Kies data

Kiyomizu-dera

Kiyomizu-dera: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kyoto: dagtrip met tophoogtepunten

1. Kyoto: dagtrip met tophoogtepunten

Bezoek enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Kyoto tijdens deze op cultuur gerichte dagtrip. Stap aan boord van een bus met airconditioning en verken de oude hoofdstad van Japan om de schitterende Torii-poorten van de Fushimi Inari-schrijn, de Kiyomizu-Dera-tempel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en het gouden paviljoen van Kinkaku-Ji te zien. Begin je tour met het ontdekken van enkele van de oude historische bezienswaardigheden van Kyoto, die dateren uit de 6e eeuw. Laat je afzetten bij de Fushimi Inari-schrijn, een Shinto-schrijn die beroemd is om zijn duizenden vermiljoenen torii-poorten. Breng tijd door met wandelen over de paden voordat je naar een restaurant gaat voor de lunch om een standaard of luxe traditioneel tofu-menu met Japanse thee te proeven. Na de lunch gaat u naar Kiyomizu-Dera, een van de meest iconische tempels in Japan. Breng ruim de tijd om door de tempel te slenteren. Loop over het indrukwekkende houten podium, dat uit de heuvel steekt en is gebouwd zonder het gebruik van een enkele spijker. Maak later een laatste stop bij Kinkaku-Ji, ook wel bekend als het Gouden Paviljoen omdat het bedekt is met bladgoud. Dwaal door de tuinen rondom de tempel en bewonder de originele Japanse ontwerpen die bewaard zijn gebleven sinds de tijd van Ashikaga. In de late namiddag wordt u afgezet bij het station van Kyoto, waar uw tour eindigt.

Kyoto: hop on, hop off-busticket voor sightseeing

2. Kyoto: hop on, hop off-busticket voor sightseeing

Ontdek de hoogtepunten van Kyoto met een ticket voor 1 of 2 dagen voor deze handige hop on, hop off-sightseeingbus. Bewonder het panoramische uitzicht aan boord van de dubbeldekker met open dak en stap in of uit bij één van de haltes langs de route. Luister naar informatief audiocommentaar in de bus, beschikbaar in 7 talen. Kies deze efficiënte manier om de onmisbare plaatsen en attracties in Kyoto te verkennen. De bus neemt je mee langs veel van de topattracties van de stad, waaronder UNESCO-werelderfgoedlocaties zoals kasteel Nijo, Kinkakuji en tempel Kiyomizu-Dera. Je kunt onbeperkt ritjes maken zolang je ticket geldig is. Bushaltes langs de route:  • Station Kyoto •  Nishihonganji (Kyoto Tokyu Hotel) • Shijo Karasuma / markt Nishiki-ichiba • Kasteel Nijo-jo • Kitano-tenmangu-schrijn / Kamishichiken • Kinkakuji-tempel (Golden Pavilion) • Daitokuji-tempel • Kyoto Imperial Palace (Doshisha University) • Ginkakuji-tempel (zilveren paviljoen) • Heian-jingu-schrijn / Okazaki Park • Gion (Kotowa- Kyoto Yasaka) • Gojozaka (Kiyomizu-dera tempel / Gion) • Sanjusangendo / Kyoto Nationaal Museum (Hyatt Regency Kyoto)

Kyoto: privétour met lokale gelicentieerde gids

3. Kyoto: privétour met lokale gelicentieerde gids

Ontdek de historische locaties, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kyoto tijdens een privéwandeling met een gids met een nationale vergunning. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan het reisschema kan worden aangepast aan uw interesses. Bekijk zowel de moderne als traditionele kanten van deze dynamische en oude stad, evenals enkele van de beste bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Bezoek plaatsen zoals de Fushimi Inari-schrijn, beroemd om de Torii Gate Corridor. Verken de filmlocatie voor de film "Memoirs of a Geisha", met een kleurrijk karmozijnrood landschap met een mysterieuze sfeer. Loop door de gangen van het heiligdom die werden opgericht als een symbolische doorlopende poort van de huidige wereld naar de wereld van de doden die door de goden wordt bewoond. Ga naar de Kinkaku-ji-tempel (tempel van het gouden paviljoen), die zijn naam dankt aan de gouden kleur van zijn reliekschrijn. Bewonder de eenvoudige maar gedurfde structuur met een prachtig uitzicht op de bergen op de achtergrond. Betreed de oude Kiyomizu-dera-tempel voor een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de grote veranda. Loop vanaf het pad van de tempel naar Gion, om veel Kyoto-achtige winkels te vinden vol met unieke souvenirs. Pak een hapje of geniet van een heerlijk diner in een van de vele goede restaurants in de wijk Gion. Je gids geeft je eetaanbevelingen die je smaakpapillen zeker zullen verrassen.

Kyoto: Sagano-trein & Kiyomizudera-rondleiding met lunch

4. Kyoto: Sagano-trein & Kiyomizudera-rondleiding met lunch

Bekijk enkele hoogtepunten van Kyoto tijdens deze rondleiding. Ontmoet je deskundige gids en bezoek Arashiyama, waar je kunt genieten van een heerlijk lunchbuffet met frisdrank om je voor te bereiden op een middagje sightseeing. Na de lunch bezoekt u de Kiyomizudera-tempel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, een van de meest gevierde tempels in Japan, gesticht in 780 op de plaats van de Otowa-waterval. De tour gaat verder naar Fushimi Inari, wereldberoemd vanwege de duizenden Torii-poorten langs de ingang van het Shinto-heiligdom. Breng wat vrije tijd door met het verkennen van de bergpaden en de heiligdomgebouwen zelf, en leer over de fascinerende cultuur van Japan. Ontsnap aan het verkeer en neem de trein met je professionele gids van JR Kyoto Station naar Arashiyama of Fushimi Inari Taisha (afhankelijk van het treinschema van die dag). Voel je tijdens de reis ondergedompeld in de natuur terwijl je de prachtige bloesembomen en adembenemende uitzichten op de bergen bewondert. De tour eindigt na je bezoek aan Fushimi Inari. Als de eerste bezienswaardigheid Fushimi Inari Taisha is, zet de bus je af bij JR Kyoto Station. Anders geeft je deskundige gids je een treinkaartje bij Fushimi Inari Taisha om terug te gaan naar JR Kyoto Station.

Van Osaka: dagtrip naar de hoogtepunten van Kyoto

5. Van Osaka: dagtrip naar de hoogtepunten van Kyoto

Bezoek enkele van de beroemdste culturele bezienswaardigheden van Kyoto tijdens deze daglange bustour vanuit Osaka. Spring aan boord van een comfortabele bus en rijd naar de oude hoofdstad van Japan om de schitterende torii-poorten van het Fushimi Inari-heiligdom, de Kiyomizu-dera-tempel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en het gouden paviljoen van Kinkaku-ji te zien. Kyoto staat vol met oude historische bezienswaardigheden die dateren uit de 6e eeuw. Laat je eerst afzetten bij de Fushimi Inari-schrijn, een Shinto-schrijn die beroemd is om zijn duizenden vermiljoenen torii-poorten. Breng tijd door met wandelen over de schitterende paden voordat je naar je volgende bestemming gaat. Aankomst in Kiyomizu-dera, een van de meest iconische tempels in Japan. Neem ruim de tijd om door de tempel te dwalen. Loop over het indrukwekkende houten podium, dat uit de heuvel steekt en is gebouwd zonder het gebruik van een enkele spijker. Stop vervolgens bij Kinkaku-ji, ook wel bekend als het Gouden Paviljoen vanwege het feit dat het bedekt is met bladgoud. Dwaal door de smetteloze tuinen rondom de tempel en bewonder de originele Japanse ontwerpen die bewaard zijn gebleven sinds de tijd van Ashikaga. Sluit de dag af in Arashiyama, dat sinds de Heian-periode een populaire bestemming is om de natuur te bekijken. Maak een wandeling door het koele Sagano Bamboo Forest en luister tijdens het lopen naar het duidelijke geritsel van bamboebladeren. Stap in de late namiddag op de bus terug naar Osaka.

Kyoto: privé 2,5 uur durende historische wandeltocht

6. Kyoto: privé 2,5 uur durende historische wandeltocht

Ontmoet in het westen gate (rode poort) van Yasaka Shrine. In eerste instantie zal de gids u vertellen over de geschiedenis van Kyoto met een kaart van Kyoto. Begin de tour met de uitleg over Yasaka heiligdom. In Yasaka heiligdom, zal de gids uit te leggen hoe om te aanbidden in een heiligdom. Vervolgens gaan door Maruyama Park, gelegen naast het Yasaka Shrine, zult u een drukke straat, wiens naam is Nene-no-michi vinden. Nene is de vrouw van Toyotomi Hideyoshi, een politiek leider in Japan in de late 16de eeuw. Entokuin is een tempel in verband met Nene. Entokuin is een Zen-tempel, met een mooie droge landschapstuinen, beroemde foto's afgebeeld op schuifdeuren van de kamers in de tempel. U kunt zien dat de traditionele Japanse kamers. U kunt genieten van de serene sfeer van de tempel. Nadat ik uit de tempel, zal je een smalle straat genaamd Ishibe-koji te vinden. Wandelen verder, zul je rode versieringen opgehangen aan de dakrand van de ingang van winkels en restaurants te vinden. De ornamenten zijn de poppen van de aap, een goddelijke boodschapper van Koshindo. Koshindo is een plaats van volksreligie, die zijn oorsprong in de Aziatische landen. Een vijf verdiepingen pagode, algemeen genoemd Yasaka-no-to (pagode), ligt dicht bij Koshindo. U zult de pagode te zien van buitenaf. Zuigudo is een sub-tempel van Kiyomizu Temple. U krijgt in de kelder van de tempel, die de schoot van Bodhisattva symboliseert. Houten ballen symboliseert een rozenkrans zal leiden u naar de onderkant van de tempel. Wanneer je uit, zul je het gevoel alsof je herboren. De eindbestemming, Kiyomizu tempel is een van de meest populaire tempels in Kyoto. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de 8e eeuw. De tempel heeft vijf miljoen bezoekers per jaar uit de hele wereld. Het voornaamste doel van aanbidding is Kannon Bodhisattva. U kunt boeddhistische beelden, met inbegrip van Kannon Bodhisattva zien. Er is een houten trap aan de grote zaal. De fase is een houten constructie zonder het gebruik van nagels. Het landschap van de etappe is prachtig. Vanaf het podium kun je een drie verdiepingen pagode te zien. Het heet Koyasu Pagoda, of lliterally pagode voor een gemakkelijke bevalling. Vrouwen een bezoek aan de pagode te bidden voor een gemakkelijke bevalling. Kiyomiozu betekent letterlijk "zuiver water". De stroom van het water, loopt naar beneden van de berg achter de tempel, is nooit opgedroogd. Veel van de bezoekers in de rij staan om het water te drinken. Er zijn een ijzeren staaf en ijzer klompen in de wijk .. Ze worden geschonken punten naar de tempel. De ijzeren staaf is erg zwaar. Waarom ga je niet proberen om het op te heffen? Na het ophalen van de grote zaal, eindigt de tour. Vóór het einde van de tour, zal de gids iets over Jishu Shrine, een heiligdom voor de match making uit te leggen.

Hoogtepunten van Kyoto Privérondleiding van 7 uur

7. Hoogtepunten van Kyoto Privérondleiding van 7 uur

Tijdens deze 7-uur durende tour zal je privégids je rondleiden door de stad Kyoto tijdens een bezoek aan 4 belangrijke must-see attracties. Er zijn 2 verschillende routes beschikbaar: een noordwestelijke route en een zuidoostelijke route. Als je ervoor kiest om beide tours te doen, kun je in een ontspannen tempo 8 verschillende locaties bezoeken. De tour begint om 09:00 uur vanuit Hotel Granvia Kyoto in het JR Kyoto Station-gebouw. Bij het boeken wordt u verzocht om de noordwestelijke of de zuidoostelijke route te kiezen. Tijdens de noordwestelijke tour bezoek je de Bamboo Grove, de Rock Garden (Ryoanji-tempel), het Gouden Paviljoen en Nijo Castle of de Nishiki-markt. De zuidoostelijke tour bezoekt de Sake-brouwerij, de Fushimi Inari Taisha, de Sanjusangendo-tempel, de Kiyomizudera-tempel en de Ninenzaka- of Sannenzaka-helling. De tour eindigt om 16:00 in de buurt van het Gion-gebied, de geisha-wijk van Kyoto.

Kyoto: privé-riksjatour door Gion en Higashiyama-gebied

8. Kyoto: privé-riksjatour door Gion en Higashiyama-gebied

Verken de traditionele wijk Higashiyama vanuit het comfort van een riksja met een deskundige gids. Bewonder de goed bewaard gebleven houten herenhuizen, bekijk enkele van de beroemdste tempels van Kyoto en loop door de levendige geisha-wijk in het Gion-gebied. Leer meer over de Japanse cultuur, het erfgoed en de gewoonten tijdens deze persoonlijke, aanpasbare tour. Ontmoet je gids in de geplaveide straten bij de Kodaiji-tempel in Higashiyama, een nationaal aangewezen historisch gebied. Reis terug in de tijd terwijl je gids je door de historische wijk trekt, vol met traditionele gebouwen en winkels. Stop om foto's te maken op de mooiste plekjes op elke locatie. Kies uit 4 verschillende tourduur volgens uw schema, van de inleidende tour van 45 minuten tot de uitgebreide tour van 3 uur en 10 minuten. Met de langere tochten ga je verder door de rijkdom aan bezienswaardigheden in Higashiyama en het noordelijke deel van Gion. Passeer treurwilgen langs een schilderachtige rivier, verken oude tempels en reis door de straten van deze geweldige buurt.

Van Osaka: Kyoto Sightseeing-dagtrip en schilderachtige treinrit

9. Van Osaka: Kyoto Sightseeing-dagtrip en schilderachtige treinrit

Nadat je bent opgehaald bij een van de 3 locaties in Osaka, ga je richting Kyoto, ooit de voormalige hoofdstad van Japan, op het eiland Honshu. De eerste activiteit van de dag is een schilderachtige en romantische treinrit van Kameoka naar Arashiyama. Voel je tijdens de reis van 23 minuten ondergedompeld in de natuur terwijl je de prachtige bloesembomen en adembenemende uitzichten op de bergen bewondert. Bij aankomst in Arashiyama kunt u genieten van een heerlijke lunch in buffetvorm met frisdranken om u voor te bereiden op een middagje sightseeing. Bezoek na de lunch de Kiyomizudera-tempel die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, een van de meest gevierde tempels in Japan, gesticht in 780 op de plaats van de Otowa-waterval. De tour gaat verder naar Fushimi Inari, wereldberoemd om de duizenden Torii-poorten langs de ingang van het Shinto-heiligdom. Breng wat vrije tijd door met het verkennen van de bergpaden en de heiligdomgebouwen zelf, en leer over de fascinerende cultuur van Japan. De tour eindigt na je bezoek aan Fushimi Inari en je wordt afgezet bij je oorspronkelijke ophaallocatie in Osaka.

Kyoto: historische Higashiyama-wandeltocht

10. Kyoto: historische Higashiyama-wandeltocht

De wijk Higashiyama staat vol met locaties die je gezien moet hebben in Kyoto. Higashiyama betekent Oostelijke berg, en deze tour vindt plaats aan de voet van de bergketen die de oostgrens van centraal Kyoto vormt. Begin je tour bij de Fushimi Inari Taisha, een Shinto-schrijn in het zuidelijke deel van het Higashiyama-gebergte. Ga door de mystieke vermiljoenen torii-poorten die de berghelling op slingeren. Voorbij de poorten vind je de Fushimi Inari Taisha die gaat over de geschiedenis en cultuur van het Shintoïsme. Maak een korte treinrit van Fushimi Inari naar Gion en luister naar de verhalen die je gids te vertellen heeft over deze kleurrijke speeltuin met veel verhalen van de geisha en daarbuiten. Gion is een bijzondere plek omdat het een actief onderdeel blijft van de moderne cultuur. Deze wijk staat ook bekend om zijn avondentertainment. Slenter door de straten van Higashiyama en geniet van de vredige sfeer. Bezoek de Kodaiji-tempel (inclusief toegang) en dompel jezelf onder in de sereniteit van de tuinen en het bamboebos. Het tempelcomplex dateert uit het begin van de 17e eeuw. Neem wat snacks of souvenirs mee in de straten langs Sannenzaka en loop naar de Kiyomizu-tempel. Eenmaal aangekomen kun je genieten van een spectaculair uitzicht over Kyoto. De tempel staat bekend om zijn heldere, zuivere water dat uit de bergen in de Otowa-waterval stroomt. Maak van de gelegenheid gebruik om zelf wat van het zuivere water te proeven. Er wordt gezegd dat de 3 verdeelde stromen gezondheid, rijkdom of geluk brengen. Kies verstandig, want voor hebzuchtige mensen zal geen van de wensen uitkomen. De tour eindigt nadat we samen Kiyomizudera hebben bezocht (inclusief toegang), waarna je vrij bent om meer tijd door te brengen en de omgeving in je eigen tempo te ontdekken.

18 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Kiyomizu-dera

Wil je alle activiteiten in Kiyomizu-dera ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kiyomizu-dera

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 405 beoordelingen

Het was een leuke tour, maar ik heb mijn telefoon in de bus achtergelaten. Ik was bang dat het verloren zou gaan, maar gelukkig deed het geweldige personeel er alles aan om het voor mij te vinden. Dank aan alle betrokkenen.

Erg handig om te boeken en de tour maakte het gemakkelijk om naar de toeristische plekken van Kyoto te gaan. Sterk aanbevolen speciaal voor reizigers die voor het eerst naar Kyoto gaan?

Dit is een geweldige optie als je net als wij beperkte tijd in Kyoto hebt. We zijn erin geslaagd om veel bezienswaardigheden te zien en hebben echt genoten van onze ervaring.

Uitstekende optie om de stad in een paar uur te ontdekken. Top kwaliteit! Uitstekende optie om de stad in een paar uur te zien.

Aangekomen op het station van Kyoto, heel gemakkelijk om de bussen voor vertrek te vinden, zeer stipte bus?