Kirstenbosch Nationale Botanische Tuin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Kirstenbosch Nationale Botanische Tuin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.729 beoordelingen

4 Mooie routes met Nederlandse uitleg via gratis oortjes.

Met deze bus krijg je een prima indruk van Kaapstad. Er zijn maar liefst 4 lijnen. De blauwe lijn gaat helemaal langs de kust. Leuke stop bij botanische tuinen Kirstenbosch en aansluiting op de wijnroute. Ook gebruik gemaakt van de gratis rondvaart door de kanalen van t Waterfront en begeleide wending door Bokaap.

Erg leuke dag gehad. Veel gezien. Vincent (onze chauffeur) was aanvankelijk wat warrig maar hij maakte onze dag onvergetelijk. Hij was informatief op een leuke, soms grappige manier. Het busje was wel oud en de raampjes te laag waardoor we niet alles van de omgeving mee kregen.

Heel veel gezien en gehoord van Kaapstad, mooie manier zo een bus.

zie boven. Op een ontspannen manier kunnen bekijken wat je wil. We stoeiden wel een beetje met de tijd. Want dingen bekijken en letten op wanneer de bus weer komt valt tegen. Je wilt te veel. Je zult toch keuzes moeten maken, in waar je wel en niet uit stapt.

Prima manier om de stapte verkennen. Schone bussen en zeer vriendelijk personeel op de bus, ze hebben er zin in. Je kunt na aanschaf van een 2 dagen kaart op de bus voor 100ZAR voor de 3e dag bijboeken.

Veelzijdig, proffesioneel, onderhoudende gids

Prima gids. Paste zich volledig aan aan onze wensen. De gids was heel vriendelijk, met veel kennis, open voor alle vragen, correct. Onze beste dag in Kaapstad !