Kioto

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kioto: de beste attracties

Sitemap Kioto

Wil je alle activiteiten in Kioto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kioto

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.199 beoordelingen

Deze demonstratie duurde ongeveer een uur en veranderde en vond plaats in een boeddhistische tempel in een traditionele omgeving met papieren muren en tatami-matten waarop we zaten. Onze gastheer, Marcy, was zeer bekwaam en stelde onze kleine groep van vijf en twee kleine kinderen op hun gemak. Niet alleen bereidde ze macha voor ons om te proeven, maar legde het ritueel in detail uit en beantwoordde onze vele vragen. Daarna proefden we Japanse snoepjes en maakten we onze eigen thee van machapoeder met een garde in grote theevaten. Het was een charmante ervaring.

Pocketrouter is geweldig! Altijd en overal verbonden! Duurzame communicatie, zelfs in de metro, ik raad het iedereen aan! Afgeleverd bij het hotel, de jongens van de receptie vanaf daar verzonden, bedankt allemaal!

Dit is een geweldige optie als je net als wij beperkte tijd in Kyoto hebt. We zijn erin geslaagd om veel bezienswaardigheden te zien en hebben echt genoten van onze ervaring.

Super service met bezorging en bezorging in het hotel. Er was een echt goede en snelle verbinding, met een goede dekking waar we ook waren.

Boeiend, humoristische gids die alles weet over het geikoleven. Een aanrader.