Kleifarvatn

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kleifarvatn

Wil je alle activiteiten in Kleifarvatn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 132 beoordelingen

De ophaling om 8.00 uur verliep zonder problemen. We werden eerst opgehaald door een kleine bus die ook andere tourdeelnemers oppikte. Een kwartier later werden we naar een busstation gereden. Daar stapten we in een grote koets. Onze gids was Ana. Ana leeft en houdt van haar werk. Ze was een fantastische gids. Was in staat om veel kennis over IJsland bij te brengen. De vulkaanwandeling vroeg veel. Het is het beste om stevige schoenen te dragen. Maar sneakers werken ook in een mum van tijd. De helling is echt heel steil. Wandelstokken zijn te huur voor € 6. Er was 2-2,5 uur gepland voor de vulkaanwandeling. Naar mijn mening is er genoeg tijd om foto's te maken en te wandelen. De blauwe lagune mag niet worden gemist. Het is een van de 250 wereldwonderen. De kleur van het water is uniek en er zijn super mooie foto's gemaakt. Je had 2 uur voor de lagune. Bedankt Ana voor de geweldige tour.

Ik werd opgehaald bij een bushalte vlakbij mijn hotel. Daarna begonnen we aan onze reis richting de vulkaan. De wandeling was geweldig. Iedereen kreeg een uitdagende route naar de top aangeboden. Degenen die niet wilden deelnemen aan het uitdagende deel van de wandeling, kregen een andere optie. Na de wandeling stopten we voor de lunch. Verse fish and chips en een frisse salade. Perfect. Na de lunch gingen we naar de blauwe lagune. We kregen twee uur in de lagune. Dit is een goede hoeveelheid tijd, maar als je iemand bent die graag in bubbelbaden zit, wil je misschien meer tijd aan de lagune doorbrengen en daarom zou ik aanraden om alleen naar de lagune te gaan en niet met een rondleiding. Onze gids was vol kennis en erg vriendelijk, dus dat maakte alles gemakkelijker.

We hadden een geweldige dag om de vulkaan op te wandelen, gevolgd door te ontspannen in de blauwe lagune! Onze gids Simon was uiterst deskundig en vriendschappelijk en vulde de wandeling halverwege de dag met interessante feiten, leuke informatie en lekkers. De uitzichten waren ongelooflijk en dit is zeker een aanrader om te doen tijdens een bezoek aan IJsland!

Daniel, onze gids, was zo ongelooflijk slim en geweldig om ons de meeste plaatsen te laten zien waar we heen gingen en uit te leggen wat we zagen. Ondanks dat het weer slecht was met regen en stormachtige wind, hield hij ons bezig en genoten van de ervaring. Ik zou deze tour absoluut opnieuw doen.

Matt was een geweldige gids en hield ons de hele dag bezig. Er waren een paar fotostops op weg naar de vulkaan en hoewel de vulkaan niet actief was, was het toch ongelooflijk indrukwekkend. De weg naar de vulkaan is op sommige plaatsen erg steil. Ik zou het op elk moment opnieuw doen!