Belevingen in
Kirkjubæjarklaustur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kirkjubæjarklaustur: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Reykjavik: dagtrip Jökulsárlón-gletsjerlagune

1. Vanuit Reykjavik: dagtrip Jökulsárlón-gletsjerlagune

Verken het dramatische landschap in het zuiden van IJsland bij een sightseeingtour van een dag en bezoek de gletsjerlagune Jökulsárlón, de grootste gletsjer van Europa. Na het ophalen vanaf je hotel in Reykjavik rij je langs de zuidkust en naar de dramatische gletsjerlagune. Geniet van voldoende tijd om de drijvende ijsbergen te zien en om van het indrukwekkende landschap te genieten. De gletsjerlagune Jökulsárlón is de grootste en diepste gletsjerlagune van IJsland. Het ligt aan Breiðamerkurjökull, een gletsjertong van Vatnajökull, de grootste gletsjer van Europa. Zorg ervoor dat je gedurende het seizoen de spectaculaire boottocht over de Jökulsárlón zelf boekt om het spektakel van de gletsjerlagune van dichtbij zelf te zien. Als je vooruit boekt, is je plek gegarandeerd. Ga terug richting Reykjavik en stop bij de mooie Seljalandsfoss-waterval. Bezoek het zwarte strand van Diamond Beach en maak een extra pitstop in het meest zuidelijke dorp van IJsland, Vík í Mýrdal, voor het avondeten.

Veelgestelde vragen over Kirkjubæjarklaustur

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Kirkjubæjarklaustur?

De beste dingen om te doen in Kirkjubæjarklaustur zijn:

Welke tours in Kirkjubæjarklaustur nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Deze belevingen in Kirkjubæjarklaustur nemen aanvullende Covid-19-maatregelen:

Sitemap Kirkjubæjarklaustur

Wil je alle activiteiten in Kirkjubæjarklaustur ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kirkjubæjarklaustur

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.677 beoordelingen

Deze excursie was gewoon geweldig. Het is een lange, maar je krijgt zoveel te zien op die ene dag, van watervallen, gletsjers, lagunes en zwarte zandstranden. Onze gids, Simon, was charmant, behulpzaam en informatief, barstensvol grenzeloos enthousiasme - het weer was heerlijk en hij deed zijn uiterste best om ons te helpen het meeste uit ons geluk te halen. Op praktisch vlak hield hij ons volledig op de hoogte van de structuur van de dag, hoe lang we in de bus zouden zijn voor de volgende halte enz. Wat enorm nuttig was. We keerden moe maar bruisend van alles wat we hadden meegemaakt terug naar Reykjavik. Ik kan deze reis niet genoeg aanbevelen.

Het was echt een lange dag, maar onze chauffeur en gids HBO was geweldig. Hij vond een goede balans tussen het verstrekken van informatie over IJsland en een rustige tijd tussendoor zodat we de bezienswaardigheden konden bekijken. Hij beantwoordde graag al onze vragen over IJsland. De tour was geweldig, hoewel het weer echt tegenviel. Het is een geweldige manier om de bezienswaardigheden binnen een dag te bekijken.

Geweldig landschap, zeker de reis van 11 uur waard. De gids, HBO, speelde geweldige IJslandse muziek die heel goed paste bij het landschap dat we zagen. We zijn erin geslaagd om achter Seljalandsfoss te gaan, het weer was goed. Diamon Beach was prachtig en de gletsjerlagune is adembenemend. Eng hoe alles aan het smelten is.

Onze gids Simon was absoluut geweldig in het rijden en uitleggen van alle dingen over IJsland en bood ons zelfs een extra plek aan waar we majestueuze landschappen te zien kregen. Grote duimen omhoog voor alle plekken in de reis en de mooie gids :)

De meest ongelooflijke dag met zulke geweldige bezienswaardigheden. Onze gids was briljant en stopte onderweg voor een paar extra dingen. De rit waard helemaal naar de lagune, het is een bezienswaardigheid die je gewoon moet zien!