Kies data

Klokkentoren van Antalya

Klokkentoren van Antalya: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Antalya: stadstour en bezoek Düden-watervallen met boot

1. Antalya: stadstour en bezoek Düden-watervallen met boot

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Antalya op deze volledige dagtour. Bezoek de Duden-waterval, verken een natuurlijke grot en maak een boottocht om nog meer te zien. Bezoek vervolgens de hoogtepunten van de oude stad Kaleici. Je dagtocht naar Antalya en de watervallen begint in de ochtend met een rit naar het nationaal park Duden-watervallen. Wandel door het prachtige park en geniet van het uitzicht op de spectaculaire Düden-waterval van 15 meter hoog. Achter de waterval vind je een natuurlijke grot van waaruit je naar het natuurwonder kunt kijken. Terug in Antalya ga je op een boottocht van 1 uur vanuit de oude haven naar de indrukwekkende waterval Karpuzkaldiran, beter bekend als de Lagere Düden-waterval. Met een hoogte van 30 meter is dit de hoogste waterval in de regio van Antalya. Bij aankomst in de haven heb je uitzicht op de kustlijn van de oude binnenstad van Antalya. Onderbreek de excursie voor een lunch bij een restaurant, gevolgd door vrije tijd om Kaleici, de oude stad, te verkennen. Bezoek de bekendste bezienswaardigheden, waaronder de Hadrianuspoort, de klokkentoren, de Kesik Minare en de stadsmuren die uit de 2e eeuw stammen. Je hebt ook de tijd om een bezoekje te brengen aan een aantal boetiekjes, kunstgaleries en interessante musea die de oude stad rijk is.

Antalya: oude stad, Duden-watervallen en kabelbaantour met lunch

2. Antalya: oude stad, Duden-watervallen en kabelbaantour met lunch

Geniet van een rondleiding door het bruisende Antalya, bekend om zijn adembenemende mediterrane kustlijn, traditionele koffie en kronkelende straten in de oude binnenstad. Beklim een 605 meter hoge heuvel met de Tünektepe-kabelbaan, geniet van een lunch met uitzicht op zee, dwaal door de historische straten van Kaleici en ontdek ruisende watervallen. De tour begint met een busrit met airconditioning van je hotel naar het stadscentrum van Antalya. Bij aankomst stapt u aan boord van de Tünektepe-kabelbaan en beklimt u een 605 meter hoge heuvel met een schilderachtig uitzicht op de haven en de Middellandse Zee. Ontspan met een kopje koffie of thee in het plaatselijke café of wandel over de heuveltop. Ga verder naar de oude binnenstad van Kaleici om de Hadrianuspoort te bezoeken, een historische boog gebouwd in 130 voor Christus om keizer Hadrin te verwelkomen. Trakteer uzelf op de Selijuk-architectuur van de Fluted Minaret en een 9e-eeuwse middeleeuwse klokkentoren. Gebruik uw vrije tijd om lokale winkels te bezoeken, door de straten te wandelen of langs de haven te wandelen. Dan is het tijd om de Lower Duden-waterval in het Lara-district te bezoeken, die uitmondt in de Middellandse Zee vanaf torenhoge, 40 meter hoge kliffen. Maak een foto bij de watervallen en bezoek het strand van Lara voordat je aan boord van de bus stapt en terugkeert naar je hotel.

Antalya: sightseeingtour met elektrische scooter

3. Antalya: sightseeingtour met elektrische scooter

Je wordt om 9.30 uur opgehaald bij je hotel om Antalya te ontdekken. Na de introductie van de e-scooter en veiligheidsbriefing op het hoofdkantoor, begint je tour vanuit Karaalioglan Park. Rijd door de greens in het gezelschap van een lokale gids en geniet van het adembenemende uitzicht op zeekliffen en parken. Wanneer u aankomt in de oude stad, rijdt u door de smalle straatjes en hellende paden van de historische jachthaven. De met muren gestenigde houten huizen van de oude stad, evenals de stadsmuren, madrassa's, Turkse baden, torens en moskeeën die de tijd uitdagen, nemen je mee terug in de tijd. Nadat je op deze historische plek hebt genoten van traditionele Turkse pannenkoek (gözleme) en thee, vervolg je je tour met het wereldberoemde Konyaaltı-strand, het strandpark, het culturele centrum en het aquarium. Je wordt aan het einde van de tour afgezet bij je hotel.

Antalya: stadsintroductie Zelfgeleide telefoontour

4. Antalya: stadsintroductie Zelfgeleide telefoontour

Wil je interessante informatie leren over 10 van de belangrijkste attracties in de stad, verborgen locaties ontdekken, ongelooflijke legendes lezen (geen audiotour) en een magische en ontspannende route lopen? Wil je op een toegankelijke, gemakkelijke en interactieve manier Atalya verkennen? Deze zelfgeleide mobiele wandeltocht is misschien perfect voor jou. Grijp de kans om Atalya te verkennen op minstens 10 locaties die iedereen in zijn geheugen zou willen hebben. Er is geen schema, je kunt de tour bijwonen elke dag die je wilt, wanneer je maar wilt, je kunt het in fragmenten doen, een pauze nemen om te eten, winkelen of iets anders dat je maar kunt bedenken, je kunt zelfs de app sluiten en doorgaan een andere dag staat de tour daar op je te wachten. Het belangrijkste? Het is een volledig privé-activiteit, omdat de app je de uniciteit en privacy van je mobiele telefoon biedt. Bovendien leer je over verhalen en stedelijke legendes die verband houden met de stad of monumenten die je bezoekt. De paden die u volgt zijn uniek en zullen u niet vervelen, maar zullen u op zichzelf de weg wijzen om andere "schatten" te ontdekken, zoals kleine schilderachtige paden of betoverende maar onbekende pleinen. Geniet van de rondleiding in uw taal. De integratie met google maps zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt! Je kunt meedoen met vrienden, alleen, met je familie of met je partners en leren over de stad terwijl je ronddwaalt. Begin je tour vanuit Ataturk Park, het centrum van veel van de jeugd van de stad! Bezoek het Plein van de Republiek, de ziel van de stad, en verken het speelgoedmuseum van Antalya, waar jong en oud vol spel en leven zijn. Fotografeer de Iskele-moskee en verdwaal bij het kijken naar de imposante Yivliminare-moskee. Dan wacht het monument voor Attalus II Philadelphus, de Griekse stichter van Antalya, op je. De beroemde Clock Tower met een geschiedenis van bijna 125 jaar. Bewonder de hele Hadrian's Gate die daar al zo'n 2000 jaar staat. De kerk van Sint Alypius de Styliet zal je betoveren, terwijl het Karaloglou-park de kers op de taart zal zijn van deze unieke tour, want daar maak je de mooiste foto's voor je verzameling.

Antalya: Duden-watervallen en dagtocht naar de oude stad met boottocht

5. Antalya: Duden-watervallen en dagtocht naar de oude stad met boottocht

Het is een sightseeingtour van een hele dag. In het stadstourprogramma van Antalya ziet u de beroemdste attracties van de balg van Antalya; *Duden-waterval, het unieke natuurwonder van Antalya, gelegen aan de rivier de Duden, 12 km ten noorden van het stadscentrum, 20 meter hoog. Het is het symbool van Antalya. net achter de Duden-waterval is er een natuurlijke grot, u kunt watervallen bezoeken en zien . *Antalya boottocht; duurt ongeveer een uur, beginnend bij de oude haven van Antalya en brengt u naar de Karpuzkaldıran-waterval die bekend staat als 'lagere Duden' en van ongeveer 40 meter in de Middellandse Zee valt. Het ziet er zo indrukwekkend uit tussen waterwolken en het vallende water als een groot schilderij vanaf een boot op zee. u zult de kusten van de oude stad van Antalya vanaf de boot weer zien. * Kaleici; de oude stad waar u de Hadrianuspoort, de klokkentoren, de gecanneleerde minaret en de oude haven kunt zien, geniet van de smalle straatjes van de oude stad, u kunt in uw vrije tijd ongeveer anderhalf uur winkelen.

Antalya: stadstour en boottocht met transfer

6. Antalya: stadstour en boottocht met transfer

Begin met het ophalen van je hotel of ontmoetingspunt met een bus met airconditioning. Begeleiding in het Engels. Het eerste punt is de Lower Duden Karpuzkaldıran-waterval. Kleine stop om foto's te maken en de tweede plaats is het Upper Duden National Nature Park. Als je rondloopt, zie je een oude oliefabriek, de Duden-grot en 2 rivieren die uit de ondergroei komen en aan de oppervlakte samenkomen in één. Onderweg lunch die is inbegrepen, proef de Turkse keuken. Het volgende punt is het oude stadscentrum van Antalya, waar u de mogelijkheid heeft om te winkelen in kleine, meer winkeltjes. Ook na het bereiken van de oude haven zal een boottocht van een uur u de kust van de stad laten zien. Na de rondleiding wordt u teruggebracht naar uw hotel of ontmoetingspunt.

Antalya: zelfgeleide avonturengame voor stellen of vrienden

7. Antalya: zelfgeleide avonturengame voor stellen of vrienden

Je start op een openbaar plein in het centrum. Je smartphone (speciale app in de Duitse taal) leidt je op een geheime route door dit gebied. Deze wandeltocht wordt een avontuurlijke reis, omdat je op elke geheime locatie op je route tal van kleine taken zult oplossen. Alle creatieve taken, vragen en uitdagingen gaan over jou en jouw relatie tot elkaar. Niet alleen leuk voor koppels - ook voor goede vrienden. Je leert nieuwe dingen over jezelf. Gegarandeerd. Er zullen u vragen worden gesteld hoe u in verschillende situaties zou handelen of reageren. Je lost semi-moeilijke raadsels op en je wordt gedwongen om als een team op te treden. Het droomteam. De app toont je altijd de volgende locatie in dit deel van de stad en leidt je daarheen. Op elke locatie zal de app een nieuwe taak of uitdaging aan u presenteren en u verzamelt punten voor het oplossen van de taak. Geen zorgen: je hoeft geen gebouwen te betreden of in contact te komen met andere mensen. Het draait allemaal om jou als team. Je zult plekken verkennen en bezoeken waar de lokale bevolking woont en rondhangt. Voel de sfeer van deze vakantiebestemming en veel plezier met het verkennen van de inhoud van deze outdoor-date. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol leuke inhoud en een uitdaging voor jou als team. We raden aan: Speel dit buitenavontuur alleen in een team van twee personen. Speciale aanbieding: als het weer plotseling niet geschikt is voor je avontuur of je wilt om andere redenen een nieuwe afspraak maken: geen probleem. Nadat u een reservering heeft gemaakt, kunt u binnen 48 uur vanaf de oorspronkelijk geboekte starttijd starten. U hoeft uw boeking niet te annuleren. Begin gewoon binnen 48 uur. Bonus: er zijn enkele extra taken en raadsels inbegrepen, die je op elk moment kunt oplossen nadat je je geboekte evenement hebt voltooid.

Antalya: zelfgeleid sprookjesspel voor gezinnen

8. Antalya: zelfgeleid sprookjesspel voor gezinnen

Je begint je avontuur en wandeltocht nabij het centrum. Onze app in de Duitse taal zal u vanaf daar begeleiden. Het is een wandeltocht van ongeveer 3 kilometer. Je gaat de omgeving verkennen en geheime plekjes vinden. Je lost als team kleine taken en uitdagingen op en verzamelt punten. Je ontdekt plekken waar exclusieve en ongepubliceerde sprookjes zich verstoppen. Je zult behoren tot de kleine kring van mensen, die naar deze grote sprookjes mogen luisteren. Dit is geen grap. Deze sprookjes zijn nooit gepubliceerd door de broer Grimm. Je zult ze vinden en ernaar luisteren. En we hopen dat u het geheim zult bewaren. Verwacht een interactief wandelavontuur. Je bepaalt zelf de starttijd en je hebt geen tijdsdruk. Deze app-rondleiding met veel interactieve inhoud is perfect voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar. Veel plezier!

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Andere belevingen

Sitemap Klokkentoren van Antalya

Wil je alle activiteiten in Klokkentoren van Antalya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Klokkentoren van Antalya

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 220 beoordelingen

Ik heb echt genoten van de rondleidingen. Het is echt boven mijn verwachtingen. Hoewel we een miscommunicatie hadden, was het mijn schuld omdat de agent me al enkele dagen voor de datum had geïnformeerd - maar ik was het vergeten. Ze updaten ons altijd en een zeer communicatief team. Ik hou van de boottocht en de waterval. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Ik raad deze tour aan voor degenen die Antalya willen bezoeken.

It was absolutely amazing! We had great guides!! Everything went so smooth, we did’nt have to worry about nothing. They are very friendly and even played music they heard we liked! I would recommend very strong! Worth the money. We would defenitly go again. Don’t hesitate just book!

De hele excursie was erg goed, de rondleidingen waren interessant en goed uitgelegd, de oude stad had gezien moeten worden. Tot slot was de boottocht de kers op de taart, gidsen en buschauffeurs waren erg vriendelijk en aardig.

The trip was great! Good contact the evening before about the pick up time, right on schedule, lunch was ok (not bad but nothing special), a great guide who speaks English very well.

Geweldige rondleiding met een zeer aardige gids. Geweldige locatie met heerlijk eten gekozen. Veel interessante informatie en geweldige fotomomenten.