Dingen om te doen Klagenfurt

Klagenfurt: De beste dingen die je niet wil missen

Magische kersttour in Klagenfurt

1. Magische kersttour in Klagenfurt

Ervaar Oostenrijk vanuit een ander perspectief, gevuld met kerstverlichting die de kerstmarkten in Klagenfurt verlicht. Ontdek een grote verscheidenheid aan Oostenrijkse tradities, gebruiken en een breed scala aan seizoensproducten, waaronder de traditionele Glühwein. Bezoek de prachtigst versierde plekken en markten. Voel je betoverd door de charmante sfeer in de straten die je alleen in deze tijd van het jaar kunt ervaren!

Klagenfurt: spannend zelfgeleide outdoor-escape-game

2. Klagenfurt: spannend zelfgeleide outdoor-escape-game

Verken Klagenfurt op een leuke en spannende manier. Ontdek de verborgen geheimen van de stad met een interactieve audiogids op je telefoon die je uitdaagt om aanwijzingen en raadsels te ontcijferen om het mysterie op te lossen. Ga op verkenning in het stadscentrum van Klagenfurt en laat de app je door de stad leiden naar nieuwe aanwijzingen. Ontdek je omgeving in je eigen tempo en maak plezier met je vrienden of familie. Als onderdeel van deze unieke sightseeing-ervaring, help je de lokale politie om te onderzoeken wat er is gebeurd met een vermiste voormalige onderzoeker en bestsellerauteur door middel van aanwijzingen, politiedossiers en getuigenverklaringen. Werk aan het oplossen van het mysterie door een nieuwe aanwijzing aan te pakken op elke locatie waar je stopt.

Klagenfurt: AbenteuerDate, leuk spel en wandeling voor koppels

3. Klagenfurt: AbenteuerDate, leuk spel en wandeling voor koppels

Verken Klagenfurt tijdens een ongewoon, maar leuk avontuur. Doe met je partner mee aan een interactief smartphonespel waarmee je elkaar wat beter leert kennen. Ontgrendel aanwijzingen naar je volgende bestemming door taken op je te nemen en lastige en grappige vragen over elkaar te beantwoorden. Begin je game in het stadscentrum en laat de app je vanaf daar leiden. Je krijgt grappige instructies over hoe je door het gebied moet bewegen en je kunt je eigen route uitstippelen. Daag jezelf en je partner uit door als team op te treden om zelfs de lastigste vragen en situaties op te lossen. Geniet van een speciale outdoor date en creëer als koppel langdurige herinneringen. Stap weg van de reguliere gebieden en traditionele tours om je te concentreren op het creëren van je eigen avontuur. Profiteer van de bonustaken en raadsels om te blijven spelen, zelfs nadat het spel is afgelopen. We raden aan: Speel dit buitenavontuur alleen in een team van twee personen.

Sitemap Klagenfurt

Wil je alle activiteiten in Klagenfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.