Belevingen in
Kinvara

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Kinvara: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Dublin: dagtour Cliffs of Moher

1. Vanuit Dublin: dagtour Cliffs of Moher

Ontdek de nummer 1 attractie van Ierland tijdens een dagtour naar de Klippen van Moher. Je vertrekt 's ochtends uit Dublin per luxe bus en rijdt door Ierland naar de Atlantische kust, waar je aan het begin van de middag aankomt bij dit natuurlijke meesterwerk. Trotse, vaderlandslievende en 100% Ierse gidsen geven leuk commentaar wat ze de naam van de leukste tour in de wereld heeft opgeleverd met meer dan 900.000 stemmen op Hostelworld.com. Stop onderweg bij Doolin en beleef de muzikale hoofdstad van Ierland. Stop ook nog even voor een hartige Ierse lunch en een pint Guinness aan de prachtige westkust. Rij langs de dramatische kalksteenkust en het maanlandschap van de Burren naar de enige plek ter wereld waar flora uit de Noordpool, de Alpen en de Middellandse Zee samen groeien. Hou je ogen open voor 28 verschillende soorten orchideeën, in het juiste seizoen. Daarna kom je bij de klippen aan en maak je een korte wandeling rond de wankelende rotsformaties. Geniet van het prachtige uitzicht op de Atlantische Oceaan en de Araneilanden en krijg gratis toegang tot de interpretatieve tentoonstelling over de Atlantische rand en het bekroonde bezoekerscentrum. Je bezoekt ook de sets van de films "Princess Bride" en "Harry Potter en de halfbloed prins". Je krijgt uiteraard ruimschoots de mogelijkheid foto's te nemen onderweg, waaronder in het traditionele vissersdorpje Kinvara en het 15e eeuwse Bunratty Castle.

...

Sitemap Kinvara

Wil je alle activiteiten in Kinvara ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kinvara

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.301 beoordelingen

Thank you John!

Het was zo mooi! We vertrokken in de ochtend precies op tijd. Er waren genoeg tussenstops voor een (plas)pauze. Bij de diverse bezienswaardigheden was precies genoeg tijd om rond te kijken en foto’s te maken. John is een erg leuke gids. Hij vertelde veel verhalen en grapjes. Ook zong hij liedjes in de bus. Thank you John!

Erg leuke tour waarbij je veel van de prachtige omgeving van Ierland te zien krijgt. De gids is grappig en vertelt veel leuke weetjes. Fijn dat je om 7.30u wordt opgehad en niet om 6.00u zoals bij andere tours. Echt een aanrader!

Een leuk uitstapje uit de drukte van Dublin. Fijne en aardige gids / bestuurder van de bus. En de Cliffs zijn echt indrukwekkend!!

Lange dag maar meer dan waard

Leuke trip komt langs kastelen en typisch Ierse dorpjes en de kliffen zijn magisch geen seconde spijt van het lange zitten

Prachtige tocht, wel lange zit maar dat was het zeker waard. We troffen het ook buitengewoon met een mooie zonnige dag