Kirkjubæjarklaustur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kirkjubæjarklaustur: De beste dingen die je niet wil missen

  • Vanuit Reykjavik: dagtrip Jökulsárlón-gletsjerlagune

    1. Vanuit Reykjavik: dagtrip Jökulsárlón-gletsjerlagune

    Verken het dramatische landschap in het zuiden van IJsland bij een sightseeingtour van een dag en bezoek de gletsjerlagune Jökulsárlón, de grootste gletsjer van Europa. Na het ophalen vanaf je hotel in Reykjavik rij je langs de zuidkust en naar de dramatische gletsjerlagune. Geniet van voldoende tijd om de drijvende ijsbergen te zien en om van het indrukwekkende landschap te genieten. De gletsjerlagune Jökulsárlón is de grootste en diepste gletsjerlagune van IJsland. Het ligt aan Breiðamerkurjökull, een gletsjertong van Vatnajökull, de grootste gletsjer van Europa. Zorg ervoor dat je gedurende het seizoen de spectaculaire boottocht over de Jökulsárlón zelf boekt om het spektakel van de gletsjerlagune van dichtbij zelf te zien. Als je vooruit boekt, is je plek gegarandeerd. Ga terug richting Reykjavik en stop bij de mooie Seljalandsfoss-waterval. Bezoek het zwarte strand van Diamond Bea...

    Het is een hele rit 800km, maar een goede comfortabele bus met WIFI. Onderweg goede en mooie stops. Genoeg tijd om rond te kijken. De gletsjer lagune is magisch. Een uniek landschap. Wij hadden geluk met het weer.

Sitemap Kirkjubæjarklaustur

Wil je alle activiteiten in Kirkjubæjarklaustur ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kirkjubæjarklaustur

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.426 beoordelingen

Hoogtepunt

Zonder twijfel was deze tour het hoogtepunt van mijn reis in ijsland. We hadden ontzettend geluk met het weer, bijna geen wolk aan de hemel voor de hele dag. Ook geluk bij Diamond beach dat er heel veel ijsbergen waren, en ontzettend aardige gids. De gletsjer lagoon geeft je het gevoel dat je in een ander tijdperk bent. Adembenemend.

Super leuke tour en heel mooie dingen gezien het is wel lang op de bus 800 km op 1 dag. Er worden regelmatig stops gehouden om de benen te strekken. wij hadden heel veel geluk met het weer het het was heel zonnig en redelijk warm Daarom hebben wij nog iets langer op het 2 de deel van diamond beach kunnen blijven.

Veel weg maar met adembenemende landschappen. Het was wauw. Echt te doen. De gids is vriendelijk en spreekt langzaam, dus niet slecht voor beginners in het Engels. Ik vond het geweldig.

Pa∂ var bara frábært!

Een geweldige dag gehad. Veel gezien, veel geleerd en de gletsjerlagune was bijzonder imposant. Flósi was een uitstekende gids!

lange maar ontzettend gave tour. je waant je echt op de noordpool.