer en de zonsopgang voor een onvergetelijke reis bij het verkennen van de berg Batur. De tweede stop is de vulkanische lavastroom van 1964. Hoe is het gebeurd? Uw gids heeft het antwoord. Terwijl de gids het voertuig met vierwielaandrijving door de lavavelden navigeert om daar te komen, zie je de lokale boeren aan het werk in hun kleine velden en moestuinen. Word omringd door wereldberoemde zwarte lavaformaties en wees getuige van het buitengewone uitzicht op een actieve vulkaan in de verte. Er wachten ongelooflijke fotomomenten. Geniet van het exclusieve gebruik van Mt. Batur Lounge, de enige lounge in villastijl met schone, moderne toiletten en een comfortabele douche. Nadat u zich heeft opgefrist in de douches, kunt u in de lounge genieten van een warme kop thee of koffie. Om uw dag compleet te maken, kunt u genieten van een lange duik in het geneeskrachtige water van Batur Natural Hot Spring. Geniet van het fotografische panorama van het prachtige meer van Batur vanuit een heel andere hoek. Geniet van uw lokale brunch in Kintamani Restaurant voordat u terugkeert naar het hotel.

Gunung Batur: privé vulkaansafari per Volkswagen Jeep

3. Gunung Batur: privé vulkaansafari per Volkswagen Jeep

Verken de vulkaan Mount Batur op Bali tijdens een dagtocht in een comfortabele VW-jeep. Doorkruis dichte bossen naar de rand van een diepe caldera, geniet van een natuurlijke warmwaterbron en bezoek een lokale koffieplantage. Je wordt opgehaald in een klassieke VW-jeep voor alle terreinen voor een dag vol avontuur op de vulkaan Mount Batur op Bali. Volg de schilderachtige route door de rijstterrassen en weelderige vegetatie van Bali. Stop bij Penelokan en ga naar de rand van een enorme caldera voor een adembenemend uitzicht op de berg Batur. Vervolg je safari via de vrachtwagenroute naar de oude krater, waar je enorme lavastromen zult tegenkomen die het grootste deel van de vegetatie hebben bedekt. Pas aan de rand van de caldera op voor apen die in de torenhoge bomen leven. Beklim een lavaduin voor uitzicht op de berg en zie de zwarte lava. Hoor hoe deze landschappen in dertig miljoen jaar zijn geëvolueerd vanuit je gids. Geniet van het exclusieve gebruik van Mt. Batur Lounge, de enige lounge in villastijl met schone, moderne toiletten en een comfortabele douche. Nadat u zich heeft opgefrist in de douches, kunt u in de lounge genieten van een warme kop thee of koffie. Na een avontuurlijke rit rond de berg, stop je om de lokale boeren te ontmoeten op weg naar de natuurlijke warmwaterbronnen. Verzacht al je pijntjes en kwalen in de natuurlijke warmwaterbronnen van Batur. Geniet vervolgens van een lunchbuffet voordat u doorgaat naar een koffieplantage. Leer hier alles over de productie van koffie. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Bali: dagtrip rijstterrassen, tempels en vulkaan in Ubud

4. Bali: dagtrip rijstterrassen, tempels en vulkaan in Ubud

Begeef je in de schilderachtige landschappen van centraal Bali tijdens een dagtour langs de rijstterrassen, tempels en actieve vulkaan van het schilderachtige centrum van het eiland. Geniet van een Indonesische lunch en meer. Na een pick-up van uw hotel door een chauffeur die uitstekende tevredenheid zal bieden, wordt u met een auto met airconditioning naar het dorp Batubulan gebracht om het centrum van handgemaakt batikweven te zien. Ga verder naar het dorp Celuk om goud- en zilversmeden aan het werk te zien. Ga vervolgens naar het huis van Bali's houtsnijwerk in Mas, en leer hoe je goed hout herkent en ermee werkt. Ga vervolgens naar het kunstenaarsdorp Batuan Ubud, voordat je het houtsnijwerk in de Batuan Trinity Temple bewondert. Ga verder naar de heilige tempel van Sebatu en de heilige bronwatertempel van Gunung Kawi. Geniet van een lunch in Kintamani, met een panoramisch uitzicht op Mt. Batur en het meer. Bezoek vervolgens het dorp Tegalalang om wat Balinese Luwak-koffie en gemberthee te proeven. Bewonder de kruidentuinen en rijstterrassen voor de afternoontea. Ga ten slotte naar het Sacred Monkey Forest dat dient om de Balinese langstaartaap (ook bekend als krabetende makaken) te beschermen. Dwaal rond op de markt van Ubud en bekijk het (koninklijke) paleis van de koning.

Vanuit Bali: wandeltocht naar Mount Batur bij zonsopgang

5. Vanuit Bali: wandeltocht naar Mount Batur bij zonsopgang

Begin aan een dag vol avontuur op Bali met deze begeleide wandeling naar de berg Batur. Begin met een vroege ochtend pick-up van je hotel op Bali, zodat je op tijd aankomt om de zonsopgang vanaf de top te bekijken. Geniet van het ontbijt en sluit de dag af met een duik onder de Tibumana-waterval. Vertrek tussen 01.30 en 02.30 uur (afhankelijk van de locatie van je hotel). Reis vervolgens naar de actieve vulkaan nabij het dorp Kintamani. Ontvang bij aankomst een korte introductie en veiligheidsbriefing van uw gids. Terwijl je aan een 1,5 uur durende trektocht naar de hoogste vulkanische krater van Bali begint, kun je profiteren van de uitgebreide kennis en passie van je gids voor de regio. Wanneer je de top bereikt, sta je versteld van de veranderende kleuren en nevels voordat de zon boven het landschap opkomt. Geniet daarna van het ontbijt en geniet van het geweldige uitzicht op de omgeving als de dag aanbreekt. Loop na zonsopgang rond de krater van de vulkaan voordat je een heuvel van lava en zwart zand oversteekt. Trek ten slotte terug de berg af en stop bij de verborgen Tibumana-waterval voor een verfrissende duik terwijl je de natuur bewondert. Geniet voor en na je wandeling van het exclusieve gebruik van Mt. Batur Lounge, de enige lounge in villastijl met schone, moderne toiletten en een comfortabele douchegelegenheid. Nadat u zich heeft opgefrist in de douches, kunt u in de lounge genieten van een warme kop thee of koffie. Beëindig de tour met een handige drop-off van het hotel.

Bali: Mount Batur quad-fietstocht en natuurlijke warmwaterbronnen

6. Bali: Mount Batur quad-fietstocht en natuurlijke warmwaterbronnen

Breek uit de typische toeristenschimmel en verken de adembenemende natuurlijke omgeving van Bali per quad. Geniet van het gemak van een gratis pick-up van uw hotel in een voertuig met airconditioning of ontmoet direct bij de villa-achtige faciliteit in de buurt van Mt Batur. Rijd naar Kintamani waar u kunt ontbijten terwijl u geniet van het uitzicht op Mount Batur, een actieve vulkaan omgeven door zwarte lavavelden en zand. Begroet je gids bij Latengaya Guesthouse voor een informatieve veiligheidsbriefing en zorg dat je wordt uitgerust met beschermende uitrusting. Uw semi-automatische quad is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor minder ervaren chauffeurs. Tijdens een quadtour van 2,5 uur heb je de mogelijkheid om het gevarieerde landschap rond de berg Batur te verkennen, door junglepaden, door dorpen en over het karakteristieke zwarte zand van de vulkaan. Passeer de plaats van de meest recente uitbarsting van de vulkaan, waar u de grootste zwarte lavasteen op de berg kunt zien. Geniet voor en na je tour van het exclusieve gebruik van Mt. Batur Lounge, de enige lounge in villastijl met schone, moderne toiletten en een comfortabele douche. Nadat u zich heeft opgefrist in de douches, kunt u in de lounge genieten van een warme kop thee of koffie. Na je quadavontuur ga je verder naar een natuurlijke warmwaterbron waar je een verfrissende duik kunt nemen en naar een nabijgelegen restaurant kunt gaan voor de lunch. Vang een laatste glimp op van Mount Batur voordat je naar een Balinese koffieplantage rijdt om een belangrijk lokaal product te proeven en meer te weten te komen over het productieproces voordat je chauffeur je terugbrengt naar je hotel.

Bali: toegangsticket voor natuurlijke warmwaterbronnen van Batur

7. Bali: toegangsticket voor natuurlijke warmwaterbronnen van Batur

Ontdek de wonderen van Batur Natural Hot Spring en geniet van een werkelijk unieke ervaring. Dompel onder in het mineraalrijke hete water dat wordt verwarmd door de vulkanische activiteit van de berg Batur en geniet van het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen en het meer. Ontspan in de zwembaden die zijn ontworpen om op te gaan in de natuurlijke omgeving, met rotswanden en watervallen die bijdragen aan de sfeer. Ga erop uit en verken de nabijgelegen dorpen en tempels of neem deel aan activiteiten zoals wandelen, fietsen en meer. Wanneer het tijd is om bij te tanken, kunt u genieten van de verscheidenheid aan restaurants en cafés in de omgeving die lokale gerechten serveren.

Ubud: privé-excursie jungleschommel

8. Ubud: privé-excursie jungleschommel

Reis door de weelderige jungle van Ubud tijdens een rondleiding van een hele dag met lunch. Bewonder je omgeving op een jungleschommel, zwem in de Tukad Cepung-waterval en verken de rijstterrassen van Tegallalang. Als u ervoor kiest om deel te nemen aan de volledige tour, begint u uw dag met een bezoek aan de Tukad Cepung-waterval. Bewonder de prachtige zonnestralen die dwars door de top van de watervallen schijnen en natuurlijke stralen over de kloof creëren. Je hebt ook de kans om in de waterval te zwemmen. Ga verder met een bezoek aan Pengelipuran Village, bekend als een van 's werelds schoonste dorpen. Kijk eens naar de dagelijkse activiteiten in de huizen en stel je voor hoe het leven in zo’n natuurlijk dorp zou voelen. Je bezoekt dan Kintamani voor de lunch en bewondert het geweldige uitzicht op het meer van Batur en de vulkaan. Na de lunch vlieg je over de jungle en ervaar je ongelooflijke uitzichten op een jungleschommel. Daag jezelf uit met zo'n 30 meter touw en slinger boven de vallei of jungle. Er zal gelegenheid zijn voor veel foto's. Als je ervoor kiest om mee te doen aan de jungle-schommel met de optie Tegalalang Rice Terrace, bezoek je eerst het rijstveld van Tegalalang, waar je door prachtige rijstvelden kunt trekken voordat je op de schommel springt. Daarna heeft u misschien de mogelijkheid om de nabijgelegen koffieplantage te bezoeken om wat Balinese Luwak-koffie te proeven voordat u terugkeert naar uw hotel. Kies je voor de combinatie Ubud Jungle Swing met Ubud Monkey Forest en Tegenungan Waterfall, dan verken je eerst het apenbos. Daarna kun je doorgaan met de Ubud Jungle Swing voordat je de tour met de Tegenungan-waterval voltooit. Pas uw ervaring aan met extra's zoals koffieproeven, een tour naar Tirta Empul voor een heilige badervaring of een traditionele massage.

Bali: Healing en Aura Cleansing Tour met yoga en meditatie

9. Bali: Healing en Aura Cleansing Tour met yoga en meditatie

Verdiep je tijdens deze workshop onder begeleiding van een Balinese sjamaan in je yoga- en meditatiebeoefening. Ontdek inheemse rituelen voor aura-reiniging door middel van yoga, meditatie en spirituele reiniging. Geniet van het ophalen van Jimbaran, Ubud, Canggu, Seminyak, Kuta Selatan, Kuta, Kintamani of Denpasar. Nadat je bent opgehaald bij je hotel met een privé- of gedeelde transfer, begin je de dag met een yogaoefening in de ochtend, inclusief pranayama, klassieke Hatha yoga asana's, zonnegroeten en andere dynamische bewegingen met gesynchroniseerde ademhaling en diepe ontspanningsoefeningen. Laat vervolgens alle stress of spanning los die mogelijk in je systeem is opgebouwd met een geleide meditatie in de heilige Mangening-tempel, een bange heilige lentetempel van Bali voor een Melukat-ceremonie (traditionele Balinese aura-reiniging) om was al het slechte karma weg. Je kunt ervoor kiezen om je tour te upgraden met een bezoek aan het apenbos van Ubud, waar je de Balinese langstaartmakaak van dichtbij kunt bekijken. Je kunt er ook voor kiezen om te zweven op de Bali jungle swing. Andere upgrades die beschikbaar zijn bij het uitchecken zijn onder meer het aanvragen van een vrouwelijke gids, een bezoek aan de Ayurvedische spa, een massage van 1 uur en een professionele fotograaf die u de hele dag vergezelt. U kunt ook 10 polaroidfoto's kopen om uw genezingsdag te vereeuwigen. Rond de workshop af met terugbrengen naar je hotel.

Bali: privétour op maat met een vrouwelijke gids

10. Bali: privétour op maat met een vrouwelijke gids

Omarm je liefde voor avontuur en breng een halve of hele dag door met het ontdekken van Bali tijdens een persoonlijke, aanpasbare tour. Voel je veilig als solo of groep vrouwelijke reizigers met een vrouwelijke gids die je behoeften begrijpt en het land door en door kent, van de meest interessante plekken om te bezoeken tot de meest comfortabele plekken om te verblijven. Pas uw rondreis aan uw interesses aan en geniet van de volledige vrijheid om de reisroute samen te stellen die het beste bij u past. Hier zijn 3 voorbeelden van voorgestelde routes: Kintamani-tour 1. Balinees traditioneel huis: bezoek een traditioneel huis om kennis te maken met de cultuur van Bali. 2. Batuan Village-tempel: bekijk de kenmerkende architectuur en het houtsnijwerk van de tempel3. Mount en Lake Batur: leg een schilderachtig uitzicht op de bergen en het meer vast op een van de meest populaire bestemmingen op Bali. 4. Bali kruiden en koffieplantage: proef Kintamani's vermaarde Arabica en Robusta koffie. Ontdek het traditionele koffiezetproces van kopi luwak (civetkoffie ). 5. Heilige tempel Gunung Kawi: ervaar de kalme en vredige sfeer Gunung Kawi-tempel, gebouwd ter ere van de Udayana-koning en gelegen aan de rivieroever. Tanah Lot-tour 1. Doe watersporten bij Tanjung Benoa. 2. Bezoek de Tanah Lot-tempel, gelegen op een grote rots voor de kust. 3. Bekijk de zonsondergang op Canggu Beach en maak een wandeling langs het gouden zand. Bedugul en Jatiluwih-tour 1. Bezoek de Taman Ayun-tempel, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Zie hoe de koninklijke tempel, gebouwd tijdens het Mengwi-rijk, over het water van een grote visvijver lijkt te drijven. 2. Geniet van het bergachtige landschap bij Bedugul. Bezoek de Ulundanu-tempel en kijk uit over het spiegelachtige water van het Beratan-meer. 3. Ervaar de unieke schoonheid van de rijstterrassen van Jatiluwih, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Lees meer over de irrigatiemethoden achter deze beroemde velden. Maak gebruik van en pas uw ervaring aan met add-ons van add-on-aanbiedingen: koffie proeven tot traditionele massage. (sommige add-ons zijn alleen beschikbaar voor bepaalde opties).

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Kintamani

Alle activiteiten

271 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Kintamani

Meer zien

Veelgestelde vragen over Kintamani

Wat zijn de topattracties van Kintamani?

Andere activiteiten in Kintamani

Wil je alle activiteiten in Kintamani bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kintamani

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.789 beoordelingen

Onze chauffeur Edy gaf ons de exacte tijd via WhatsApp en was super punctueel en erg vriendelijk. De jeepchauffeur Liung was ook uiterst vriendelijk, informeerde ons over alles en maakte prachtige foto's! Ook altijd op zoek naar de beste vrije plek voor ons De procedure: Om 4 uur opgehaald bij Ubud. Ongeveer een uur rijden naar Jeep Kamp. We leenden een dikke jas voor 50K - en hadden er zeker geen spijt van, het was best fris. Liung startte ons op en vertelde een paar dingen - en begon een uitgebreide fotosessie, de foto's zijn echt geweldig geworden. Daarna gingen we naar het lavaveld en uiteindelijk naar de warmwaterbronnen. We dachten dat het oké was - het was behoorlijk vol, maar we ontdekten een mooi gratis zwembad voor onszelf - bij de glijbanen, als een kleine tip :) toen gingen we lunchen in een soort boomhut met een geweldig uitzicht op de jungle , prachtig einde. Dus: altijd welkom!

We werden netjes op tijd opgehaald. De jeep gids/chauffeur was geweldig en super aardig. Hij heeft veel mooie foto's voor ons gemaakt. En wat een uitzicht. De natuurlijke warmwaterbron is ook lekker alhoewel de kleedkamers en wc's toe zijn aan een update. De brunch bij Dyoning was heerlijk. Al met al een aanrader

Onze gidsen waren supervriendelijk, erg meegaand en echt grappige jongens. Het was een onbeschrijfelijk mooie dagtocht met toffe souvenirfoto's! Ik kan de tour en de twee gidsen alleen maar aanbevelen en zou ze op elk moment opnieuw boeken.

Het was een bijzonder fijne ervaring, op tijd opgehaald, een vriendelijke chauffeur/gids die veel wist over de bezochte locaties en rekening hield met persoonlijke wensen!

I had a great day together with my guide budi, good explanation, took the time to take pictures of me at the hotspots and had nice stories